Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem tudom van-e valóságalapja, de azon is gondolkodtam, hogy lehet, hogy több játékot is kiszolgálnak ugyanazon a szervereik, szóval nem feltétlenül a fifa játékosállomány terheli be elsősorban a szervert (mert ugye az alapkoncepció az, hogy jelenleg már sokkal kevesebben játszanak a 21-el, mint a csúcsidőszakában). Azt is el tudom képzelni, hogy mindig az új címekhez igazítják a szerver prioritást, hogy elhitessék kezdetben, hogy ez most tényleg hótszuper’ lesz. Jah első hónapig, majd egy patch és cső… ismét pöcegödör.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest