Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
ForRedGlory #8415 üzenetére
Sajnos a játékban nem, oda pont jó ez a páros. Esetleg egy Van Dijk Bailly helyett!
-
majnkopf
tag
válasz
ForRedGlory #3979 üzenetére
Nálam is "serceg" ha erre gondolsz.
(#3986) Szigma70: én is így vagyok ezzel ahogyan korábban is leírtam, ebben a játékban a győzelem sem vigasztal, annyira nem élvezetes
(#3987) kiserik: hagyjad már múltkor nem bírtam lefutni Kroost Mbappével ott ki is léptem inkább
(#3989) Toguro San: nekem volt már nem egy meccsem amikor a world class gépet (komoly játékosokkal) könnyedebben vertem el, mint egy játékost, annyira durván mozgott a védelme magától
(#4004) gabesz82: pedig sokan említették köztük én is, nagyon tré a tizivel együtt. 2 csík gurítás (még így is mellé tud ugrani a kapus hiába megvan az irány) 2csíknál egy kicsit több akkor előjön a Sergio Ramos mód. kilövi a világűrbe
#4015) Z'Z": patch óta van jelen ez a probléma nálam
és mindezek mellé még a játékmenethez hozzájön, hogy bármilyen apró csel vagy kis labdatartás olyan burkot tesz a játékosok köré, hogy alig tudsz hozzáférni illetve szerelni szinte lehetetlen. labdával az ellenfél fürgébben mozog, bármilyen játékosod van, mintha 2 acéltorony mozogna ha éppen cselez az ellenfél vagy a sprinttel való gyors indulást használja
(#4057) Z'Z" : durván nyomjátok, nekem hétvégén nem volt időm, így szerintem gold1 lesz csak, pedig elite 3ban bíztam
igaz nem tudom mivel jobb kevesebb pakkot kapni még ha elvileg több cucc is van benne
-
Z'Z"
őstag
válasz
ForRedGlory #4013 üzenetére
Így, hogy felhangosítottam, már halottam a recsegést.
Ilyet én még nem tapasztaltam. -
Z'Z"
őstag
válasz
ForRedGlory #4009 üzenetére
De itt mi a gond?
-
Z'Z"
őstag
válasz
ForRedGlory #3979 üzenetére
Karrier mód?
Futban nem vettem észre, mondjuk engem személy szerint nem is érdekel annyira.
Amúgy sokat fejlődött ez a része (is) a játéknak az előző évekhez képest.
A demot meg el kell felejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest