Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
válasz
endalon #7599 üzenetére
Kiraktam én is, de sokra nem mentem vele....
86os lap magába ér kb 20ezret pl ha kell SBCbe.
Esett egy Quick Sell IF, meg a maradék semmi... 83as volt a legjobb.... Nevetséges.
Talán mínuszba nem mentem, max egy minimálisat, meg 20k fixen áll Kokéban, amíg nem fogok SBCzni, juppi....Pedig ezek még komoly packok voltak, de hogy ennyire ne essen....
-
Z'Z"
őstag
válasz
endalon #6714 üzenetére
Mert ezt látják a sok YouTubertől, akiket úgy kővetnek, mint egy birka.
Szerintem, akik ilyen videókból lesik el a taktikákat, már nincs is saját elképzelésük, mert egyszerűbb lemásolni, amit látott.Tisztelt a kivételnek.
Azért nem lesz soha normális a játékmenet, mert nem veszik észre, hogy ennek lassan már köze sincs a valódi focihoz. Persze nem szimulátort várok el a fejlesztőktől, mert sose lesz az, de azért valamilyen szinten legyen köze a normálishoz.
Pl. Én is szeretem a tiki-takás labdajáratást, de ami most megy, az már vicc.
A másik a 120 perces teljes pressing.
Ez kinek normális? -
Meghivott
addikt
válasz
endalon #5813 üzenetére
Akkor már kérdezek is, mert azt használom én is. Ha úgy indítom el a játékot, hogy ps4 contoller bekapcs (kék fény), aztán a DS4 (talán ez a neve) program elindít (piros fény), aztán a játék indítása, akkor kifagy a játék. Ha úgy csinálom hogy előbb a játék indít egészen a profil betöltéséig, aztán alt+enter és DS4 indít, akkor működik, csak a beállítási módosításokat nem menti el. Nálad ez hogy van?
-
bvitar
tag
válasz
endalon #4849 üzenetére
Én tavaly azért cseréltem a ps-t xbox onera, mert xboxon olcsóbbak a játékosok a reward meg ugyanaz.
Tiszta hülye aki nem normális(mármint én)
Más: Én azt nem vágom, ha itt a fórumon mindenki 6 meccs 1 győzelem, 8 meccs 2 győzelem stb... kezd, akkor szerintetek van egy fórum ahol mindenki 6 meccs 5 győzelem és 8 meccs 6 győzelemmel kezd? Szimpla matek. Vagy kik azok akik nyernek? Ismertek olyat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest