- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
etaclan1984 #19599 üzenetére
Tavaly is elobb volt a PL, mint La Liga?
-
A guru
addikt
válasz
etaclan1984 #19595 üzenetére
Fifauteam naptárba mára van írva, szóval 99%, hogy jön. Viszont az ikonokkal mi van, ma jönnek?
-
Sasa22
tag
Köszi mindkettőtöknek.
Remélem ma jön, és La Liga -
Z'Z"
őstag
válasz
A guru #19590 üzenetére
Köszi!
Thauvint csak ajánlani tudom, nekem jobban bevált, mint Alessandrini. IF-SIF Thauvint is próbáltam.
Most biztos majd sokan lehurrognak, de én csak fizikailag éreztem jobbnak, de lehet én használtam rossz chem lappal.Most Mbappeval is lett volna link, LF-be meg Martial.
-
Sasa22
tag
Valaki megmondaná hány orakor jönnek a liga SBC-k?
-
A guru
addikt
Nem tudom, én csak a SIF-et használtam, ezért nincs összahasonlítási alapom, de jó lap egyébként.
Most nézem ezt a Thauvin (86) gyereket, van belőle egy piros változatom, kipróbálom a hétvégén mit tud, pár héten belül be akarom építeni valamelyik special Griezmannt, jó linket adnának egymásnak.
Sasa: 19:00 ha nem tévedek.
-
Z'Z"
őstag
válasz
A guru #19587 üzenetére
Szerinted SIF Mustafi megéri azt a +8-9k-t?
Mert én nem sok pluszt látok az IF és a SIF között.
Próbáltad már, vagy valaki tudna véleményt írni róla?Amúgy én Koscielnyt anchor lappal használom, nekem úgy vált be.
Más:
Korábban kérdeztem, hogy próbálta-e valaki IF Cant, de nem láttam, hogy valaki válaszolt volna.
Én lemondtam róla, mert szerintem annyit nem ér, amennyiért most van a piacon, de ha olcsóbb lesz, lehet kipróbálom.
Aki tesztelte, vagy esetleg most is használja, akkor írhatna róla pár sort. -
Kristof_94
nagyúr
Lesznek új PTG lapok hamarosan!
Nyilván csak a VB résztvevő országokból. -
A guru
addikt
Na, most hajnalban kinyitottam a pakkokat, jött valami quick selles MOTM illetve egy upgrade Mbappé, ő el is ment 40-ért, ezen kívül még viszonylag sok 83-as jött, őket raktározom a birthday eventre. Érkezett SIF Talisca, azért csak a SIF, mert ha nem jönne be akkor ezen nem tudok bukni, a MOTM verzión meg azért igen. Kérdés: milyen chem style ajánlott rá? Mehet rá a szokásos shadow vagy valami más kell, hogy megnyugtassa a lelkét? Csapat ezen kívül változatlan, még annyi történt, hogy Rijkaard mellé bekerült a védelembe Koscielny, nem jött be 86-os Azpi és Bailly is sokat hibázott, hátha a francia nem fog.
-
Ragnar17
tag
válasz
Kristof_94 #19585 üzenetére
Tudom..csak a vereség módja volt fájó
De nembaj, remélem semmit se nyitottak
-
Ragnar17
tag
Sose draftozok, de mondom így éjjel nincs jobb dolgom, nyomtam is 2db-ot..Mindkétszer döntő, mindkétszer vereség a döntőben, mindkét meccsen a 80.perc után leáll hátul passzolgatni..fuuu, de utálom.
Na majd egy fél év múlva újra játszok kettőt.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #19581 üzenetére
De! Nekem van.
Már intézem -
Kristof_94
nagyúr
válasz
grimmjow67 #19580 üzenetére
Szerintem inkább Mooy.
Valakinek nincs olyan szuper képessége amivel el tudná azt intézni, hogy hirtelen legyen 650k zsetonom vagy esetleg egy TOTY Bonuccim, ugyanis rá gyűjtők most!
-
grimmjow67
tag
Szerintetek pogba vagy sif mooy ?
-
p0ty
aktív tag
válasz
Fifaisshit #19577 üzenetére
nálam pont hazai vasárnap idegenbeli szombat
legalább kipróbálhatom végre az új surranómat
-
etaclan1984
őstag
Fifa IZ back.
-
p0ty
aktív tag
válasz
Fifaisshit #19570 üzenetére
hát igazából alapból nem terveztem ma játékot mert most értem haza csak le akartam frissíteni az SB-t hátha a héten összejön a top100 én a WL-t előző hét óta elengedtem már
az hogy valami csoda folytán megadná a lehetőséget hogy bent legyek nem igen mozgatna meg
hála isten kezdődik a foci bajnokság úgy se lenne rá időm, SB-re még talán lenne pont elég idő
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Fifaisshit #19573 üzenetére
Nem 14 wintol? 🤔🤔
-
getdizzy
aktív tag
11 winem volt de most az irja hogy megvan a kvali, lehet ez a karpotlas
-
getdizzy
aktív tag
PS4en oke
-
Fifaisshit
őstag
Max hétvégén mindenki bent lesz és könyebb lesz a Wl
Mindenki bent lesz és jobban szopat majd a gép.
Senki nem lesz bent mert elmarad.
Senki nem lesz bent és majd a gép eldönti a meccseketEzek a forgatókönyvek a valószínűnek
Kárpótlás ?
Nem elég kárpótlás hogy nem tudtál játszani és kaptál az életedből pár orat ? -
Lmh
őstag
Bocsi a kis offért, de szorosan összefügg. Lehet 18-cal is ezt csinálná
Játékbelassulós fifa bug rémlik még valakinek?
hozzászólásom, kérdésem a témában -
p0ty
aktív tag
gondolom kárpótlásba meg ilyenekbe ne is gondolkozzak
azokkal is kiszúrás akik most akartak bejutni még gyors úgy mond rewardok után de hát semmi
-
Francesco003
aktív tag
Du 17:20 kb....
-
p0ty
aktív tag
Valaki tudja mikor lesznek jók a szerverek? mert nekem kb fél7 óta nem jó és hát ha nem is letolni a 4 SB-t de legalább befrissíteni nem ártana
mert így bukok 4 meccset
-
Dexar007
veterán
válasz
etaclan1984 #19553 üzenetére
Jön meg Puskas is allitolag. Jobb lesz mint a 99es Rinyaldo.
-
A guru
addikt
válasz
etaclan1984 #19553 üzenetére
Én heti megjelenést olvastam fifauteam-en, de nem kizárt, hogy neked van igazad.
-
Szigma70
addikt
Ha ilyen ütemben javítanak, akkor ma igen jó statom lesz, mert nem kapok ki
-
etaclan1984
őstag
válasz
A guru #19550 üzenetére
2018ban már 2 hetente jönnek, én még úgy számoltam 8db van még hátra (Crespo, Maldini, Zanetti, Litmanen, Nesta, Gullit, Pele és C9). Ez 4 alkalom. Április 26. jön ki az utolsó ha 2 hetente jönnek. Bőven benne vannak még az időben mert a liga sbc-t is április közepén fejezik be. Utána meg már a TOTS-ról fog szólni minden meg a VB-ről.
-
Lori82
senior tag
Át kellene néznem a La Liga játékosokat,de nem tudom,mert ezek a barmok 3 óra alatt sem tudják helyrerakni azt a szarkupacot amit EA szervernek neveznek.
-
Fifaisshit
őstag
Elég érdekes így ez a hosszu szerver leállás ....
Abba sem vagyok biztos hogy lesz így WL hal istennek -
A guru
addikt
válasz
etaclan1984 #19549 üzenetére
A következő hetekben végig jönnek az új ikonok, különben sosem érnének a végére.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #19513 üzenetére
Miért lennének ma új ikonok ? Maradona és Owen 1 hete jött ki
Te nem Gergely naptár szerint élsz, igaz ?
-
etaclan1984
őstag
Jöhet a MOTM Koscielny...
-
Digestive
veterán
Azért ez vicc h ezek a szarjancsik órák alatt nem tudnak rendet rakni a ganyédombjukon! Ennyi idő alatt birodalmak dőltek meg!
-
getdizzy
aktív tag
Ilyenkor mi a f***** van?
A hetvegen nem tudtam eleget hatszani hogy az automata kvali meglegyen, a mai napra terveztem hogy gyors bejutok a hetvegere, de nem mennek a szerverek
Hat most nem akarjak magukat megb*****?
Vagy egyeb otlet? :/ -
dudu5130
őstag
Valaki használta IF Obiangot 4-2-3-1ben?
-
Szigma70
addikt
Mi a xar van ezzel a Dortmundal?
-
dudu5130
őstag
Még jó, hogy beittam és nem tudok játszani.
-
Lori82
senior tag
Konzolon működnek már a szerverek?Nem hiszem el,hogy PC-n még mindig halott
-
Lori82
senior tag
PC-n még mindig offos a szerver. Időhiány miatt nagyon kevés SB meccset tudtam lejátszani és ma le tudnék nyomni 4-5-öt,de ezeknek a fírgeknek most kell b@szakodni
-
Z'Z"
őstag
Elvileg dolgoznak rajta:
"EA Help Help @EAHelp Valasz a gamer Hi there. The servers down and we're working to get them up as soon as possible. It's pretty uncommon they go down though. Are you frequently disconnecting or lagging? -Brad" -
s0p0q0r
aktív tag
Ps network nalatok oke?
-
Mrdevil
addikt
PS4-en sincs EA server.
-
v-man
őstag
válasz
Fifaisshit #19519 üzenetére
Az igazi Ronaldo miért is nem maradt nálad hosszabb távon?
-
Fifaisshit
őstag
Nektek megy a companion ?
-
nyervi
aktív tag
nálatok működik pc-n a játék? állandóan kidob, hogy szerverhiba
-
v-man
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #19510 üzenetére
Én a 90est csakazértis használom, már 300 meccs van benne 😁
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94 #19513 üzenetére
állítólag most Babatünde Fatusi és Illés Béla jönnek!
-
Kristof_94
nagyúr
Eddig semmi kiszivárgott infó új ikonokról. Lehet, hogy ma nem lesznek?!
-
A guru
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #19510 üzenetére
Tegnap jött ellenem talán a 87-es változata, nagyon ügyetlen volt szegény.
Sok sikert ma mindenkinek a WL pakkokhoz, ideje lenne nyitnom valami nagyot...
-
Murder3
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a karrier módban hogy kapnak attribútom pontokat a játékosok?
Számít, hogy mit csinálnak a meccseken?
-
Kristof_94
nagyúr
Ezeket a speciális Messi féle testcseleket hogyan lehet a legjobban kivitelezni?
-
Digestive
veterán
Azt figyeltétek már h amikor a gép benyomja az "úgyis kikapsz genyó" üzemmódot és ilyen 1 méterről kapufákat rugdalsz, meg pofára esik az ember a semmiben, akkor azokról sosincs visszajátszás.
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94 #19499 üzenetére
Gratula!
Én a délelőtti remek meccsem után, ahol kiemelkedő volt a gameplay, csak szopok. Akár 8 gólt is benyelek, össze vissza szaladoznak a népek, csúszik minden, néha még a hang is elakad, szögletnél a jelölő kis sárga bigyó már meccsek óta luxus, 2 passz már nem megy, úgy hogy ki is estem nagy gyorsan div1-ből, 3 győzelem 1 döntetlennel kezdtem, de div 2 ben is úgy elpicsáztak, hogy öröm volt nézni. legjobb, mikor minden idióta játékosom magától becsúszik egy passznál, és szépen fekszik az egész bagázs, az ellenfél meg röhög, mint ha én csináltam volna
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi srácok!
MdewC: Kb. ugyan olyan, mint amit én is használtam eddig.
CDM és szélső védők szintén stay back, viszont én Rui-ra nem raktam stay fordwardot, mert sokat segít hátul. Icardi meg target man, szerintem ő nem lenne jó get in-ben.
-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94 #19491 üzenetére
Nem tudom te milyen platformon nyomod,én PC-n.Teljesed igazad van a DIV 2-be viszonylag könnyen eljutottam,nem nagyképűségből,de szerintem,a DIV 1-be is bejutnék ha ráfeküdnék viszont a WL-ben 2-szer sikerült a Gold 2 és általában Gold 3 és azért is szenvedek
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szép!
Remélem beállítottad a taktikámat.
Grat mégegyszer!
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Grat
Igaza van az előttem szóloknak minden komolyabb ember és minden komoly profi PC-n toljaMár csak a fránya WLre kellene így ráfeküdni
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest