- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
válasz
ShiberMonkey #21997 üzenetére
2-3 hónapja próbáltam a 3 és 5 védős felállásokat, az a gond az 5 védőssel, hogy sokáig kell várni arra, hogy a lb-rb csatlakozzon (még az always overlap inst. is). Szóval ha lehengerlő támadójátékot akarsz akkor mindenképpen a 343 3421 a jobb választás.
-
ShiberMonkey
senior tag
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey #21991 üzenetére
Az a baj, hogy teljesen elment a játék az e-sport irányába és ez a mezei gamernek nem kedvez, annak az 500 pronak a világon meg teljesen mindegy milyen peccs jön, attól még ő pro marad.
-
sz_abika
addikt
-
ShiberMonkey
senior tag
Teljesen igazad van hogy ez nem elfogadható,de én karácsony körül kezdtem ezt feladni, annyira hullámzó a patch minősége, mert mindig valami komolyabbat babrálnak vele hogy kiegyenlítsék a különbséget. Azóta tudom ha jön egy patch az csak ideig óráig marad olyan.
Ez a legutóbbi patch is nagyon jó volt aztán a végére már teljesen másmilyen lett. Lehet ez a patch rosszul indul de jó lesz (nem látok rá sok esélyt,de EA termék így bármi lehet.
Amúgy meg idáig is valamennyire "gép feszült a gépnek".
Nekem ez az idei passzrendszer egy kabaré hogy mennyire csak nyomkodni kell a passzt és akár 180 fokkal másfelé is letudja adni. A sok rásegítés a patchek és a jobbnál-jobb lapok okozzák azt amit látunk. Valamint a Youtuberek akik keresik a kiskapukat és ezt mindenki használhatja már. -
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey #21981 üzenetére
Ez nem lehet indok ilyen mértékű irányítottságra és csalásra!
Már megint a gép ellen játszom és nem a bamba ellenfelemmel.
-
Szigma70
addikt
Én azt imádom, mikor kijön a palánkhoz meghajolni, és vigyorog.
Érted, vigyorog a képe, huuuuhh de tenyérbemászó
Ha nem lennék spúr, ilyenkor belevágnám a kontrollert a monitorbaÉn ebből a peccsből azt érzem, hogy nem mindíg én játszom. Néha olyan dolgokat tesznek az embereim, amit nem is akartam.
Pld. Szélről erős bepassz a befutó csatárnak, 1 védő a 16oson bellül, nem 100%-os, de igéretes helyzet. Megy a labda, jó helyre, erre az érkező csatárom átlép. Mondom fasza, aztán látom, második hullámban
mögötte, érkezik Rooney 1000%-os helyzetben, egyedül. Kapásból bevágja. Ok. Szép volt, de közöm nem volt hozzá.Másik.
16os tömörülés. Kapunak háttal fedezem a labdát, majd a szélről érkezőnek akarom passzolni a lasztit. Mondom lefordulok jobbra, és sarokkal visszaadom balra neki, hogy elvigyem az embert.
Erre mivan? Lefordulok, majd a játékosom háttrafelé löbbölt félmagas passzal 2 védő feje felett épp az érkező Aguero mellére teszi a labdát, aki utána egy fél ollóval bebassza.
Gyönyörű volt, mondanám, hogy így akartam, de nem. Közöm nem volt hozzá. Viszont a gép szerint ez volt az optimális megoldás.No én ezt érzem a peccsből
Ez így nekem nem jön be. Akkor inkább kapjak ki -
etaclan1984
őstag
válasz
Chereiose #21979 üzenetére
Valószínű azért nem tudnak megverni a milliós squadjukkal mert téged nyom akkor épp a gép. Ilyen baromi egyszerű. Egyébként nekem is hasonlóan jó érzés amikor egy Musa csapat jön szemben és megverem. Amúgy meg mindenhonnan csúszok rá, imádom nézni ha a földön fexik. Sőt ha Musa és Jesus van a csapatban nem bírom ki és bekapcsolom a patkány üzemmódot, minden gólt visszanézek
-
dejvid8
őstag
Basszus, ez a Walker nem is tűnik vészesen drágának. Már 400K-ért van, este ez szerintem csökkenhet legalább 300-ra. Az OTW meg már 220-30, szerintem ez is fog csökkenni.
Valóban olyan OP lehet? Érdemes lenne megpróbálnom CB-ként? Felforgatni a hátvédsort, és Ramos helyett..
Tehát Ramossal összevetve, CB Walker előrelépés lehetne vajon? -
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey #21982 üzenetére
Instrukciókat én már leírtam tegnap. Ha a CT is érdekel, akkor valamikor bedobom ide, ha gépközelben leszek.
-
ShiberMonkey
senior tag
Amúgy hölgyek/urak valaki benne lenne egy 3-5-2/3-4-2-1-es felálláshoz való custom tactick/ player instruction kitalálásában ? akár tesztelgetéssel is
PS4 a platform ha valakit érdekel
-
ShiberMonkey
senior tag
Mindegy hogy most milyen a gameplay,nemsokára jön a patch vagy viszább vesznek "látatlanban" ebből. Szerintem ezek a felhúzott szerelések azért vannak mert jön majd a TOTS meg olyan TIF lapok amik a "régi" patchel ultra OP-k lettek volna.
De van egy "kiskapu" hogy ezeket a túlhúzott dolgokat hogyan lehet kivédeni. Egyszerűen a cikk-cakk futást kell KÖZÉPEN alkalmazni vagy szélről középre futni és irányt váltani jóval a védő előtt majd vissza, úgy futkáróztam el IF Williannel mint Maradonaaztán az utolsó védő előtt egy passzt nyomni (ilyenkor az ellenfél idegbeteg lesz és csak nyomkodja a becsúszást.)
Valamint elővettem a 3-5-2 és a Guru által használt 3-4-2-1-et és hihetetlen OP az is jelen patch állás szerint.
Mindig van támadód és szélen/középen is tudsz rohangálni a védekezést meg egy fadeszka is megoldja jelen körülmények között.
10 meccs alatt egyenlőre ennyit sikerült leszűrnöm,de ma megpróbálok szekeszteni valamit erre a foshalmazra -
dracox
addikt
válasz
Kristof_94 #21977 üzenetére
Ugyanaz... nekem egy hét mire a befutohoz passzolja a labdat..
-
dudu5130
őstag
DKT letudva. A mai este elég tűrhető volt a játék.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dracox #21975 üzenetére
Én ezt használtam. Vagy ez ugyan az a technika?
-
dracox
addikt
A "molnargabos" szabadrúgás már nem működik?
Szabadrúgás figura
Nekem már rég lesre futott a lövőcseles játékos mire neki fut a lövést elvégző playa...
Mintha direkt késleltetnék a passzolót -
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94 #21970 üzenetére
Nekem minden meccsen szó szerint legalább egyet lő, ha nyerek akkor általában 2-3-mat is, hihetetlen
Azon csodálkozom, hogy elég kevesen használják, pedig őt aztán biztos nem kell lecserélni sem. És olyanokat lő néha még erőben is, amit nem is támaszt alá a statja sem
Másik: A Musa mellé akarok venni ST-t, ezek közül melyik a legajánlottabb? 84-es IF Jesus, 89-es Shearer, vagy 87-es TIF Firmino?
-
Kristof_94
nagyúr
-
Chereiose
addikt
Van aki használa a futmas Musát?
Én amióta kijött használom, lassan 300 gólnál jár
Elég brutál, kb mindent belő lehetetlen helyekről is, 99 staminával sose fárad el és ahhoz képest, hogy alacsony a phy-je simán arrébb teszi a védőket is
-
Dexar007
veterán
válasz
Kristof_94 #21966 üzenetére
Tudom..de ketszer egymas utan?! Kileptem alt f4-gyel,majd bealdoztam egy masik 100k-s pakkert cserebe. Jott egy fekete lapos kapus 60k-ert es Kutinnyo.
-
Dexar007
veterán
Az egesz jatek egy iranyitott szar.
3 SBC upgrade-et csinaltam.
Elson : Petit.
Masodikon : VieiraOke,Petit aldozzuk be egy 100k-s pakkert cserebe,ugyis egy fos,aki rohangal ossze-vissza. A 100k-s pakkbol jon egy Handanovic,meg meg egy ket ertelmes 84-83as a többi gyenge.
Megcsinalom az sbc-t ujbol.Es mit ad isten? Ujbol Vieira..Aha. -
MdewC
nagyúr
Meghalt a játék...
Ezzel a patchel elérték az alját. Nem én irányítok.
AGYONRA VAN HÚZVA:
Interception
Tackle
Becsúszás
SAJÁT COINTAIN
KapusokDowngrade:
Gyorsulás
Irányváltás
Csel
Passz36 szerelésem volt most, ebből ha a felénél nyomtam gombot.
A maradék fun is halott.
Hajrá gyerekek, romboljátok magatokat a wl-ben.
Látnoki képességem azt jósolja, hogy több sírás lesz hétvégén mint valaha.
-
Kristof_94
nagyúr
Baszki, végre megnyertem a draftot erre mit ad? 2db 5k-s és 2db premium players csomag...
Ja és Berardi a legjobb nyitás, hát nagyon megérte 4 meccset nyerni. -
sz_abika
addikt
válasz
etaclan1984 #21957 üzenetére
Szvsz mi ps4re nem is kaptuk meg, így könnyű volt megtalálni a hibát
-
Szigma70
addikt
Félre az elvekkel
Ez egy xar Fifa, ahol Bakajoci is jobb CB mint a fenti kettő.
Komolyan, most lila Benatiam és Mirandám van. Ha erősítenék, akkor kivel? If Miranda vagy Chiello. Az ár nagyjából azonos.
A brazillal egyszerübb a dolog, Chiellohoz még kell egy icon a chem miatt, de az 1-2 nap. De Mirandát most kéne vadászni -
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #21959 üzenetére
Ez nagyon durva ! Szerintem soha nem volt még ilyen hogy ilyen gyorsan kijavítsanak egy hibát ! A 17ben amikor szabadrúgást lőttel és a fél csapat fennmaradt az ellenfél 16osában akkor is csak kb 3-4 nap után javították ki
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #21957 üzenetére
Draftban is! Amúgy PC-n van kint egy 96-os Ronaldo 9 millióért...
-
etaclan1984
őstag
Mára kivették a meccs végi animációt az online seasonsnál PC-n. Legalábbis nekem tegnap volt, csodálatos összefoglalók voltak. Most semmi.
És végre beakadt egy szabadrúgásom
[link]
-
Szigma70
addikt
Így egy meccsel a peccs után, kérdem én.
Szép, szép gól, de mi a faxot keresett ő ott?
remélem nem ez lesz a peccs erénye -
Kristof_94
nagyúr
Most jutottam ide, elég kemény TOTW lett. Iniestát tegnap nyitottam, de sebaj.
Lingardnak nem örülök, mert a sok gyökér megint vele fog rohangálni. Bale brutális és így csökkenni fog a másik 2 lapjának az ára, egyszer mindenképp kipróbálom Messi mellett. Walkert inkább hagyjuk, CB 91-es sebességgel, gratulálok. Aboubakar is nagyon tetszik, jó kis "fun" lap lehet! De Ligt még brutálisabb lett, 18 évesen ilyen statokkal, milyen lesz a TOTS lapja te jó ég, nálam vevős lesz.
Viszont akit most lehet meg fogok venni az Paulinho! -
A guru
addikt
Egész korrekt ára lesz Walkernek ahogy nézem.
-
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey #21943 üzenetére
ez egy szuper pecccs
ha rúgok egy gólt, onnantól a játékot nem érdekli, hogy milyen gombot nyomok, azt csinál, amit akar
-
Aguinaga
őstag
Igazatok van, elég jó csatárokat leszámítva az eheti TOTW.
El is nyitottam azt az egyetlen tradeable pakkom , Lingard jött. -
ShiberMonkey
senior tag
Ez a patch április 1-jére akart valami vicc lenni vagy komoly amit látok ?
5 meccs 3 győzelem 2 vereség. 5 meccsen több bakit követett el a kapusom mint 50 meccs alatt idáigJaa és valószínűleg a high pressure agressive interception valami brutál lesz mert hozzáértem Martialhoz és akkorát esett (nem fujták le) mintha hátbarúgtam volna.
De nem kell aggódni mert a csatárok is valami atomdurvák lettek védővel viszem váll a vállal Sima 83-mas Salah úgy veszi el Mustafitol hogy időd nincs reagálni. Az már csak hab a tortán hogy Aubameyanggal 4x pattant vissza elém a labda 16-oson belül. K.O-ra játszott Auba,ha nem tud góltlőni kilövi a védőketUgyan ezen a meccsen Koscielny 3 x rúgott luftot a 16-oson belül Amiből 2 jogos tizit kapott az ellenfél egyszer meg a gép megsajnált és mehetett tovább
Ne legyen igazam,de ótvar gagyi a patch idáig -
Digestive
veterán
Én meg pár hete eladtam az otw Walkeremet!
-
peetie1
aktív tag
Quaresma. Nem sokat ér, jobban örültem volna vmi használhatónak.
-
getdizzy
aktív tag
Hmm
Nem olyan rossz ez
Mar csak az a kerdes hogy karácsonyFabinnyónal jobb lesz e Paulinho?Jelenleg nalam kiszorithatatlan, persze esszeru keretek kozott
-
Csokipuding8
tag
Az a Quaresma se piskóta, és ő nem is lesz túl drága. Walker, Miranda, Lingard...Paulinho brazil teambe, ez most sztem nagy csemege. Miranda is kötelező olaszba és brazilba is. Walker rohadt drága lesz sztem. Kola ezekkel a statokkal legjobb szélső védő lehet sztem Robi Carloson kívül, de ő se lesz két fillér
-
A guru
addikt
Nem tudom volt-e már, de megjött az update PS-re, 1,3GB.
-
törölt tag
Amúgy szerintem nagyon sokan tették el a TOTW pakkjaikat megint, mert az előző 2 nem igazán volt jó.
Lehet ismét nyomottak lesznek majd az árak az elején, mert megint egyszerre fogja őket kinyitni mindenki, érdemes lesz figyelgetni.
-
A guru
addikt
válasz
Fifaisshit #21931 üzenetére
Rijkaard menne be kozépső CB-nek, Valencia-Walker pedig 2 szélső CB. Nem lenne rossz.
-
nyervi
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #21925 üzenetére
kit érdekel, hogy jézuska nem kapott. no de Isco miért nem???? köcsögök ezek!
-
A guru
addikt
Na az a Walker nagyon kéne nekem a 3 védős felállásba.
-
Fifaisshit
őstag
Nah akkor
Carlos , Kolasinac BD megy
Kolasinac LB és Walker felkészül
Kolasinac -
Dexar007
veterán
válasz
grimmjow67 #21918 üzenetére
Pc-n lassitott felvetel az egesz. Ennek ellenere 3 meccset nyertem sorozatban mert en rugtam az elso golt,az ellenfelnek pedig nem volt kedve vegigjatszani.
-
Aguinaga
őstag
Hát, elég fostos egy TOTW lesz ez, úgy látom
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #21893 üzenetére
-
grimmjow67
tag
Xo-n csak nekem rossz a szerver?
-
nyervi
aktív tag
válasz
Fifaisshit #21908 üzenetére
köszi! vajon válogatott meccsre mennyire adnak lapot? Isconak dobhatnának egyet azért a 3 gólért, amit az argentínoknak vert
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #21909 üzenetére
Igen, valaki írt már egyszer egy ilyen hibát itt.
-
dejvid8
őstag
válasz
oneak7 #21910 üzenetére
Amit az SBC-be (Squad Building Challenges)-be beleraksz, és beváltod (submit), az el fog tűnni a klubodból, vagyis nem tudod visszahozni. (Csak ha megveszed újra a piacon).
Tehát majd mindig figyelj, hogy milyen játékosokat használsz fel. Aki a kezdődben van, és nem szeretnéd hogy eltűnjön, nem szabad belerakni az SBC-be. -
oneak7
tag
Sziasztok
Pátnapja elkezdtem az Ultimate Team-et. Squad challenges-nél az első küldetést megcsináltam, majd mikor vissza léptem a csapatomhoz eltűnt pár aranykártyás játékosom!
Ezt lehet tudni miért van??
-
Kristof_94
nagyúr
Bejutottam megint a draft döntőbe, de a 3. meccsen megint olyan bug jött elő, hogy amikor rámentem a csapatomra a cserélés miatt, akkor az ellenfélét adta be. Természetesen így nem tudtam cserélni, de nem volt tragédia, mert 2 gól és kb. 15. perc után kilépett... Ezzel PC-n találkozott már más is?
-
Fifaisshit
őstag
-
Ragnar17
tag
Na..ilyen se volt még velem...
Borzasztó draft után 0 winnel kiestem
két db 7,5as pack, és egy ultimate loan..
Nyitom a 7500-asakat, nyomom el..ugyse csillan, nyomom el a másodikat, majd látom hogy csillant..Mondom mi a fene, kapok valami 83-ast, erre fel Hazard
na erre nem számítottam
-
nyervi
aktív tag
sose vagyok tisztában a színes lapokkal
ezek a zöld hero lapok hogyan is vannak? mikor kaphatnak upgrade-t, ha kaphatnak egyáltalán
-
Szigma70
addikt
Lehet sokunkat érdekelhet, aki a Sandro-Benatia-Miranda-Walker védősort használja, hogy
Miranda benne van a TOTW előrejelzésbe -
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94 #21896 üzenetére
Igen, ez mindig jó kérdés, figyelgessed, és ha tetszik az ár csapj le rá.
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit #21898 üzenetére
Igen, köszi, eszembe se jutott az öreg.
Egy baj van, hogy nincs több hely a csapatban, és Matthaushoz még be kéne venni a Providentet is a csapatba, de nem tudom meglenne e a chem
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest