Hirdetés
- Riasztó topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Rakjam vissza a win7-et?Csak ez az egy program szarakszik.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Rendben, felveszlek a játékot pedig összehozzuk valamikor!
Mert nagyon kevés időt tudok rászánni, de igyekszem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsolti72837
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Jogos.

-
#TOTTI
őstag
Az valós lehet, ha csereként teszem be TOTT Dzsudzsákot egy Serie A vagy Bundes csapatba, akkor jobban megy neki, még akkor is ha az első percben cserélem be? Valamiért fel tudom vele szántani a pályát, hogy a fenébe lehet ennyire erős és mozgékony!?
Illetve tegnap volt időm játszani, volt egy 10-1-es meccsem és 10 lövésem találta el a kaput, abból 10 gól született. (Mertens ST-ben nagyon jól szuperál, kipkopp) Két osztályt tudtam felfelé menni tegnap. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ennél már most jobb, mint a lapja.

-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Inkább Niko Szalai helyett
-
zsolti72837
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Tudom, de a csapatba jók.

-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
ők nem tartoznak a legfiatalabbak közé

-
zsolti72837
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Jaja.

Dzsudzsi és Szalai kimaradt.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Kleinheisler,Nagy Ádi,Bénes László (igaz,ő szlovák nemzetiségű,de lényegében magyar,az apja focizott a falum csapatában,a testvére meg évfolyam vagy osztálytársam lesz lehet
),jó kis magyar csapatot össze lehet majd dobni.
és még fiatalok is,karrier módban jók lesznek majd. (Bénes a Mönchengladbachban van szóval Kleinheislerrel lesz sárga linkje,ha benne lesz a fifában
) -
zsolti72837
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na jövőre jöhet a Magyar csapat.

-
Kristof_94
nagyúr
Jelenlegi összérték szerinti lap (CDM pozícióra), ami remélhetőleg növekedni fog. Amúgy április 21-én kapott utoljára frissítést...

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Messi és Ronaldo meddig fognak tudni ezen a szinten focizni és hogy ki lesz utánuk aranylabdás. Mert ugye most Messi megnyerte, jövő januárban Ronaldo. Talán Neymar, Pogba akik a mai fiatalok közül már most azon a szinten vannak?! Szerintetek?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Így is szerencsésen megúszta sztem, nem bánom.
-
Tomenko
tag
Nem hiszem el,hogy xbox-on is vannak coin csalók ! Ugyanaz mint pc-n, bronz csapattal a DIV 1-ben majd egy öngóllal kilép ( jobbik eset ) a játékból. Ráadásul honfitársunk "Ipower" néven. Szerintem masszív csalások vannak ebben a játékban. Pc-n sima seasons vezetek 3:2-re kilép és az eredmény 4:3 a javára.
Már sima játékban is csalnak, csak mi az értelme
-
Takika14
aktív tag
Olyan dologgal találkozott már valaki, hogy meccs közben baromi lassú a játék viszont ha ki megy a labda vagy visszajátszás van akkor meg normál sebességgel pörög a meccs? Nekem már többször is volt ilyen.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nekem az utolsó harmadban valamikor a két gólos előny is kevés, el tudom adni, de biztos bennem van a hiba, 1-6-2-es aránnyal hoztam a maradtam benn DIV7-ben. Nem tudom van-e ennél lejjebb?
Igaz, heti 3-4 meccsre tudok időt szánni. -
Rypejakten
addikt
közel 40-50 meccsen nem volt semmi hendi! most jött elő, de eddig messze ez volt a legjátszhatóbb két hetem a játékkal. most volt két szokásos EA cancer meccs egymás után, úgyhogy pihentetem az UT-t, de végre volt egy normális periódus. 17-et azért sem veszem meg.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
ha jól tudom ,akkor trial kóddal nem működik, de 2 napossal biztosan nem...

a "normál" kód havinál kezdődik. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert a védekezés nem a játék része mi? Az csak vmi szükséges rossz.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
+1
Tökéletesen megérdemelt. A franciák ezt nagyon elszúrták, le kellett volna gyalulni a portugálokat. Nem tették, a portugálok magukhoz képest mindent megtettek.
Veretlenül és a döntőben is több akarattal, bomba góllal. Remek volt a védelmük, egy olasz csapatnak is dícséretére vált volna. -
Rypejakten
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
milyen játékkal? teljesen megérdemelt ez a győzelem. veretlenül nyerték az eb-t könyörgöm.
-
Kristof_94
nagyúr
Ilyen játékkal EB-t nyerni, te jó ég... Undorító.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Remélem nem lesz túl komoly, ha megtudsz vmit, akkor szólj.
Sajnálom én is, ez egy EB döntő, nem így kellett volna.
Marci is egy ilyenből kapott térdszalag szakadást, de Messinek is volt egy pár hónapos kihagyása ilyen miatt. Nagy pech. -
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hinnye...merre áll Ronaldo lábfeje?

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
_adaml21_
őstag
Sajnalom Ronit, nem ezt érdemelte a sorstól

-
Kristof_94
nagyúr
Nagy Ádám: Bologna
Tajti Mátyás: Málaga 2. csapata
Most már csak az kellene, hogy Niko elmenjen Kínába, DZSB maradjon a törököknél...
-
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az, hogy bármi kikerült ár alatt, lenyúlta valaki pillanatok alatt. Pedig volt, hogy hónapokig nem volt Web App.
-
válasz
Rypejakten
üzenetére
PC-n lehet, de nekünk már PS3-on meg PS4-en is így volt, amikor nem működött a Web App, akkor is.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
botok vannak belőve arra, hogy adott dolgokat bizonyos ár alatt azonnaliban megvegyenek.
így kelnek el az áron alul kitolt dolgok 3mp alatt, legyen az hajnali 3-kor, vagy vasárnap délben.nem is gondoltam, hogy tényleg így akarták megoldani a bizniszt, mert eleve halott ötlet valami ismerősnek lepasszolni, ezért vették ki a 13-mal a csere opciót is a játékból.
-
válasz
#TOTTI
üzenetére
Marhaság így megpróbálni adni valamit, vannak akik egész nap ezt csinálják, hogy vadásznak olcsó vételekre
(jó életük lehet), olvastam is nemrég hogy valaki kérte így (lehet hogy pont te), de inkább nem írtam rá semmit, gondoltam annyira nyilvánvaló, hogy csak kárba fog veszni. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Volt 2db 2 napos, meg 1db 14napos.
-
Vampire Bat
aktív tag
Nincs valakinek áron alul eladó TOTS Alex Sandroja vagy TOTS Marchisioja?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
hány napos gold?
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nem értek nagyon hozzá, de live előfizetés van? vagy gold = live?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Forza/hardline esetében is ezt írja.
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
gondolom bannolt a fifa account.
-
LendvaiFeri1
veterán
Adott egy Xbox One. Gold aktiválva, viszont amikor online UT/season meccset szeretnék játszani, a következőt írja;
you don't have permission
Valakinek volt már hasonló?
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Totti? Csak bronz lapokkal az értékét...

VJ7 kollégára lehet számítani, tőle lestem el az ajándékozást. -
#TOTTI
őstag
vegitossj7 fórumtársnak köszönöm, a jó szándékát!

-
Kristof_94
nagyúr
Dzsudsákért meg állítólag ajánlatot tett a Schalke. A Bursaspor tartozik neki 1,4 millió euró fizetéssel, szóval reméljük nem adják meg időben és akkor elmegy onnan!

-
HdRew
őstag
Na jó, most igazán felbosszantottam magam.
Direkt lementettem az esetet, akit érdekel, annak elküldöm, sárga lapot kapott az ellenfél védője a tizenhatoson belüli buktatásért, nyilvánvaló gólhelyzetben. (Videó alapján mindenki azt fogja mondani, hogy piros.)
Persze dühből a tizit fölélőttem, nem nyertem, nem jutottam fel, a következő meccsen meg hátulról az ellenfél saját térfelén, a 16-os környékén becsúsztam, rögtön jött nekem a piros.
Komolyan, ez mégis mi a lópikula??!?!?!?!?!!
-
szupersanyi
aktív tag
Én egy magyar fiatalt két helyre biztosan nem küldenék: Olaszországba és Angliába. Na mindegy, Nagy Ádit én nagyon intelligens játékosnak és embernek is tartom, biztos jól fog dönteni
Más: Sakhot mégsem tiltják el hosszabb távon dopping miatt... Vicc ez az uefa. Nem tudhatjuk a pontos körülményeket, de azt eléggé szánalmasnak tartom, hogy egy doppingozó játékos eltiltását eltörlik, de 10 éve Ferdinand egyszer nem jelent meg doppingteszten és ezért 8!!! hónapra eltiltották. Ja és persze egy nap késéssel elment az ellenőrzésre és negatív lett az eredménye...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ugródeszkának tökéletes, ha bárki az újak közül kezdőbe tud kerülni egy olasz középcsapatban is, az nagyon nagy szó. Na nem azért, mert annyira nagy királyság, hanem az miatt a felfogás miatt, hogy nehezen teszik be a fiatalokat az eredmény kényszer miatt. Szóval szvsz a Bologna igen is előrelépés, csak kapjon lehetőséget a padról. Ha ez összejön neki, akkor onnan tud tovább is lépni. Nagy kihívás ott bárhol is kezdőbe kerülni.

-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az olasz bajnokság, csak a hasznára válhat.
-
Kristof_94
nagyúr
Egy kis off: Az NSO szerint (
) Nagy Ádám új klubja legnagyobb eséllyel a Bologna lehet... Mit szólnátok hozzá? Szerintem ennyivel maradhatna még egy évet a Fradiban is. 
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Inkább Messi-t szerezd be, ez a Dzsudzsi lap nem ér semmit...
OK, hogy szép színes, de nincsenek eléggé túlhúzva a stat-ok. Így olyan mint egy normál IF, a chemistry glitch miatt a sima arany lapja is jobb. Ingyen se kéne (illetve dehogynem, menne rögtön a piacra
), de azért örülök neki, hogy beválasztották ide. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig ha már betetted, akkor betehetted volna rendesen, na majd legközelebb. Azt töröltem.

Perisic elég OP-nak tűnik ott LM-ben, ha nem lennének betegek még mindig ezek a lapok.
-
Kristof_94
nagyúr
Bocsi a gagyi képért, de nem hagyhattam ki!

Viszont most gondban leszek, mert így is kellene még legalább kb. 100k Messire...
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek az EB TOTT csapatába esélye van bekerülni Dzsudzsáknak? 18 játékos közé nem lesz egyszerű beférni, esetleg ha lennének még a "tartalékok" is, de a Copánál is csak cserék voltak

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
A BL döntőben meg ment a rinya.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én bírom a srácot.
Mindenki másképp ünnepel..ő/ők most így..szerintem semmi kivetnivaló nincs benne
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Örülök neki, hogy kiestek a németek. Griezmann nekem eddig full szimpi volt, bírtam a srácot, viszont ez a gólöröm... Tényleg felvágós volt picit, sebaj, ennyi belefér, elvégre otthon belőtte a csapatot a döntőbe.

-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tényleg gáz, ahogy ünnepli a góljait, de azért CR7-hez nem lehet hasonlítani.
Most elképzeltem, ahogy az EA-nál már dolgoznak, hogy betegyék a 17-be a sok gyökérnek ezt a gólörömöt.
-
Kristof_94
nagyúr
Portugál - Francia döntő

Ez a Griezmann csak nekem ellenszenves? Ahogy a mostani gólt is és az izlandiak ellenit is ünnepelte... Tuti képen vágtam volna... Kicsit Ronaldora emlékeztet. -
eM'82
addikt
válasz
ProgenXL
üzenetére
én ezt a lehetőséget sajnos csak utólag találtam meg. Meg a biztonsági jelszavam sem tudtam 100%-osan
(angolul vagy magyarul írtam?... ékezettel, vagy anélkül?). De szerencsére segítőkész volt az ügyfélszolgálatos.Közben 5 meccs után megváltam (TOTS) Chicharito-tól. 59-ért vettem, 69-ért ment el. So-so megérte
.
Előtte Icardi-t próbáltam ki, meg Zlatan-t... de valahogy nem éreztem rá a mozgásukra/trükkjeikre.
J.Hernandez eladása után Eto'o-nak (TOTS) adtam lehetőséget. Első - world class - meccsén (Div2 - offline tolom) 2 gól, 1 gólpassz. Jól szerelt, jól passzolt, jól mozgott. Eddig ő az aki igazán megérte a drágább játékosok közül. -
ProgenXL
őstag
az angol EA help-nél sikerült online chaten elérnem valakit. (minimális angol tudásommal meg egy fordító segítségével). Elkérte a felhasználó nevem, biztonsági kódot majd küldött 2db e-mailt. Egyikben a titkos kulcs, a másikban egy kódot amit meg kellett adjak neki. Gondolom így ellenőrizte hogy nem akarom átverni. Aztán kikapcsolta ezt a kód generátoros dolgot az originemben és betudtam jelentkezni simán a jelszó beírásával. Szóval nem kellett felhívnom őket pár perc alatt megoldódott.
Ismét tudom használni az originem. -
#TOTTI
őstag
Valaki aki PC-n játszik és zsetontúltengése van írjon privátot. 😊
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ők is csalnak? Akkor igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Tőzsde és gazdaság
- Riasztó topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Autós topik
- E-roller topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mert nagyon kevés időt tudok rászánni, de igyekszem. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

),jó kis magyar csapatot össze lehet majd dobni.
és még fiatalok is,karrier módban jók lesznek majd. (Bénes a Mönchengladbachban van szóval Kleinheislerrel lesz sárga linkje,ha benne lesz a fifában

), de azért örülök neki, hogy beválasztották ide.

LoL
(angolul vagy magyarul írtam?... ékezettel, vagy anélkül?). De szerencsére segítőkész volt az ügyfélszolgálatos.