Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Nem egészen jó helyre írok de talán tudtok segíteni.
PS3-on játszunk ketten a Fifával. Szeretnénk egy saját ligát csinálni, ahol mindkettőnknek 1-1 fix csapata van. Azt be lehet állítani valahogy, hogy a többi csapat meccsét ne nekünk kelljen lejátszani, csak a sajátunkét,
a többi meccsen automatikusan legyen eredmény?
Köszönöm! -
Magnézium
csendes tag
Nyolcaddöntős összecsapás
Saját magát verte meg a gyengébb ellenfél, biztos zavarba jött Rafa. -
Magnézium
csendes tag
Játszik még valaki 16-tal?
Főleg a karrier érdekelne.
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem játszottam a fifa16-tal és most nem indul.
Ezt kapom az arcomba. Ha megkerülöm a fifakonfigot és direktbe indítom akkor is ezt írja. Ráadásul csak ez csinálja semmi más. Újraraktam az origint és a magát a játékot is. Letöröltem 3 win frissítést ami okozhatja, sfc /scannow nem talált semmit. Nincs több ötletem. Valaki találkozott hasonlóval? -
castiels
addikt
Sziasztok.
Van olyan Fifa mobil játék, ahol karrier mód is kezdhető nem csak az UT-s hülyéskedés?
Ha igen melyik változat?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! PCn valahogy be Lett kapcsolva, hogy mikor átveszi a labdát, tol rajta Egyet. Ezt mivel lehet kikapcsolni?
Köszi!
-
lazatibor10
csendes tag
Üdv!
Van esetleg még valaki aki játszik Online a 16-al?
Szívesen játszanék 1-2 barátságos meccset!
lazatibor007 a nevem, vegyetek fel! -
klaccy
újonc
Sziasztok!
Már több, mint 1 éve játszom a FIFA 16-al, karrier módban már a 7. idénynél tartok, és felfedeztem néhány hibát (mindezek ellenére jó játéknak tartom):
- a német bajnokságban egyszer 4. lettem (ez ugye BL-selejtezős hely), mégsem indulhattam a playoff-ban;
- a francia bajnokságban 2. lettem (főtáblás helyezés, a 3. indulhat a rájátszásban), nem kerültem be a főtáblára, SŐT: a 4. helyezett csapat jutott be - Ilyet még nem láttam!
- európa-liga gondolom nincs a játékban, bár ezek után meglepődnék, ha lenne...
- a válogatott keretek összeállításakor miért nem lehet az ország bajnokságából is válogatni? van egy meghatározott névsor, azt kész!
- ha a későbbiekben szeretnék visszamenni egy korábbi csapatomhoz, azt nem engedi, csak ahol éppen szabad álláslehetőség van.Ezeket vettem észre a játékban, de lehet, hogy vannak még hibák!
Letöltöttem a HSP 16-ot, lehet, hogy ez az oka a fenti hibáknak?
Köszönöm a válaszokat!
-
akyyy
senior tag
Üdv. J Játszik még ezzel ajátékkal valaki? Fel tettem a HSP 16-ot rá, hogy játszhassak helyi foci csapatokkal. El is kezdtem egy nb3-at, hogy majd jól fel jutok az nb1-be, meg is nyertem , de hova tovább? Hogyan tud tovvább jutni a csapat? Vagy ez csak karrier módba lenne? Nem igazán értem .
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Sokan játszanak még a 16-al? Nemsokára tervezek vásárolni egy 360 kontrollert FIFA társaságában. Lehet vele a neten random meccseket játszani?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pontosan, köszi.

(#19405) Balu15: töröltem
-
adamcsik
aktív tag
Sziasztok!
Az automata játékosváltást hol lehet beállítani? -
ProgenXL
őstag
Fifa 17et kihagytam. Viszont a 16ban jól belerázódtam a jádékba. Hendi továbbra is vicc kategória.
A 18-ra viszont esélyes hogy beruházok.
-
Giii
senior tag
Mikor lép érvénybe FUT Coin boost? pl 1000*15.Vettem párat a katalófusban de nem írta jóvá.Vagy ez konkrétan hogyan működik?
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Hogyan tudok átnevezni egy csapatot a játékban? Vagy sajátot csinálni? -
adamcsik
aktív tag
Üdv! xbox one on hogyan tudom beállítani hogy felismerje a billentyűzetet?
-
ProgenXL
őstag
Vélhetően annak is köszönhető hogy a jobb játékosok többsége már a 17el játszik,
de sikerült feljutnom az első osztályba 6-2-2 stattal.
-
ProgenXL
őstag
Játszik még valaki ezzel?

Nem vettem meg a 17-et. Ezzel is jól elvagyok. Sikerült a 2. ligába feljutnom. Egyenlőre stabilan itt.
-
rvn_10
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Az ok, de az sem normális szerintem, hogy 30 meccset lehozok 2 vereséggel, majd utána 10 meccsből 9 vereség???
-
rvn_10
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Nyomtam még egy meccset és csak azért nem töröm össze a gamepadot mert várom a 17-et...Ujabb sima vereség 0-3 -ra...nekem a helyzeteim a gólvonalról rúgják ki, a kapus lehetetlen szinten ér vissza a már kijátszott helyzetemre, kapufák, neki meg minden elép pattan, védekezésnél a gép a saját emberememmel lök fel...rémes...szept 29-ig nincs fifa...szétvet az ideg.
szétvágnám aki ezt így találta ki... miért nem lehet minden mecs "tiszta" rohadt patkányok.... -
rvn_10
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Rohadt csaló szar. 1 hónapja nem játszottam. 6 od osztályba voltam nem is nagyon tudtam feljebb lépni, most 3 nap alatt feljutottam 2. ba talán 2 vereséggel a 4 osztályba összesen...most kiestem és már a 3 ba is 4 meccsen 3 vereség. Ez hogy van? Miért kell így belenyulni? Minta megint 60 as játékosokkal játszanék, elpattannak a labdák a kapus meg beüti magának... Tiszta vicc..
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
Az online világot a FIFA 15-tel kezdtem el. Bármennyire is hihetetlen eddig max egy osztály volt, amit sikerült visszazuhannom akár FUT, akár sima Seasonsról beszélünk.
Nem állítottam, hogy nincs belenyúlás a meccsekbe! nevezzük akárminek, jó párszor ki volt már itt tárgyalva, nem akarok részletesen belemenni. De amikor én belassulással, pontatlan passzos meccset játszom ,akkor szinte el sem tudok jutni az ellenfél kapujáig, nemhogy 18-20 helyzetet kialakítani. Azt pedig főleg nem hiszem el, hogy 15-20 tiszta gólhelyzetből egyet sem tudsz bepiszkálni, mert akkor továbbra is vallom, hogy nem megfelelő a befejező módszered. Near post finish, alapvonalról élesen belövöd és csak be kell passzolnod az üres kapuba, finess lövés, beadás a hosszúra a kapus feje felett... Ha 2*-os WF-tal vagy 80 alatti finishinggel meg szintén ne akarjon az ember minden befejezni...
-
Dexar007
veterán
válasz
#TOTTI
üzenetére
Na igen,labdakezelesböl is lehet latni,hogy kinek az oldalan all a ,,gep". Undorito egy jatek,nem is tudom,minek szedtem le megint..mentsegemre legyen mondva,azota töröltem ujbol.

Termeszetesen a 4. osztalybol is visszaküldött az 5-be,es ott is 2 vereseggel inditottam.
Haver is regebben emlekszem ugy csinalta,hogy feljutott valameddig,aztan amikor mar nagyon latvanyosan " nem adta",akkor elso masodpercben--quit..es szepen vissza a 10. osztalyig. Aztan talan elvezetes lesz ujbol a jatek. -
MixY
tag
Szevasztok! Most hogy jön a Fifa 17, látom, hogy aprón 4.000-ért már dobálják a 16-ot PS4-re, ami szerintem simán megéri
.
Egy kérdés, én úgy tudom, hogy még 1 évig a 16 is frissíti a kereteket, átigazolásokat (tehát 2017 szeptemberig). Mert ha így van, akkor beszerzem. -
Dexar007
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hat en is biztosan 1000 meccs fölött vagyok mar..es nem egyszer fordult elö. 15,14-ben detto.
Nem hiszem el,hogy te/ti nem erzitek csalasnak az egeszet. Hat van amikor mar meccs elejen lehet erezni,hogy itt valami büzlik!Pl most adtam ra +30as eronletet az egesz csapatra,es megis lomhak mint a szar..96-as Bolly-mat lesprintelik alapjaraton.Aztan a kedvencem meg,mikor kapus a mozgasan lehet latni,hogy csalas az egesz. Kivedi a szemedet,akarmilyen helyzetet dolgozol ki,reflexes mint egy speedes macska, karjai 2 meterre nyulnak,mindenhova odaer. Ilyenkor max ugy lehet golt szerezni,ha valahogy besodorja a tamadod..amire eleg keves esely van.
A masik erdekesseg meg,hogy hullamokban jonnek a golok. Ha golt szerzel,az ellenfel is 1 percen belül fog,ha megsem akkor ket lehetoseg van: vagy az utolso 10 percre lassitjak be a jatekosaidat,olyan szintre,hogy jonni fog a gol ha tetszik ha nem, vagy : a gep annyira adja neked,hogy barhonnan,barmit nyomsz be,ugyis megnyered a meccset 3-4-5 golra.Lehet en latom bele a dolgokat,de amikor mar nem eloszor fordul elo,hogy teljesen egyertelmuen belenyulnak a meccsbe,akkor mar nehez lelkesedessel jatszani.
Gondolj bele,ugy lenne kedved CS-zni,COD-ozni,ha "csak" egyszer-ketszer fordulna elo,hogy celzol, a gep pedig felülbiralja a döntesed,es nem arra lö amerre vezetted a celkeresztet? -
rvn_10
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Érzem az iróniát a kommentedbe, a gombokkal tisztába vagyok de kicselezi a fél csapatom....
-
rvn_10
senior tag
Megmondja valaki hogy mi értelme annak, hogy 1 emberrel végigcselezem a pályát? Valaki erre élvez, hogy ő mennyire tud cselezni? Vagy passzolva nem képes gólt rúgni? Hogy kell ezt levédekezni? Legszívessebben felrúgnám a csillagos égig...Tutti nem látott mennyei megyei meccset, mert ott 2 csel után lábak törnek...
-
Dexar007
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Te nem tudtad,hogy csak a PACi szamit?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Volt mar arany csapatom regebben, de max a 2. div lett meg,utana siman visszaküldött pofatlanul a div 7-be..ezt most nem vartam meg-inkabb töröltem mar az elejen-,ugyhogy ne mondd,hogy nem a veletlen müve. Sima szerencsejatek az egesz,minimalis skillel keveredve.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
no offense...
de sztem az teljesen rendben van, hogy egy silver játékos mondjuk nem fejez be minden akciót góllal egy 60-80as finishing stattal, míg egy erősebb gold kapus remek teljesítményt nyújt a silver játékosaid ellen... sőt egy egész silver csapat alappól hátrányból indul egy golddal szemben a statokat nézve. Ahhoz vkinek nagyon jónak kell lennie, hogy azzal div1-et nyerjen, volt már rá példa...
ha pedig 20 helyzetből nem tudsz gólt rúgni, az nem feltétlenül a gép hibája...
oda kell figyelni milyen szituból milyen befejezést alkalmazol és játékos melyik lábával rúgsz + a már említett statok sem elhanyagolhatóak...
én az "érdekes" meccseken szinte a kapuig nem jutok.ami pedig a div-t illeti, tapasztalataim alapján az első meccseken könnyebb ellenfeleket sorsol (akár alsóbb osztályokból is), majd egyre nehezebbek jönnek. Sokat levelezgettem div-s ellenfelekkel ez ügyben, lehet csak a véletlenek műve...
-
sz_abika
addikt
A FIFA 16 FUT coinok valahogy átvihetőek 17-re, vagy full nulláról kell hogy induljak?
Még sose váltottam egyik évről a másikra, mindig érdemes 2-3évet kihagyni hogy legalább részben újnak hasson a játék, de most az új platform/motor miatt lesz egy back2back váltás
-
Dexar007
veterán
Na en töröltem halisten. EA acces adta xbox one melle, siman feljutottam egy ezüst csapattal a div 3-ba, aztan ott is 3 gyozelem,majd egy döntetlen,vegül az ÖSSZES többi vereseg.Ugy kaptam ki 3 es 4 nullakra,hogy 5 kapura löves volt az egyik oldalon,es 18-20 nalam. Latvanyosan belenyulnak a meccsbe,es ez undorito.DIV 5 es 6-ban,is nem egyszer fordult elö,hogy a feljutas mar megvolt, 2-3 pont valaszt el a bajnoki cimtöl,5 meccs van hatra,es termeszetesen egyiket sem hagyja megnyerni,lomhak,nem helyezkednek,11-eseket itelnek,kiallitanak.A lenyeg az,hogy az utolso meccsen lehessen csak behuzni kinkeservesen. Itt is mar azt csinaltam,hogy elindult a meccs,egy-ket löves, oke,ajto-ablak kimaradt 3x viszlat,en nem jatszom vegig..anyjaval jatszon az EA,ne velem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Takika14
aktív tag
A webapp már nem is lesz használható csak a 17nél?
-
kicsako
őstag
Draftot az elso ajandek kuponbol megnyertem pc-n

-
HdRew
őstag
válasz
dollarZ18
üzenetére
Ha drafton sikerült nyerned, akkor jól játszol, a kérdés már csak az, hogy milyen speckó beállításokat használsz. (drafton rendszerint a legrosszabb felállásokat ajánlja fel nekem..)
Egy gyerek nagyon jól tolta ellenem, nem tudtam kihozni a labdát, 1-0-ra ment is, gyorsan változtattam a taktikán, kicsit összébb húztam a játékosokat, hogy tudjak támadni, 4-2-re meg is vertem.
Ez a két csapatom:
Véleményem szerint ezek a legjobb felállások.
Rendben van, játszhatunk

-
dollarZ18
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönet

Hunreeth: Div 1 győzelem nekem elég esélytelennek tűnik
Div 2ben stagnálok. Viszont még így 17 megjelenés előtt tolhatunk pár meccset, ha gondolod
Majd írok PSen. -
HdRew
őstag
Én most tudtam megnyerni a Div1-et PS4-en, június 16-án kezdtem, pontosan 3 hónap kellett hozzá...

Drafton eddig csak második körig jutottam..

-
dollarZ18
tag
Tudom, hogy senkit sem érdekel
de végre sikerült PS4-en megnyernem az online draftot, már csak ez hiányzott a platinum trophy-hoz. Ez volt az első fifám, szóval ez nekem iszonyat nehéz volt
55x próbáltam december óta a draftot, de mindig elbuktam. Az árából már egy Ronaldo is kijött volna 
Természetesen a pakkokból semmit értelmes nem jött

-
McSzaby
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
te milyen felállást preferálsz?
-
-
McSzaby
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nagyjából én is így képzeltem el. Most néztem skill move-kat hozzá youtube-n. Elég durván lemaradt a tudásom. Nagyon sok az újdonság.
-
-
kicsako
őstag
Valaki egy kis coop season pc-n?
Origin: Kicsapro -
McSzaby
őstag
Hi,
elkezdtem játszani Word Classicon, mivel a pro már egyszerű volt. Sajnos az a problémám akadt, hogy nem tudok kialakítani helyzeteket, egyszerűen alig jutok el a kapuig. Elég jól meg lett csinálva az ellenfél védekezés ebben a fifában, ami nem is baj csak még sosem voltam ilyen helyzetben, eddig sosem volt ezzel gondom egy fifa-ban sem. Career mode, felállás általában 4-4-1-1,4-2-3-1.
Úgy olvastam, hogy nagy fókuszt kapott a tiki-taka ebben a verzióban és lényegében ez a kulcs. Igaz ez? A befejezéssel nincs gondom.
-
toome1985
tag
Lassan vége nálam a 16-nak. Túl sok szépet màr nem mutat a játék. Ezzel a góllal búcsúzok. Talalkozunk 17-ben
-
#TOTTI
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
X1 gamepad, DIV2, se a labdaátvétel, se passzok irány nem stimmel, de rájöttem, hogy a jobb oldali botkormánnyal valami nem stimmel, ma próbáltam a 17-et másik iányítóval ott oké, csel is megy.
-
#TOTTI
őstag
Megosztanék egy laggolós, hitevesztett, elpattogó labdás megyei színvonalú játékot, az utolsó UT meccsem a 16-ban. A videóért katt ide, meg megnézni nem érdemes igazából.
-
ProgenXL
őstag
PC-re nem sietik el a Fifa 17 demo kiadását

-
HdRew
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Az a baj, hogy csak a méreg van vele. Az előbb kapura ment a lövésem, és a saját játékosom az ötösön belül megakadályozta, hogy bejusson szabadon a kapuba a labda, a slusszpoén pedig, hogy lesen volt. Talán Lacazette-tel rúgtam kapura, Grizi meg lesen megakadályozta a gólom..

Egy Insigne lefejeli a középhátvédemet, passzoknál rosszul választja ki a játékosokat a gép... miután a csatár megcsinálta a Berba-cselt, ahogy megtolta a labdát, a védőm elfut a labda és a játékos között... elfekszik a védőjével a csatárom előtt, de mivel már a csúszást befejezte, és csak egy helyben ül a játékos, én meg pont benne akadok el, megy tovább a játék... Csak egy pár dolog a ma estéből

És teljesen igazad van, a győzelmeket sem lehet egyszerűen élvezni, mert látod, ha a gép tol téged, akkor meg az ellenfeled sík ideg. Közben az előtte lévő meccsen te voltál az ő helyében..
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a demora, de ettől még a játékot simán elronthatják

-
HdRew
őstag
Komolyan mondom, megváltás, hogy vége a játéknak..
Egyik meccsen 5 méterről kapufa, majd rá pár percre ugyanúgy 5 méterről a gólvonalon álló védőbe rúgja a labdát a játékosom, ellenfél minden lövése gól, 5 fokos szögből is.
Rögtön a rá következő meccsen, egy sokkal jobb játékos volt ellenem, 5 lövésemből 3 ment kapura, abból mind3 gól lett, nyomott is egy rage-et a gyerek. Llorisom meg egyszerűen remekelt....
Nem csoda, hogy mindenki bírálja ezt a valamit.. mert játéknak nem lehet hívni, az biztos. Esküszöm sokkal inkább rage game, mint a cat mario

-
ProgenXL
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Leszámítva hogy a meccs végére kipukkad egész tetszetős. Rendre ott van a kapu előtt.
Arsenalosként máshogy látom a dolgokat nála.
-
ProgenXL
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Szerintem nem csak az tud ilyen csapatot összerakni aki ténylegesen jól játszik. Én valahol a közép szinten vagyok. Ha nem dolgozik ellenem a gép akkor minimum egy döntetlen összejön. De egyébként képes vagyok az agyon nyert meccset is elveszteni vagy x-elni. Ha nagyon nem megy akkor 3-4 meccsen is elvesztek sorozatban. Amilyen csapatom van elhiszem hogy néha dolgozik ellenem a gép. De van hogy olyan szép támadásokat vezetek hogy a visszajátszásnál tudatosul csak bennem hogy ilyet is tudok.

A rare gold szerződésekkel egész jól jön a pénz. Főleg most hogy már 100 lapot tudok egyszerre piacra tenni. 200/250/300-as haszon laponként. ha sikerült 900/950ért venni és 1300ért eladni akkor 350/400as haszon is van. De a legtöbb rare gold lapot 1000/1100ért venni és akkor is van 200/300 haszon
-
toome1985
tag
válasz
Takika14
üzenetére
Hát igazán nem szeretném kissebbiteni az érdemeidet de van egy olyan érzésem hogy itt pont nem jön ki a tudás külömbség. Mivel jobb csapata volt alap hogy visszahuzza a gép. Valószinű h tok pontatlanul játszott sok eladott labdával. Ha igy volt elhiheted h nem azert mert bena. 8 lovéséből 7 kaput talált abbol 2 gól. Neked 17 lövésből 11 talált és 3 gól. Gondolom lőttél mindenhonnan. Csapatertekelesnel latszik is az osszes embere szart se csinalt. Bocs kicsit kritikus vagyok ezzel a témával persze nekem is jol esik ha elkenek egy pénzeszsákot de közel sem biztos hogy megérdemelten. Mert mi van ha azokat a lapokat összekereskedte, akkor biztos tobbet jatszik mint te. Akkor gondolom magasabb a tapasztalat is ebbol adodoan jobban is kéne játszani. Persze a gép meg huzza vissza egyre jobban... Tulajdonképpen elszomoritó hogy minél többet foglalkozunk a gammel annál nagyobbat esünk pofára. Persze azert grat.
-
HdRew
őstag
Utolsó játékom volt a mai azt hiszem..
19 lövésemből 17 kaput talált, 6-4-re nyert a gyerek, 3-3-ig mindig én vezettem, majd a kapusommal próbáltam cselezni, nem jött be
Onnantól már kicsit rage szagot fogtam..Nekem minden egyes gólért meg kellett szenvedni, hihetetlen volt a kapus, mindenbe beleért. Ilyet én még nem láttam. (csak max. Diego Alves-től.. ő is mekkora OP kapus, te jó ég.)
Ja, persze neki minden akciója gól volt, egy lövéssel

-
Garsza
veterán
Pogba elment a Mu -ba egyből 5* Skilt kapott az EA -től.
Mondjuk ami tetszik hogy Pjanic -nak is felvitték 4* ra és Dybala 3* Wf -t kapott. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
már megvan...

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van baj
Viszont k~pzeld el, hogy toltam 2 online mecset és azóta semmi. A türelmem kb 2x fél óra várakozás volt. Ennyire ki ürültek?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
oda kell figyelni milyen szituból milyen befejezést alkalmazol és játékos melyik lábával rúgsz + a már említett statok sem elhanyagolhatóak...