- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az normális, hogy 10 percet kell szenvedni minden alkalommal, mire talál egy ellenfelet?
-
törölt tag
válasz bakroattila #5241 üzenetére
A trade-elés nekem sem megy, nekem úgy sikerült némi coin-hoz jutni, hogy a legelső Draft után (2 győzelem) kaptam egy Lewandowskit és gyorsan eladtam asszem 107k-ért. Egyébként nézd meg ezt és ezt a videót, talán segít.
Ha már szóba jött a Draft, nektek is gyakran kilép az ellenfél rögtön a kezdés után? Eddig indítottam 6 Draft meccset, összesen 2-t tudtam pár másodpercnél tovább játszani. Két győzelmem úgy jött össze, hogy az ellenfél rögtön rúgott egy öngólt és azonnal kilépett utána. Máskor csak simán kilépnek az első adandó alkalommal. Ez miért jó nekik?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz getdizzy #6312 üzenetére
Egy ideig én is így csináltam. Első nyitásból rögtön esett egy Lewandowski, csak akkor jöttem rá mekkora mák volt, miután már jó pár pack-re kidobtam a pénzt. Draft-ra mondjuk még mindig költök, de csak mert tetszik a játékmód, amúgy nem éri meg az sem. Azóta egyébként a legjobb nyitásom egy Khedira volt...
Te hihetetlen szerencsés vagy, hogy ilyeneket nyitsz, arra meg már nincsenek szavak, hogy Bale és Hazard egy pack-ban, ráadásul utóbbi duplikált is.
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #6477 üzenetére
Én abszolút nem is szoktam használni, szerintem coin pazarlás (érdemes inkább eladni ezeket a lapokat, elég gyosan elmennek).
Én rotálni szoktam, minden posztra van 2, nagyjából azonos szintű játékos, így nem szokott 80 alá esni soha senkinél. Vagy ha van több squad-od, akkor értelemszerűen pihenteted azt amelyik kezd fáradni és addig tolod a másikkal.
-
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #6564 üzenetére
Egy forintot nem lennék hajlandó költeni fifa pontokra (vagy bármilyen in-app purchase-re). Még akkor is lelkiismeret furdalásom van, amikor nyitok 5000 coin-ért egy gold pack-ot és nincs benne senki.
A játék árának a felét akkor sem lenné képes kiadni egy pack-ért, ha biztosan tudnám, hogy egy IF Ronaldo-Messi-Neymar-Ibra négyes van benne.
-
törölt tag
Én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom mostanában, kb a frissítés óta (bár lehet ennek semmi köze hozzá). Vesztettem el pár meccsett, de akkor egyértelműen jobb volt az ellenfél, régebben igazságtalanabbnak éreztem a játékot.
Fifa 15-höz képest pedig megváltás, azon minden alkalommal sikerült felhúzni magam.
-
törölt tag
válasz szpal17 #6681 üzenetére
Egyetértek, tényleg nincsenek egyéniségek. Nem csak a játékstílusra értve, hanem arra is, hogy olyan érzésem van, mintha ugyanazok a csapatok ellen játszanék állandóan. Mindig BPL, BBVA, Seria A, Bundesliga, esetleg Ligue 1 csapattal jönnek, nagyjából ugyanazokkal a játékosokkal.
Én pont ezért csináltam egy MLS-BPL Hybrid squad-ot, már untam a többit, viszont szerintem eddig 2-nél többször nem játszottam hasonló csapat ellen. A védelem BPL, a középpályán és a támadósorban pedig főként egykor Európában focizó MLS játékosok. Gerrad, Lampard, Pirlo, Kaká, Giovinco, Drogba, Dempsey, Keane, David Villa...
Nincs tele OP játékosokkal a csapat, de nekem nem is ez a lényeg. Mondjuk most ki is esek velük a Div 6-ból.
-
törölt tag
válasz KisApám #6838 üzenetére
"A FIFA 15-ben meg 16-ban is gondolom plusz pénz kell (különböző pack-ok megvétele), ha nem állandóan "vereségre akar játszani" az ember..."
Ez nem igaz, meccsekkel és üzletelgetéssel simán össze lehet szedni annyi coin-t hogy egy normális csapatot össze tudj rakni. Ahogy előttem is írták, nem éri meg a pack nyitogatás, hatalmas szerencse kell hozzá, hogy értelmes játékost nyiss. Sok coin-t nem érdemes rá pazarolni, valódi pénzért Fifa pontokat venni erre a célra pedig a legnagyobb hülyeség szerintem.
Ha a FIFA-t választod, akkor én a 16-ot ajánlom. Nem tökéletes, de szerintem még így is sokkal jobb mint a tavalyi rész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vegitossj7 #6978 üzenetére
Valamit tényleg kezdhetnének velük. Tegnap toltam egy Draftot, csak két meccset sikerült lejátszanom, de összedobott vagy 6-7 coinhackerrel. A legbosszantóbb, hogy alig talált ellenfelet, sokszor újra kellett indítani a keresést, aztán nagy nehezen talál valakit és amint kezdődik a meccs lép is ki...
Én még nem teszem le a játékot, Div 6-ig jutottam csak, itt még nem nagyon vannak hackerek, de az online Draftot biztos nem erőltetem egy darabig, mert így játszhatatlan.
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #6981 üzenetére
Attól függ. Ha középkezdés után azonnal kilép, akkor újra kell játszani, de így is ad néhány coin-t. Viszont szoktak olyat is csinálni, hogy amint megszerzi a labdát rúg egy öngólt, majd ezután lép ki, ilyenkor győzelemnek könyveli el és jöhet a következő meccs. Bevallom, eddig csak egyszer sikerült online 3 győzelemig eljutnom, akkor is két ilyen coinhackernek köszönhetően.
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #7091 üzenetére
Én se szeretem az ilyet, amikor a játéktudásától függetlenül előnybe kerül valaki, csak mert
a szüleinekvan elpazarolni való pénze Fifa pontokra. Mondjuk az EA-re haragszok elsősorban, hogy lehetővé teszi ezt.Tegnap Div 7-ben(!) kerültem össze egy ilyennel. Real-Bayern Hybrid, mindenki aki kell. Ronaldo, Lewandowski, Robben, Müller, Ramos, Neuer, stb. A legolcsóbb játékosa is minimum kétszer annyiba került, mint nekem az egész csapat. A bénább játékosok közé tartozom, ráadásul billel tolom, a hendi sem az én oldalamon állt, mégis nyertem viszonylag laza játékkal 2-1-re. Egy szögletnél azért ki sikerült lőnie a felsőt ollózva...
Gondolom nem játékkal szedett össze ennyi pénzt, persze lehet hogy csak jól üzletelget, vagy nyitott néhány Legendet.
-
törölt tag
válasz marcess #7283 üzenetére
1 csapatot használok csak, minden posztra van két közel azonos szintű játékos, meccsenként cserélgetem őket. Így minden meccset úgy kezdek, hogy mindenkinek 99-en van és nem kell fitness lapokra költeni.
Meccs közben ritkán cserélek, csak akkor ha nagyon kell, általában 70. perc körül. Ilyenkor a becserélt játékos a következő meccsen 95-98 fitness-szel kezd, ami még mindig jó.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vegitossj7 #8130 üzenetére
Jól tették. -
törölt tag
válasz Citroware #8384 üzenetére
Holnap mindenképp kipróbálom és leírom a tapasztalatokat, a csapat nagy részét már megvettem ma.
4-5-1 lesz a felállás, ezért kéne pár CAM, kiket ajánlasz erre a pozícióra? BPL csapattal is ebben a felállásban játszok, támadásnál nagyon bevállt, mellesleg ezt az ötletet is tőled loptam. -
törölt tag
válasz Citroware #8342 üzenetére
Na, kipróbáltam ezt a Serie A csapatot DIV 7-ben.
Hát lehet hogy még korai itélkezni, de két meccs után én nem érzem úgy, hogy jobban segítene a hendi, sőt. Egy vereség és egy döntetlen eddig a mérleg, két 81-es csapat ellen (enyém 78-as), komédiába illő gólokat kaptam. A második meccsen jóval magasabb volt a kaput eltaláló lövéseim száma, mégis csak tiziből sikerült betalálni, a játékosaimtól folyamatosan elpattogott a labda, a védelem meg gyalázat volt.
Még van 7 meccsem az idényből, ezt még lejátszom ezzel a csapattal, de ha nem javul a helyzet, akkor nem sokáig tartom meg őket. A 82-es értékelésű BPL csapatomat sokkal jobbnak érzem, a hendi meg egyelőre ugyanúgy jelentkezik mindkettőnél.
Kell még ezt tesztelnem, de most azt gondolom, hogy azért van egy adag placebo hatás abban, ha jobbnak érzi valaki az alacsony értékelésű csapatokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz castiels #8533 üzenetére
Pont tegnap szereztem egy olyan gólt, hogy a kapufáról a kapus háta mögé pattant a labda, aki ekkor szó szerint hátracsapott a kezével és beütötte a labdát a kapuba. Ha nem látom, nem hiszem el.
Más:
Korábban írtam, hogy nem éreztem, hogy segítene a hendi az alacsony értékelésű olaszokkal, viszont tegnap a 83-as BPL ellen összedobott egy iszonyú gyenge, full non-rare csapattal. Chemistry ötven valahány volt, még azt a nevet is adta nekik a gyerek, hogy "Tards from packs".
Hihetetlen, minden kapuralövéséből gól született, amikor támadott, a védőim teljesen használhatatlanok voltak, nem tudtam velük csinálni semmit. Pedig nem kombinálta túl, sima szlalomozás, bármiféle skill move nélkül.
Viszont én is tudtam gólokat szerezni, volt olyan pont, amikor 5-3-ra vezetett, sikerült megfordítanom a 60. perc körül 5-6-ra, ekkor rage quit-elt. De ha van türelme, akkor a meccs alapján lehett volna akár még 10-8 is a vége oda...
Lehet ki kéne próbálni nekem is egy ilyen non-rare csapatot, a karácsonyi pack-okból úgyis van egy csomó eladhatatlan játékosom, akiket nem használok semmire.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz losilee1337 #8673 üzenetére
Eddig azt hittem, hogy mindenki ugyanazokat az ajándékokat kapja (vagy platform függő?), de nekem ma csak 500 coin jutott.
-
törölt tag
válasz losilee1337 #8687 üzenetére
Ja, értem.
-
törölt tag
válasz LendvaiFeri1 #8721 üzenetére
+1 az első mondatra, nem kicsit fogod bánni, ha egy Demichelis lesz a legjobb játékos benne. Márpedig nagyobb esély van rá, mint egy Ronaldo-ra vagy egy jó IF-re. Valószínűleg bukni fogsz rajta, de ha nagy mákod van és el tudod adni az egész pack-ot mondjuk 130 coin-ért, akkor is megér ennyit 30k profit? Akkor már érdemesebb tradelni ennyi pénzből, vagy egyenesen megvenni a kiszemelt játékost/csapatot. És mégegyszer, ez még a jobbik forgatókönyv volt...
Te tudod, nem akarlak mindenáron lebeszélni róla, ha tényleg erre szeretnél költeni, de azért gondold át. Az biztos, hogy én az összes TOTY játékosra együtt nem adnék 100 Ft-nál többet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Spancho #8751 üzenetére
Megvehetik, nem illegális, csak a legnagyobb hülyeség a világon.
Nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy egyáltalán visszahozza az árát (úgy értem, hogy egy 100k-s pack-et el tudjon adni 100k coin-ért), ahogy tegnap is írtam, érdemes tradelni vagy egyenesen megvenni a kiszemelt játékost akkor már.
De valódi pénzt adni érte még akkor is hülyeség. Sőt, szerintem a játékbeli pénzt sem érik meg a drágább játékosok, ha nincs meg a játéktudásuk, vagy csak a hendi éppen ellenük van, akkor ugyanúgy ki fognak kapni.
Majd fogják a falhoz verni a fejüket, ha a játék árának a felét elb.sszák még Fifa pontokra, amiból hatalmas mákkal esetleg nyitnak Ronaldo-t meg pár értelmes játékost és ugyanúgy kikapnak velük egy full non-rare csapat ellen a 8 osztályban. Esetleg egyfajta függőséget is okozhat, és majd pár havonta kell többezer forintokat költeni pack-okra, majd ősszel azt veszik észre, hogy ráment a játékra 50k Ft, de már kint van a Fifa 17, meg kell venni az új részt és kezdődhet minden elölről...
A játék szépsége az lenne, hogy a nulláról, saját erőből, kupák és divíziók nyerésével, esetleg üzletelgetéssel minél több coin-t szerezni és abból építkezni. Ezt kéne megértetni velük inkább.
(#8756) Spancho: YouTube-on azért nyitogatnak ennyiért, mert pénzt kapnak érte. AdSense, szponzorok, esetleg egy kis affiliate marketing szép bevételt tud hozni egy bizonyos szint felett, megéri nekik a videó miatt költeni egy kicsit, mert a sokszorosát keresik meg vele később. De az egyszeri játékosnak csak pénzkidobás az egész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LedyGyuszi #8760 üzenetére
Na igen, tényleg nehéz lehet megértetni velük ezeket a dolgokat, de talán nem árt korán elkezdeni a felvilágosítást, mert ez ugyanaz, mint a játékgépekbe való pénzdobálás, vagy bármilyen szerencsejáték, ugyanúgy függőséget okoz és "szívja el" a pénzed.
Persze ezt a konkrét esetet nem kell nagyon túlreagálni, meg addig nincs is komoly baj, amíg a szülők szabják meg, hogy mire költik a pénzt.
A Draft-ra meg +1, de persze csakis játékon belül szerzett coin-ból.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #8921 üzenetére
Ki az a Diego Silva?
-
törölt tag
Szerintem egyébként az árak esésével egyre kevésbé éri meg nyitogatni vagy draftolni (nem mintha eddig olyan sok értelme lett volna), én már teljesen fel is hagytam mindkettôvel.
Egy draft árából, vagy még olcsóbban már Müller, Sturridge, IF Defoe (a sima lapja nekem bevált, ez se lehet rossz), vagy Lacazette szintû játékosokat lehet venni. Miközben jó nagy mák kell hozzá, hogy ezek közül bármelyik is benne legyen az egyik pack-ban, de nekem a legjobb például Khedira volt, pedig játszottam pár draftot. A sima nyitogatás meg még kevésbé éri meg.
-
törölt tag
válasz Rexcsek #9127 üzenetére
Hogy én mennyire nem bírom ezt az Ovvy srácot. Feláll a szőr a hátamon attól, ahogy beszél, és már láttam vagy 4-5 youtubert, akik teljesen lemásolják a stílusát.
De ezután a videó után mégjobban megutáltam ezt a gyereket. Az a legszomorúbb, hogy alig kapott dislike-ot, és csak egy-két negatív komment érkezett.
-
törölt tag
Jó ez a TOTY, én voltam olyan hülye, hogy csak tegnap éjszaka adtam el a játékosaimat, de már azóta estek annyit az árak, hogy minimum 10% profitnál tartok így is. A squad fitness lapokat meg vadászom én is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vajon lesz majd IF Rooney? 2 gól + gólpasz.
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #9323 üzenetére
Tökmindegy, csak vegyél már pontokat, különben úgysem fogsz lenyugodni. Csak vedd fel videóra a nyitást meg a reakciódat és tedd it közzé, hogy később használni tudjuk elrettentő példaként.
Egyébként jól tudom, hogy ez kb 6000 Ft? Megér ennyit az az 1-2% esély arra, hogy nyitsz egy TOTY játékost? Továbbmegyek, ha biztos lenne benne egy, egyáltalán akkor is megérné a játék árának a felét az, hogy tudsz venni belőle pár durva játékost, amivel ugyanazokat az eredményeket érnéd el, mint a mostani csapataiddal?
(#9331) Citroghost: Ugyanez, csak én a 16-tal kezdtem az UT-t, és az első nyitásom egy Lewandowski volt. Elment 100k felett, aminek a felét elnyitogattam, az eredményt már mondanom sem kell... Azóta én is csak ingyenes pack-ot nyitok, meg ha esetleg ha néha játszok Draft-ot. De hogy valaki még valdói pénzt is képes adni érte? Pff...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdemes még holnapig várni a vételekkel, vagy már nem lesznek ettől alacsonyabbak az árak?
-
törölt tag
Nem értem ezt a nagy felháborodást, mintha nem lenne itt is leírva naponta, hogy rohadtul nem éri meg nyitogatni.
2db 100k pack, meg 700 pontos pack... Nem tudom mit vártatok, ha megnéztek youtube-on néhány pack opening videót, láthatjátok mennyit nyitnak, mire jön egy értékelhető játékos. Profit meg szinte sosem lesz belőle.
De gondoltam, hogy ez lesz. Páran elköltik az összes pénzüket néhány csomagra, utána meg jön a köcsög EA-zés
-
törölt tag
válasz _adaml21_ #10045 üzenetére
Nekem volt mindkettő, LM poszton, 4-5-1 felállásban. Eléggé hasonlóak, gyorsak, jól szlalomoznak, a támadás felépítésekor nagyon hasznosak.
Viszont viszonylag sokszor fejezem be a támadást a szélső középpályásokkal, és ebben Depay sokkal jobb, főleg a távolabbi lövésekben, Sterling-gel nem is nagyon szoktam elvállalni. Szabadrúgásokban is iszonyat jó Depay, azokat vele végeztem el mindig (90-es free kick rating-je van, Sterling-nek 49).
Ellenben van amikor be kell vetnem védekezéskor is őket, és ebben Sterling jobb.
-
törölt tag
Gondoltam kipróbálom, hogy végig tudom-e nyerni online draftban mind a 4 meccset coin csalókkal (jó pár hónapja csak az offline-nal játszok), direkt elfogadok minden ellenfelet, azt is akin rögtön látszik, hogy csaló.
Most 3 gyôzelemnél tartok, egy negyed órája viszont csak olyan ellenfelet dob, akik öngól nélkül lépnek ki. Azt hiszem ez mindent elmond errôl a játékmódról, még a pack-okra leszek kíváncsi...
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #10636 üzenetére
Február 15 körül szokott lenni a Google szerint.
-
törölt tag
Erről mit gondoltok? Mit változtatnátok rajta, mivel lehetne több chemistry-t elérni (egyáltalán mennyire fontos ez?) úgy, hogy Tevez, Hulk és lehetőleg Lucas maradjon, valamint árban ne nagyon legyen több?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem PC-n nem hogy a FUT-ból való kilépés után nem mentette el sosem, de meccsről meccsre is elfelejti mindig. Sőt, volt olyan is, hogy a mezek kiválasztása után a meccs előtt beállítottam, majd félidőben kíváncsiságból ránéztem és már alapértelmezettre volt állítva. Azóta nem foglalkozok vele.
-
törölt tag
Rajtam kívül használja valaki innen Schweinsteiger-t?
A pace miatt riasztó lehet elsőre, de nekem nagyon bevált. CM-ként használom 4-4-1-1 és 4-5-1 felállásban, szinte több gólt lövök vele, mint a csatárokkal. Ma is szereztem vele egy mesterhármast az egyik meccsen, és ez már nem az első eset.
Valahogy mindig ő kerül a legjobb lövőpozícióba, csak legurítom neki és távolról nyugodtan el lehet vállalni, a 16-osról rengeteg gólt rúgtam vele már. Annyi, hogy nem szabad vele sokáig vezetni a labdát, mert könnyen lefutják, de a többi stat-ja egész jó, ha futni kell, akkor meg általában akad más játékos akivel lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest