- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProgenXL
őstag
Sziasztok
Jövőhéttől én is belevágok a Fifa16 játékba Igaz a futár már holnap hozza de karácsonyig itt fog kísérteni hogy nem lehet kibontani
Van valami jó tanácsotok a játék kezdésekor? Amit tudni kell rólam hogy valódi pénzt nem költök a játékra, valamint BPL csapatot szeretnék. Fifa World-be több mint 1000 meccsem volt már mielőtt megszűnt tehát annyira nem áll távol tőlem a dolog. De nyilván ez teljesen más lesz
Szép napot és jó játékot mindenkinek[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz marcess #7226 üzenetére
A karácsonynak van egy fajta érzése így én nem is akarom előbb kibontani Pedig nagyon jó volna már..szóval valahogy kibírom. Gondoltam rá hogy nyitok pár pakkot de a videók alapján nincs rá nagy esély hogy igazán jó játékost nyissak és akkor ebben most itt is megerősítést kaptam. Maradnak az ingyenesek Egyébként hogy előre tisztázzuk 21 vagyok tehát némileg én döntök már mit hogy szeretnék Minden jó tanácsot elolvasok persze. Videókat is sokat néztem már meg nézek is. Ami szembetűnő nekem az a rengeteg kapufa meg a tizenegyesek.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Hű köszi a sok segítséget Nagyjából tisztában vagyok a fogalmakkal. Most a Fifa 16 demoba gyakorlok.
Ott a félprofi meccseket többnyire nyerem. A profi viszont még kicsit nehéz nekem. Ami még foglalkoztat az a felállás. 4-1-2-1-2 wide ami tetszik jelenleg és jól megy vele. De sok helyen látom a 4-3-1-2, 4-3-3 felállást is. Bár lehet hogy minden felállás jó csak bele kell tanulni Jobb szeretek 2 középcsatárral elöl játszani. Valahogy jobban fekszik. A játékosok statját külön nézem persze. Vannak elképzeléseim már a keretről de amíg nem vagyok tisztában az árakkal addig mindegy isHJoe35 köszi el is kezdem visszaolvasgatni Az appot pedig majd beszerzem amint megvan a játék.
2 csapat tartása egyszerre nekem még idegen de sejtettem hogy kelleni fog köszi[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Úgy tűnik a lehető legjobb helyre jöttem
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Átrágtam magam az összefoglalón nagyon jól összeszedett De ha már szóba került egy újfajta akkor azt is várjuk
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz Rypejakten #7257 üzenetére
Ha már a játékstílusnál tartunk. Inkább járatom a labdát és többet passzolok. A csatárokat pedig indításokkal lefordulásokkal igyekszem helyzetbe hozni.
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz Rypejakten #7260 üzenetére
Gyönyörű bizony Demo-ba működik. Online majd kiderül Egyébként igaz is majd jövőhéten ilyenkor többet kérdezek
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz Rypejakten #7262 üzenetére
Fifa World-be játszottam eddig csak Ultimate Teamen. Csak hát idén júliusban megszűnt. Az érzés megvan de ott az irányítás meg a játékosok mozgása amatőrebb volt. Bár ott a 4. ligáig jutottam csak
Az persze egyértelmű hogy az offline meg az online között ég és föld van
Jah és még egyszer köszi az eddigi segítséget[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz vegitossj7 #7265 üzenetére
Már megvan rendelve több más termékkel együtt szóval egy csomagban jön holnap reggel. De azért köszi
2 hét múlva összegzem majd a tapasztalataim akkorGunner for life
-
ProgenXL
őstag
Biztos engem várnak
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Játszani ugyan csak csütörtöktől fogok.De hála nektek itt nyomon tudom követni a történéseket és még hasznos tippeket is kapok
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Egy csapatterv a sok közül
Bár csak csütörtökön kezdem a játékot így biztos lesz még variálás játék közben is.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Holnap már én is játszok végre
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
-
ProgenXL
őstag
Ugyan még nem próbáltam a játékot de az igaz hogy az ingyen packból nyitott játékosokat nem lehet eladni?
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Harmadik nekifutásra sikerült aktiválni a játékot originen annyira le van terhelve az origin
Jah és Boldog Karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
A 2 megpack-ból Wilian az aki értékelhető játékos + 1000coin. meg a többi játékos, szerződés, mez stb...
BPL csapatot akarok és így a jobb szélső pipaGunner for life
-
ProgenXL
őstag
Mit kéne ahhoz tennem hogy engedélyezze a transfert web app-ban és telefonon?
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Ismét kaptunk packot
Marchetti, Llorente az egyikben a legjobb
a sima gold packba pedig Vietto.. több mint a semmi noha sokra nem megyek velük[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Tetszik a játék de olyan problémám van hogy online mérkőzéseken lassabbnak érzem a játékot.
Offline-ba sokkal jobban (gyorsabban) mozognak a játékosaim és könnyebben tudok megcsinálni néhány mozdulatot. Biztos nem a lagg miatt mert minden meccsem ilyen. A játék fix 60fps-el megy. 10 megás nettel nem hiszem hogy internet gond lenne. Ellenfeleim is mintha fürgébbek lennének. Vagy nálam van valami, vagy ilyen lenne az online meccs?[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Szeretlek EA mikor meccs közbe megszűnik a kapcsolat a szerverrel és beadja vereségnek..
Tudom nektek ez nem újdonság de 10 perccel a vége előtt mi oka volt rá[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Payet-el lövök egy mesterhármast ezzel 3-0 erre az ellenfelem bedurcizik és elkezdi öngólokat lövöldözni.
wtf?Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Az normális hogy a meccseim nagy részét idegenben játszom?
jó ha volt 5 olyan alkalom amikor hazai pályán játszottamGunner for life
-
ProgenXL
őstag
4-2-3-1 (2) felállásban kit ajánlotok CAM pozícióba?
BPL játékos kéne 20-23 ezer környékén max
Özilre gondoltam vagy esetleg Fabregas. Jelenleg Cazorlat játszottam ott de néha elnyomják vagy lefutják.Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Cazorlat meghagytam + most Eriksent megvettem így egyenlőre egymás cseréi. Így volt pénz Sturridge ra. Ahogy néztem a BPL játékosok árai egyre jobban mennek le egyenlőre. De Bruyne 59k alatt nincs.
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
6. osztályba egy full bronz csapattól kapok egy 5-öst. De olyan jól támadtak meg védekeztek mint eddig kb egyik ellenfelem se. A kapusuk mindent fogott, a játékosai lefutottak, tökéletesen szereltek..
Amikor vége lett a meccsnek akkor meg összeomlik a játék és hiba üzenettel kidob... na ez mi?Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Ilyen se volt még hogy egymás után 2 magyar ellenfelet dobjon be Egyiket 2-1re másikat 3-1re sikerült legyőzni
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
10k ért megvettem Company-t remélem megérte szépen esnek a BPL árak.
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
-
ProgenXL
őstag
Mivel karácsony óta játszom csak, igy sok mindennel nem vagyok tisztában. Először is mi az a "toty"
Köszi a válaszokat.Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Az miért lehet hogy meccs közben a taktika vissza áll default-ra?
Costum-ba nekem be van állítva szépen, de hiába pipálom ki meccs előtt ha meccs közbe visszaáll az alapra.. pl félidőnél megint kiválasztom az után egy ideig úgy marad de ha ránézek a mérkőzés vége fele akkor ismét visszaáll deafult-ra.. mérkőzések tudnak ezen elmenni mert a játékosaim nem mennek kellően előre hogy rendesen tudjak pl indítani vagy nem támadnak le kellő képpen.Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz Rypejakten #8881 üzenetére
Fura mert nekem úgy is tűnik hogy a játékosaim visszavesznek és kivétel nélkül el is veszítem az ilyeneket. Most az utóbbin végig a costum-om volt a pipa és meg is nyertem szépen. Na mindegy azért köszi a válaszokat
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
-
ProgenXL
őstag
Mai legszebb gólom Főszerepben Loic Remy
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
-
ProgenXL
őstag
Érik a kapuscsere.. Mérkőzés eleje óta emberhátrányban volt az ellenfelem, erre egy ilyen nevetséges góllal meg egy tizivel kapok ki 2-1re..
Gunner for life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Xbox One
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826