Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen széket vegyek?
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Projektor topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Igen, a visszafogott, objektív énem azt mondja, hogy mindenki játssza azt, amit szeret, amivel eredményes. A szubjektív meg azt, hogy sz.rjon sünt, aki ül a labdán, a másik hibájára játszik, majd a játékmenet hiányosságait (bugjait, félre kódoltságát, stb.) kihasználva széjjel szlalomozza a pályát, majd gólt, gólokat lő

Persze, no offense, nekem annyi elég lenne, ha soha nem laggolna, mert azt borít ki a legjobban.

-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ez akkor para, ha elcsípik a lövőidet.

Nem a stílusokkal van a gond, pl ezzel, sőt, hanem a sok játékbeli hibával. Sztem.

-
evibly
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Persze, tiszta sor, hogy real life ezt sokan játsszák, de a kupa alatt szinte csak ilyen figurák jöttek és egy idő után elég nyomasztó volt. Meg attól, hogy ez előfordul a valós meccseken, nekem még nem tetszik
Számtalanszor van, hogy emelem kalapom bizonyos gólok láttán, és nem is esik annyira rosszul kiszívni azok ellen, akik kombinatívan, szépen játszanak. (Itt nyilván arról van szó, hogy nekem is fontos az eredmény, persze, de számomra itt elsősorban az ad élményt, ha átmegy egy passz, összejön egy variáció, az meg nem annyira, hogy park the bus, aztán sprint. Ezt levédekezni, na az már egy másik kérdés

-
gabigyerek
senior tag
válasz
evibly
üzenetére
Hát van a játék menetben sok bibi. Pl. 6 meccses veretlenségi szeria után (osztály lépek felfelé, majd megközeliítem a következő osztályban a bennmaradás line-t.), valahogy elfelejtenek focizni az embereim és 4 vereség után még azon kell imádkoznom hogy bennmaradjak valahogy.
Még ha az lenne, hogy vegyesen jön a győzelem-vereség-X kombó de nem, vagy nyerek vagy kikapok

Másik amit írtál:
"a védekezzünk tizennyolcan, majd kontrázzunk hármasból él és képtelenek valami olyasmit mutatni, amiről ez a játék szól"Ez is egy játék stílus. Az életben az Atletico is ezt játsza
és még sokan.A FIFA-ban megmondom őszintén, hogy én is hasonlót játszom, tehát védekezés keményen, majd max 3 passzal a csatárnál legyen a labda és lövés. (Igaz, ha úgy van sok kis passzal kezdek építeni) Nincs ezzel baj úgy gondolom, nem szeretem én sem cipelni a labdát, a labdabirtoklásom rendre 50% alatti.
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én is inkább amellett vagyok, hogy válassz ki 1, maximum 2 lapot, amiből veszel egy brutál verziót (TOTS), és köré építesz egy decens csapatot.
Sokkal szimpatikusabbak, mint a szivárvány mindenféle színével telekúrt csapatok. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Felesleges majdnem mindenkinek a TOTS lapját megvenni.
-
evibly
senior tag
Már majdnem lemondtam a Serie A kupáról, de ma reggel nekifutottam az utolsó két meccsnek és végül meglett. Az elődöntő neccesen, a döntő meg röhejesen könnyen, 6:1-re. Ennek elhoztam a gólösszefoglalóját: olyan hatalmas nagy gólok nincsenek benne, a második full makker, de a harmadikra (Abate bepassz, Nainggolan kapás) nagyon büszke vagyok, mert azzal lett tuti a győzelem.
Ezzel együtt sok idegeskedés, meg stressz volt az egész, teljesen igazatok van, hogy valami nagyon el van cseszve a játékkal. A meccsek 70-80 százaléka mikro laggos, nincs egyforma játékmenet, valami mindig hibádzik, szinte minden alkalommal alkalmazkodnom kellett ahhoz, hogy éppen mi nem működik.
A Fifás játéktársadalom pedig szégyellheti magát, mert mindenki öli (de azt is írhattam volna, hogy hátulról szárazon tolja szét) a focit, a végére rohadtul elegem lett belőle, hogy csak az agresszív becsúszások, a fogalmatlan szlalomozás, a védekezzünk tizennyolcan, majd kontrázzunk hármasból él és képtelenek valami olyasmit mutatni, amiről ez a játék szól. Na, nem akarom ismételgetni, amiről már szó volt többször, de időnként valóban elég frusztráló az egész

-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A tervezett BPL sokkal ütősebb mint a BBVA, pedig én is BBVA fan vagyok, de egyértelmű, hogy a BPL-t fejleszd.
-
ProgenXL
őstag
Ez volt az eddigi leghosszabb 90 percem a játékban. 13:35kör kezdődött és 14:04kor lett vége. Iszonyat fos nete lehetett az ellenfélnek olyan lassulás volt. végül 1:1 lett. Egy nevetséges tizivel egyenlített. Nem is erőltettem a támadást mert szinte minden mozdulat kiismerhető volt annyira lassú volt a játék.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
A BBVA-ra sem? Mindig is ki szerettem volna próbálni azt az első hármast

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én nem váltanék.
Szerintem már az első BPL gárda is fullos.
-
Kristof_94
nagyúr
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
A kábszi rossz.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is remélem, de kizárt, hogy őt sikerülne megszerezni.
Bellerin nem nagyon akar váltani, most robbant be a csapatba, a jó teljesítménye miatt nagy a hyper körülötte, ezért az Arsenal irreális lóvét akar érte, amit a Barca meg nem fog kifizetni. Sajnos sok tényezőn bukik ez a dolog. -
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Bale most ST-ben van meg és meccs előtt helyet cserél CR-el, így LF-ben játszik, CR pedig csatár.

Igen van benne vmi, hogy nem nagy plusz, de CR se lő be mindent, fejest alig szerzek, ezért gondolkodom, mert Dybala hiper agilis, a helyezett lövése szintén, plusz Juve kötődés... Egyedül Balet sajnálom a bal oldalról, de LF Di Maria se rossz, még agyalok rajta...Ilyen lenne:
4321LF Di Maria
ST TOTS Dybala
RF IF Cuadrado
CM TOTS Matuidi
CM TOTS Marchisio
CM Pogba
LB SIF Kurzawa
CB Chiello
CB UP Manolas
RB Lichti
GK TIF GIGIMajd kiderül...
-
gabigyerek
senior tag
Pénteken (ha jól emlékszem
) rohadt érdekes volt, hogy amint nyithatóak lettek a TOTS Serie A lapok, este már kaptam egy ellenfelet akinek fullra! az egész csapat az volt 
Nagyon megvertem, de ettől függetlenül komoly, hogy valaki 1-2 órán belül az egészet össze tudja vásárolni

Más:
TOTS Kane váltotta SIF 91 Aguerot a csapatomban és hát azt kell mondjam, hogy sokkal jobban bevált.
Igaz nem ontom vele a gólokat, de csapatjátékban nagyon hasznos, illetve hogy a 99-es fejelésével végre van kinek előrerúgni a labdákat aki le is tudja venni, vagy fejjel tovább osztani. Tipikus erőcsatár lassú mozgással, de 95 SHO-val életveszély a 16-os környékén.Szomorú, hogy TOTS Tevez padra került (pénzkidobás ilyenformában), de 70-ik perc környékén be szoktam hozni durrogtatni.
A védelmet finomra hangoltam, OP mindegyik védő, a legjobb védősorom.
Középpályán hiányzott valami plusz, betettem YAYA-t és megadta. Nagyon stabil let a közepe.
előre pedig Walcott (régi kedvenc) került be, jól jön a gyorsasága és get in behind-al nagyon jól lép ki. (nagyon OP
) -
dudu5130
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Na na... Én utána toltam a mea culpa-t mert csekkoltam a dolgokat és láttam a dolgokat.
-
Sanyicucu
aktív tag
Köszönöm srácok a csapatokat.

-
MdewC
nagyúr
Srácok. Véleményetekre kíváncsi vok.
Ki szeretném próbálni Tots Dybalat, persze CR eladásával. Egyrészt jobb lehet-e. (Simán van rá sansz sztem)
Másrészt ami rosszabb, hogy szélről így kiesik Bale, amit nehezebb pótolni.
2 lehetőség:
A: Tots Insigne (mögötte cm Radja, lb Sandro)
B: LW Di Maria (mögötte cm Tots Matuidi, lb if/sif Kurzawa)
Vélemények?
-
_adaml21_
őstag
Hát, állítólag Lichtsteiner már elbúcsúzott a csapattól.
Hogy mit szólok hozzá? A Barca egyik legszerethetőbb figurája, rengeteg évig volt stabil tagja a védelemnek, jó ideig a világ legjobbja volt posztján, és amikor már mindenki leírta, képes volt újra elővenni csúcsformáját. Szeretem, hogy piszok sok pénze mellett sem jellemzi semmi sztárallűr, 3 éve nyáron volt szerencsém személyesen is látni Barcelonában (mármint pályán kívül), úgy ment be és ült be egy kávézóba, mint egy totál átlag ember. Ami a szívén, az a száján, és biztos vagyok benne, ha a csapat hátrányban megy be az öltözőbe, az ő hangja az egyik leghangosabb!
Játékosként én egy idősebb Cuadradonak gondolom, kicsit jobban védekezik, kicsit kevésbé jó támadásban, de kombinatív játékban szerintem még manapság is az egyik (ha nem a) legjobb szélsőbunkó.
Sajnos fiatalabb ő sem lesz, és ha az ő távozása kell ahhoz, hogy meginduljon egy minőségi fiatalítás a védelemben, akkor én azt mondom menjen, szerezzen még pár címet a Juvéval, én örökké hálás leszek neki, hogy a nagy szarban (transzferembargó) nem hagyott itt minket. -
MdewC
nagyúr
Skacok! Csináltok 2 Serie A csapatot SanyiC kollégának 4231(2) Pogba nélkül? IF lapok nem kellenek. Tx

-
Lori82
senior tag
Sansone,ha mégegyszer megnyered akkor Mertens+ rare gold pack.Sansoné meg van,de mégegyszer az Istenért sem tudom megnyerni.Tegnap nagy nehezen bejutottam a döntőbe,mentem 2-0-ra,3-1-re a 88. percben meg egyenlített.Hosszabbításban kaptam egyet és elbuktam.Összetörtem a fülesem

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
A kérdés előtt a szövegbe rejtve? Köszi.
Akkor valóban én nem láttam, csak azért írtam a kérdést. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Serie A

Egyébként ez idegesítő lehetett.
Sajnos 1,5 napja senki nem vette a fáradságot, hogy válaszoljon (vagy csak nem láttam), a kérdésre, hogy kit lehet nyerni a tots kupában? Köszi.

-
Z'Z"
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Lehet nem bírta a sok sört lehűteni.

-
LendvaiFeri1
veterán
SERIA A kupa döntő, 60. perc, vezetek 2:0ra, erre elmegy az áram. 15 perc után kiderült, hogy zárlatos a hűtő, csodás. Kezdhetem elölről...

-
Stylerr
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem arra itt mindannyian emlékszünk.

-
Sirandrish
legenda
Meggyőztetek...akkor gyűjtögetek néhány hétig

-
Dorcika50
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
A labdatartásos védekezés nem a real stílusa sztem. Zidane azzal rontotta el inkább, hogy lehozta a jól játszó Kroost és felhozta a kevésbbé védekező szellemű Isco-t
-
Rypejakten
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
több különbség van Suárez és Benzema, mint Konoplyanka és Neymar között ingame.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A kettőt ne hasonlítsuk össze. A Fogas fényévekkel jobb, mint Benzi, ingame legalábbis.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem rég vettem Benzemát...akkor már inkább Neymarra gyűjtök szerintem

-
Rypejakten
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
sima De Marcos is elég mindenre, inkább Suárezre gyűjts.
-
Sirandrish
legenda
84es IF Carvajal vagy TOTS Juanfran esetleg IF De Marcos?
Első kettő egy áron van, De Marcos kb a fele. -
drachoHUN
senior tag
Igen-igen PC. Nem figyelgettem az előző TOTS-okon, hogy mikor voltak ezek a "csoda pakkok". Csak a játékosok árakra nézegettem rá néha. Most viszont rendesen figyelem, és meglepett, hogy mennyire kevés Pogba van a piacon. Persze még várok az nem kérdés. Csomagot én nem nyitok, nekem nincs szerencsém. Ha már összeszenvedtem ennyi coint, akkor játékost veszek belőle...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
drachoHUN
üzenetére
Ez PC?
Szerintem mindenképpen várj vele, mert eddig csak vacak csomagok voltak, így kevesen nyitottak játékosokat. Mega pack, rare mega, premium players pack... Ha jön egy 50-100k "lightning round", akkor tuti, hogy sokkal több TOTS lesz a piacon, mint most. Lehet, hogy jönnek majd a Serie A és Ligue 1 játékos csomagok is, azokat is érdemes nyitni, nekem az összes TOTS olyan csomagokból jött. Van egy 30k (400 pont) és egy 55k (750 pont) zsetonba kerülő változat is. -
drachoHUN
senior tag
Nem tetszik ez nekem:
Alig van TOTS Pogba a piacon, az is méregdrága. Tegnap 600k környékén volt, de ma közelebb van a 700k-hoz, igaz ma csak 1-2 láttam kirakva.
Dybala ára 300k körül van folyamatosan. A többiek árán látni a folyamatosan csökkenést talán. De senkiből nincs sok a piacon. Nem tudom meddig érdemes várnom.
1,1 milla zseton vár elköltésre. Cél: Pogba, Dybala, Alex Sandro, Barzagli és Buffon TOTS.
Ha pedig végre elkezdene alakulni Pogba és Dybala ára, akkor Hamsik, Nainggolan vagy Pjanic is jöhetne még.
De mindenhez a kulcs, hogy Pogbát 500k alatt el tudjam hozni.Ha minden kötél szakad, akkor a TOTS Mahreztől meg kell válnom, pedig nem akarok.

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Dorcika50
üzenetére
Azért tudnak focizni, de közel sem olyan bő és erős a keretük, hogy eredményes támadófocit tudjanak folyamatosan játszani. Néha-néha jól játszanak, de az "antifoci" eredményesebb. Amúgy ezt is Zidane rontotta el. Visszaálltak védekezni 1-0-nál ahelyett, hogy labdatartásra építettek volna. Úgy nem lett volna ennyi Atleti lehetőség sztem. De ezen kívül szurkolok Zidane-nak.
-
evibly
senior tag
Segítsetek egy kicsit!
Nincs sok lóvém, (120 ezer), de jó lenne valamilyen TOTS lapot kipróbálni. Adurizon gondolkodom például, vagy Ilicicen (esetleg Ben Yedder), de nem nagyon tudom eldönteni, ki legyen. Van az összes nagy ligából keretem, szóval bárhonnan jöhet tipp. Ha van, akit kipróbáltatok, bejött, akkor ki vele! Köszi!

-
dracox
addikt
+1. Sose tudjuk meg, hogy más edző is kihozta volna e ugyan ezt a motivációt a játékosokból, mint Zizu. Arról nem is beszélve, hogy még a bajnokságban is végig bennük tartotta a lelket amikor már mindenki a barcanak odaadta a trófeát 5-6 fordulóval a vége előtt. Ez így volt megírva fent a nagy könyvben. Jövőre ilyenkor okosabbak leszünk, hogy Zizu alkalmas e a padra továbbra is vagy sem. Én bízom benne nagyon, mert még nagyobb IKON lenne a klubnál továbbra is.

-
Dorcika50
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát amikor a csatárok is a 16-osnál védekeznek az sztem antifoci. Ráadásul az a cél az atletico játékában, hogy fojtsd el az ellenfél fociját, ezért írtam, hogy antifoci.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Abból a szempontból volt jó választás, hogy legalább tudja motiválni a játékosokat. Másra nagyon itt nincs is szükség, minőségi a keret. Ettől még tartom, hogy az igazi erőfelmérő most jön. Mégegyszer grat a Realnak, Zizu elég korán felért a csúcsra, kijött neki a lépés.
-
Dorcika50
tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
"Ilyen kerettel ez az egyetlen lehetoseg az eredmenyessegre. Es meg igy is lefocizta a kapott gol utan az Atleti a Realt."
Ha ilyen kerettel az antifoci az egyetlen lehetőség az atleti-nek akkor, hogyan "focizták le a real-t"?

-
_adaml21_
őstag
Én is gratulálok a Realnak, fáj ezt kimondani, de a döntőben játszó két csapat közül a Realnak előbb tudtam szurkolni.
De! Először is, abban egyetértek, hogy Zidanet nem szabad piedesztálra emelni, az igazi erőmérő a következő szezon lesz, amikor a felkészülési időszaktól kezdve, az átigazolások megszervezésén túl, minden meccsen ő irányít, és képes-e a szezont 1, de inkább 2 vagy több kupával zárni. Megkövezhettek érte, de én tartom Benitezt annyira jól képzett edzőnek, hogy ha hagyják elvégezni a munkáját, vele is képesek lettek volna megnyerni a BL-t ilyen körülmények közt* (erről később). Szerencsétlen csórikámat akkora utálat övezte nem csak a szurkolói körében, hanem állítom, hogy az általa trenírozott játékosok között is, hogy egyszerűen nem volt más út előtte, mint a bukás. Sajnálom, de ő vállalta be ezt a rizikót, hogy így járjon, és végül így is járt.
A körülményekről: lehet ezt magyarázni, csűrni-csavarni, megrágni, de a Real vörös szőnyegen jutott a fináléba. Egyszerűen győztesnek ilyen könnyű sorsolásra nem is emlékszem, amióta a BL-t komolyabban követem, pedig ennek már 13-14 éve. Nem akarom a Barcát fényezni, de tavaly a győzelemig az angol, a francia, a német, és végül az olasz bajnokon keresztül vezetett az út. És az aktuális spanyol bajnokkal nem találkoztak ugyan a sorozatban, tavaly őket is megverték oda-vissza a bajnokságban, de ezt csak zárójelben mondom.
Na most ehhez képest idén... Ebbe gondoljatok bele...
A Realnak egyedül a Wolfsburg ellen, meg a döntőben kellett izgulnia, bár előbbit saját magának köszönheti.Az Atléti költésénél azért vegyétek figyelembe, hogy habár nagy összegeket költöttek, még mindig nagyobb összegekért adtak tovább játékosokat, és ez a rohadtul nem mindegy. (bár ezt már valaki leírta előttem, bocs).
-
LendvaiFeri1
veterán
Ezt nem hagyhatom ki.

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ők költöttek a legtöbbet, az lehet. De így is több pénz jött be nekik eladásokból. +10 millióval zárták ezt a szezont átigazolásokból, ezzel szemben a Real -50 millió, a Barca +2 (elég kivételes év a Barcanál).
Amúgy meg nincs nagy bajom azzal ha sokat költenek a nagycsapatok, nem is erről írtam az előbb, csak te sikeresen félreértetted. -
Rypejakten
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
téged össze kellene kötni dudu5130-cal, mert egy az egyben ugyanazt fújjátok, de azért csekkold már le az Atleti tavalyi kiadásait is, ők költöttek a legtöbbet a spanyol ligában, egy mítosz az, hogy ők a szegény, 3. fiú, akinek se pénze, se szerencséje, de belopja magát a szívekbe.
én sem szeretem a Realt, de az a nonszensz bullshit, ahogy az Atletico és Leicester-féle csapatok vannak glorifikálva a tradicionális "nagy" csapatokkal szemben, lehoz az életről.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Hasonlitsd mar ossze a két keretet. A Real osszevasarolta a legfelkapottabb jatekosokat, az Atleti pedig talan mar az 5. eve pozitivan jon ki az atigazolasi szezonokbol. Es ezután szidjak az Atletit, hogy nem foci az, amit jatszanak. Ilyen kerettel ez az egyetlen lehetoseg az eredmenyessegre. Es meg igy is lefocizta a kapott gol utan az Atleti a Realt. Persze biztos nincs mindenben igazam az elobbi hozzaszolasomban, mert elegge idegesen irtam es a Real utalatom miatt is kicsit tulozhattam. Ettol meg nem kell szemelyeskedni, en sem baszlak le minden olyan kommented utan, ami hulyeseg.
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Majd egy kis célzóvizet itathatnának vele a nyári felkészülésben.

-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Pedig Case a Portóban elersztett 1-2 bombát ami a hálót majdnem kiszaggatta. Az igaz, hogy nem a gólszerzés miatt kezdő a csapatban

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Lehet, viszont mozgékonyabb, mint Kroos. Arról nem is beszélve, hogy az alapvonalig visszajön védekezni.
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
kevesebb haszontalanabbul játszó játékost látni, mint Isco. megindul, de nem előre, hanem oldalra/keresztirányban, és általában miután 7-8 métert vezette a labdát, a hozzá legközelebb lévő emberhez passzol. mintha teljesen hiányozna belőle a kreativitás.
Casemiro viszont abszolút pozitív csalódás, csak lőni ne engedje senki.
-
dracox
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Az már nem a Real hibája, hogy nem tudott úgy felpörögni az Atleti ahogy megszokta a szurkolótábora aztán a megadott tizit ki is hagyták... Zizu a Kroos cserét b*szta el, mert jól ment a németnek nyugodtan fent hagyhatta volna és az hogy nem érdemelte meg a Real kicsit sem a serleget az erős kijelentés sztem.
A Wolfsburg elleni visszavágót elég ha megemlítjük egynek. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
drachoHUN
üzenetére
A mák megnyerte neki. Ne beszélj hülyeségeket könyörgök. Nézd már meg a Wolfsburg elleni meccset pls. Az Atleti is simán megérdemelte volna, sőt. A 11-es párbaj lutri, öreganyám is belőtte volna. Vagy nem.
(#17119) MdewC
Ajándékba? Benitez távozása után milyen állapotban volt a csapat? Elég ramatyban. Zizu majdnem a nulláról hozta vissza a csapatot, és nyerte meg a BL-t. Nem hinném, hogy ajéndékba kapta.
(#17121) szupersanyi
2 éve is könnyűt kapott, nem? Bayern, Dortmund... A győzelmet nem kell megmagyarázni. Ha a Barca focija szép, akkor ha más szemmel nézzük, akkor az Atletié is zseniális.
-
Rypejakten
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
vele szemben Simeone szokasosan zsenialis volt
most épp megint miért kéne a falloszát fényezni? hogy BL döntőben, egy gólos hátrányban megkéri azért a srácokat, hogy ne csak bontsák, hanem játsszák is először a kiírás során a focinak csúfolt labdajátékot?agyrákot kapok a hozzászólásaid nagyrészétől.

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
dracox
üzenetére
Szerintem nem mák az ilyen sorsolas. Meg kell nezni, hogy ki a real elnoke. Folyamatosan ilyen konnyu sorsolast kap a real (persze nehany kivetellel), ekkora mak nem letezik. Nagyon ideges voltam tegnap este. Nem azert, mert Atletico szurkolo vagyok, hanem azert, mert picit sem erdemelte meg a Real. Zidane sem, pedig oriasi kedvencem volt. Zidane szarul meccselt, vele szemben Simeone szokasosan zsenialis volt. A Real megkapta a szokasos lesgoljat persze... Na mindegy, vicc az egesz BL, amig nincs videobiro
-
-
dracox
addikt
XI .......HalaMadrid
Zizu megérte a pénzét bárki bármit mond jelenleg -
MdewC
nagyúr
Grat a Realnak.
Kit lehet nyerni az olasz tots kupában?
-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Őt sajnos nem próbáltam.
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na, ha Laca ára beesik 200k alá PC-n, akkor meg tudom építeni.
-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na majd próbáld ki..

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
A legjobban teljesítő és általában legmagasabb értékű játékosok. Tavaly pl. Cr, Messi, Neymar, Robben, Neuer, Payet, Hazard, Malac, stb.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerinted ki fogják még javítani az UT hibáit? Ennél már csak rosszabb lesz. Inkább most befejezem, mielőtt kontrollert török.
Kristof_94: Mi az EA TOTS? Az összes egyszerre elérhető lesz vagy mi?
-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért mondom, hogy a statjaival én előrébb érzem magam a védekezésben, mint a támadás részlegnél, mert ahogy néztem Dani Alves inkább azokban jeleskedik jobban. Az a PHY különbség nagyon sokat számít a szélen.. A támadást pedig elől megoldják a nagyok.

Stylerr: +1

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Gratulálok!
Én sajnos elcsesztem, mert a maradék pontot nem nyitottam el a tegnap délutáni játékos csomagokra... Most viszont elég gyenge árral rendelkező játékosok vannak, vagy ha sokat is érnek, akkor meg nehéz kihúzni, szóval lehet meghagyom az EA TOTS idejére. Hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Számtalanszor van, hogy emelem kalapom bizonyos gólok láttán, és nem is esik annyira rosszul kiszívni azok ellen, akik kombinatívan, szépen játszanak. (