Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Borusito #27098 üzenetére
Magam részéről inkább erre alakítanám át.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Vampire Bat #27092 üzenetére
Én is ezen filózom.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Szerintem jó játék. Én megveszem.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Azog the Orc #27083 üzenetére
még annyit kifelejtettél hogy ne legyen már benne AZ hogy a játékos körül BUROK van és nem tudod még csak felrugni sem 4 védővel.....
-
vegitossj7
addikt
válasz
Egy szó: Konami
A PES is odalett, a Castlevenia és a Metal Gear sorsára jut.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tudom-tudom, hogy Neymar a PES arca most, és emiatt ő van a legrészletesebben kidolgozva, de egészen döbbenetes, ahogyan meg van csinálva!
A szabadrúgás is jobban tetszik, mint FIFA-ban, sajnos a mai napig nem tudok normálisan szabadot lőni, pedig rengeteget gyakoroltam arénában, videokat néztem, stb. Pesben ez sokkal magától értetődőbbnek tűnik.
Az egész játékmenet "smoothabbnak" tűnik FIFÁhoz képest.Ha lennének rendes licencek, meg tudná hozni az UT színvonalát játékosok számában, és játékmódok minőségében, én tennék vele egy próbát. Annak idején pl. a PES 6 kenterbe verte az akkori FIFÁt, de sajnos nem tudtak előnyt kovácsolni az akkori tetemes előnyükből...
-
Vampire Bat
aktív tag
-
Madn!ght
addikt
válasz
vegitossj7 #27084 üzenetére
Bocsi a kezdő kérdésért, de azt hogy kell egyik lábról másikra átvenni, hogy ne törjön meg a lendület? nekem mindig megtorpan.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azért elég sarkalatos videó egy olyan ellen aki semmilyen védekezést nem mutat be..
azt már meg sem említem, hogy 0:49nél a góljaim zömét látni, elvehetetlen labdák majd a végén szerencsétlenkedő védők, ezek nem sprintből fakadó gólok, hanem pusztán aki csinálta a videót egy büdös nagy máker gyökér aki még büszke is erre.. 1:45 megint egy tipikus fifa gól, szerencse nélkül ott is sprintelhetett volna..(#27087) MdewC: így van.. pusztán sprinttel nem lehet nyerni, lehetnek ebből szerencsés gólok, mert pl. te, mint védekező túlgondolod és már számítasz egy kis fifikára, de a támadó csak fut és így ver át téged, de hosszabb távon ez nem működő taktika. Nem úgy, mint az ívelések vagy a sorozatos beadások amiből 1-1 beakadhat és ott a baj.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #27088 üzenetére
+1
Sokkal rosszabb a lagos játék, a handicap rendszer, a megszakadó szerverkapcsolat. Ha lenne bármi, ami miatt nem venném meg, akkor ezek azok.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Pedig ez az, amit a legkönnyebb volt levédekezni.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
A következőben is épp úgy lesz valami szarság mint az összes többiben volt
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
A többibe sem lesz jobb.
-
vegitossj7
addikt
[link] Na ezért nem vettem meg ezt.
-
Azog the Orc
őstag
Ja és akkor veszek legközelebb fifát ha
:
-a rövid passz pontosabb lesz mint a 60m-es háttal kivágott labda
-kiveszik belőle ezt a flegma sarkazást amiből az összes pontatlan, gyenge és értelmetlen
-nem lehet becsúszva 20m-ről bombagólt lőni irreális, a fizika törvényeit meghazudtoló módon-ja és még annyi van hogy inkább abbahagyom....
-
hrabanc
tag
válasz
Azog the Orc #27077 üzenetére
köszönöm!
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc #27078 üzenetére
Nálam full játszható volt a hétvégén, annyi, hogy laggoltak a community ellenfeleim, mert a nagy része orosz/lengyel volt, de olyan sokáig kellett várnom egy ellenfélre, hogy inkább játszottam ellenük.
16-ra lehetne nagyobb nyeremény a kupában, mert hanyagolják az emberek ott meg lehet "tét nélkül" játszani, nincs a div miatti kényszer az emberen. -
Azog the Orc
őstag
Teljesen reménytelen már a játék, most bekapcsoltam 5 percet bírtam és kikapcsoltam a g.cibe
-
hrabanc
tag
Sziasztok! Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy mekkora jutalékkal dolgozik az EA a FUT-ban, ha eladsz egy játékost? Nem találtam még sehol választ erre.
-
jegenye77
addikt
Hát Én nem tudom ezekkel mi van
4:0 után megint ez is elkezdte lőni magának a gólokat
Vagy minden nap megkapom ugyan azt a hülyét? -
Vampire Bat
aktív tag
-
Dinter
addikt
Amúgy azóta javították PC-n, hogy nem menti el az egyéni taktikát?
-
-
Dinter
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #27068 üzenetére
Kíváncsi leszek jövőre milyen lesz ez az új védekezés, hogy együtt mozognak a védők és nem hagynak üres területet. Erősen gondolkozom, hogy megvegyem-e..
-
Dinter
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #27066 üzenetére
Engem a legjobban az idegesít, hogy gyerek elmegy a szélen, a rövidre bepasszolja, a kapus meg csak nézi, 10-ből 10-szer ez van.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Azog the Orc #27065 üzenetére
Így van, nem is fogom.
Ez a fos csak arra van, hogy fussuk át a pályát, adjuk/passzoljuk be, hátha lesz valami, utána meg park the bus. Bugok/scriptek tárháza.
Fifátremélem, hogy többet nem veszek, ez a taktika gyerekeknek való. 4 meccsből 4x ez volt. Lehet, hogy tényleg rá kéne nézni a Pesre. -
Azog the Orc
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #27064 üzenetére
"Ami nem megy nem kell erőltetni"
-
LendvaiFeri1
addikt
Gondoltam, hogy játszok pár meccset. Laggos szar az egész, utolsó meccsen gyerek csapat ratingje 90. Játszani nemtud, lő egy fostalicska gólt, utána park the bus. Többet rá se nézek erre a szemétre. Ti se tegyétek.
-
Azog the Orc
őstag
Egy nagy OFF következik!
Ilyen nincs bmeg hogy a ffi vizilabda olasz-magyar meccsen szinte NEM támadtak az olaszok 5 v 5-ben 90%-ban 5 v 4-ben támadtak, mert minden szarért kiállítottak minket és olyan kurva érdekes hogy ROMÁN f.a.o.ó.e.ci volt a játékvezető!!!
EZ SENKINEK NEM SZÚR SZEMET A VILÁGON BMEG ??????????????
-
jegenye77
addikt
Megint találkoztam egy olyannal aki rugdosta magának az öngólokat
70. percig normálisan játszott,vezettem 1:0-ra aztán jött egy helyzet ahol (nem tudom,hogy csináltam) a kapus előtt a cselezésben összeesett Ronaldoés csak gurult a kapus felé a labda erre az belövi(beebgedi) magának.
Gondoltam jól elcseszte vagy annyira röhögött Ronaldo esésén,hogy nem tudott odafigyelni.
De aztán középkezdés és onnantól kezdve lőtte magának a gólokat ( 8-at ) Ez mire jó -
bucketb0b
őstag
Kiadták a fifa16 stadionjait, de spanyolból 4 van (Real, Barca, Valencia, Atletico). Eddig fel sem tűnt ezek szerint, de pl. akkor egy Espanyol-Real meccset milyen stadionban rendeznek? A többi random "kisebb" stadion egyikében?
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika #27053 üzenetére
Squadnál player details. Azt hsizem az a gomb amelyikkel embert váltasz. Ott lesz, hogy workrate x/x
-
_adaml21_
őstag
válasz
evibly #27057 üzenetére
Most már van FIFA 16 topik
Más: Valaki a napokban linkelt egy budget Bundes csapatot, Douglas Costával, hogy nagy sikereket ért el vele; be tudná linkelni ismét?
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
tigomigocika #27053 üzenetére
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi #27052 üzenetére
Szép gólocskák, de neked hogy futnak így üresbe a csatárok? Olyan mintha egy másik játékos külön irányítaná neked a támadó mozgását. Nálam mindig várni kell hogy kezdjen magával valamit a támadó, sokszor csak állnak egy helyben és várnak, nincs ilyen dinamikus befutás, pedig kiugratásra játszok, szóval jól jönne nagyon.
Ezt a mozgást hogy lehet elérni? -
tigomigocika
senior tag
sziasztok!
azt hogy tudom megnézni fifan belül , hogy egy játékos H/H?
vagy van ilyen webes felület valahol? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27046 üzenetére
ma a meccsek 90%-a vagy löbbölgető+szlalom kombó királyokból vagy skill félpályától a kapuig gurukból állt...csodálom, hogy az okosok egyes játékosai nem szédültek el a nagy pörgésekben...
-
LedyGyuszi
addikt
a szörny csapat levizsgázott!!!3 online kupa kissebb megszakításokkal behúzva...
-
tigomigocika
senior tag
válasz
-
Stylerr
addikt
válasz
Mindjárt jön a 16, nem sokan tolják már a 15-el.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
-
Azog the Orc
őstag
Jézusom nem lehet egy normális meccset játszani mert az ÖSSZES ellenfelem FOGYATÉKOS!!!
Kik ezek, honnan jöttek??? Ez a játék tényleg a szellemileg visszamaradottak gyűjtője a legkisebb vicc nélkül!!! -
tigomigocika
senior tag
én nem tudom mit élvez rajta hogy hátul passzolgat egész második félidőben meg huzza az időt....
cselezget magának...
hogy szorlt volna az anyjába a kibaxott feje az ilyen gyökérnek...
remélem magtalan a buzija mert még egy ekkora seggfejet nem bír el ez a bolygó.....update:
IF kékesfekete giovinko leesett -
bucketb0b
őstag
Hát én nem tudom mi van ezzel a játékkal, de kinyitottam 2 rare players packet 100k-ért, mind a kettőben volt 1-1 IF Taison
így végül is az egyik ingyen volt, de azért bekaphatja az EA ha van egy szabad 5 perce -
tigomigocika
senior tag
kicsit tele van a faszom a real madriddal esl-en mindenki ezzel jön....
nyomorult kutyák más csapat nem is léttezik csak a real meg más csatár nincs csak ronaldó akinek mindenéről gól....... -
LendvaiFeri1
addikt
válasz
vegitossj7 #27038 üzenetére
Dánke, majd megnézem.
-
Dinter
addikt
Jópár hónap után játszottam újra néhány meccset, mintha sokkal kisebb lenne a piac, és a (jó) játékos is.
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #27037 üzenetére
Nem, de van még időm rájönni. Szerintem a jobb felső gomb amúgy.
-
LendvaiFeri1
addikt
vegitossj7 , nem tudod véletlenül, hogy melyik gombbal kell szerelni?
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika #27034 üzenetére
Középen túl sok teret hagytál és kiléptél a védőddel. Nem szabad, főleg nem ilyen sprinterek ellen
-
tigomigocika
senior tag
válasz
bucketb0b #27033 üzenetére
"2. gólja: megint középre beívelem Ronaldonak.. tipikus fifa15, szánalom. Mondjuk rosszul védekeztél, de még véletlenül sem lapos passz.. "
És hogyn kellett volna védekeznem?
Erre kíváncsi vagyok ps4 a platform.A 2. gólja: oszt ez meg hogy e?
Mert ballal indítja a cselt és kitekeredetten ballal lövi el...hogy került oda a lába?Erre azért oda figyelhetne az EA mert na ez irrealisztikus.... -
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika #27032 üzenetére
Szokj hozzá, elég sokan szerintem azért vannak div2-3ban, mert laggolnak és az ellenfél inkább kilép, mert nem akar szenvedni (mondjuk én végigszenvedem a meccset hátha nyerek, bár a stílusom miatt ideg összeroppanást kapok közben, mert nem tudok egy normálisat passzolni vagy lefordulni róla..)
amúgy még azt is lehetségesnek tartom, hogy ha laggol a meccs nem feltétlenül egyenlően laggoltok. Nálam van úgy, hogy örülök, hogy követni tudom mi történik úgy laggol, de közben ő meg bőszen veri a jobbnál jobb cseleket és megy el mellettem holott az sem tudom mi történik annyira szaggat.Visszatérve az előző hsz-re:
igen ez a szomorú, nem az a baj, ha elver egy ilyen csapattal, de azt ne pusztán azért tegye, mert ilyen meg olyan játékosa van aki beveri 30-ról vagy lehetetlen labdákat ér el. Az 1. góljánál is ott szerintem 100ból 95x élőben lapos passz jön, vagy be sem indítják Ronaldot.. ő indít, mert született tehetség, azt már meg sem említem, hogy az egyik védőd csak néz a másik meg mellé vetődik.. realisztikus, bár igaz ívelés így pontosnak kell lennie, ez a foci alapja. Utána jön távolról a szokásos "mit csináljak felállt védelem ellen" na hátha majd az IF játékos távolról beveri, hát nem.. micsoda mocsok gci ez a játék. Amúgy a szélen indult egy játékos, ki is lehetett volna neki tenni, beadás. Sokkal több esély a gólra, mint így, de minek megtanulni játszani, majd a tots meg if lehozza a meccset ha már megvettem csináljon valamit helyettem, ha tudnék játszani nem kéne ilyen olyan tots lap a jó eredményhez. 2. gólja: megint középre beívelem Ronaldonak.. tipikus fifa15, szánalom. Mondjuk rosszul védekeztél, de még véletlenül sem lapos passz.. áh mi a fasznak, ívelés a menő. Úgy látom gólöröm is volt, mert kibaszott nagy gólt lőtt, meg kellett mutatni ki az úr a háznál. a 2. gólod mondjuk tipikus fifa gólvédő lábbal akar szerelni egy mell magasságban érkező labdát..
-
tigomigocika
senior tag
válasz
tigomigocika #27031 üzenetére
ne eddig tartott a boldogság...
hihetetlen hogy a div3-ban csak laggos meccsek vannak így esélyem sincs nyerni...
nála nem laggol? -
tigomigocika
senior tag
Hali!
Nem tudom mi van de a 7. osztályból feljutottam a 3. ligába....
Végre...TAPZZZSSSS
És ez ellen a csapat ellen kellett mennem:
Nehéz meccs volt és ez lett a végeMondanom sem kell attól , hogy ilyen játékosai vannak még nem nyeri meg a meccset...igaz hihetetlen érzékenyek kapura ezek a kártyák....
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #27018 üzenetére
Köszönöm!
+1
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27026 üzenetére
Azért ez is üt: NazionalELF
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27026 üzenetére
rohadt vidal kell már csak... de nincs...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi #27025 üzenetére
Na menj a pcsába
ezzel aztán fogsz egy pár álmatlan éjszakát okozni a kardoskútiaknak
-
LedyGyuszi
addikt
Új szörny csapat... Szörnyek
-
thebigK
addikt
En egy db seasons meccs erejeig tertem vissza, amit kisocsemtol vettem at (8eves es nyert mar online meccset!!!), de katasztrofa volt...argentinokkal.voltam a real ellen, srac csak futott cr-el, nekem egyetlen ziccerig kidolgozott akcio sem ment be, pedig volt par...0-1nel vettem at, annyi is maradt.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #27022 üzenetére
ígyúgy, péntek-szombat bevetés volt... érzem is a fejemen még rendesen...hiába no, öregszem...
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi #27021 üzenetére
Palace? Dádá lesz
-
LedyGyuszi
addikt
visszatértem! Hiányoztam, cuncik?
-
Azog the Orc
őstag
Ez egy reggeli eset : [link]
3-0-ra vezettem nem volt jelentősége, de azért na.....Hozzáteszem hogy elég jó érzékkel tudok szerelni, 50-60-ra feltolt védelemmel játszom, már egyáltalán nem okoz gondot a szlalomozók levédekezése
De itt sem Luiz-al sem Silva-val nem tudtam megközelíteni a csatárt mert erőtere volt és mellészereltek plusz simán a kapusé lett volna a labda de az csak állt egy helyben mozdulatlanul
Ezek a komoly script-ek
-
Azog the Orc
őstag
Na jóó bmeg, az hogy 5 meccse az ellenfél első kapuralövése gól bárhonnan bárhogyan az már egy kibaszott vicc tényleg, meg ez az egész szarkupac ahogy van! Most megint egy hosszabb szünet mondjuk a 16-ig mert ez már minden téren játszhatatlan..............
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b #27016 üzenetére
"" vagy pl. állva várja a csatárom a labdát hiába szaladok a labda felé, vagyis irányítom felé, de semmi nem történik, mert az ellenfelemnek kell elérni a labdát..""
Ez a lényeg a script, sokszor nem is az történik amit nyomok vagy ami más meccsen működött, nevetséges, passzjátékommat pedig feldughatom magamnak sokszor mert nem engedi a gép hogy játsszam mert eszméletlen pontatlanok a 5m-es passzok, se a háttal kivágott 40m-es laszti PONT emberhez esik MINDIG!
Ezért akadtam ki múltkor egy kicsit a kontra játékra, mert az BMEG hogy minden jött ment már ezt játssza mert ezt tolja a gép plusz mert felállt védelem ellen FOGALMA sincs hogyan kéne játszani, csak a 9 emberrel park the bus védekezzünk (beszari taktika) és majd 1-2x úgy is meg tudjuk indítani TOTS Tevez-t vagy Doumbiat vagy Auba-t, szép foci gratulálok!!! Nem az a bajom hogy védekezik kontrázik mert ez is egy stílus oké, de hogy már a 90% azt tolja az már vicc! És nem azért mert hú de szeretik ezt a stílust, taktikát hanem mert ez a LEGKÖNNYEBB a 15-ben, szánalmas emberek!!!
Vannak kivételek pl MdewC kolléga, ő ezt játssza, de ő ezt a stílust képviseli már rég óta, ilyen csapatnak is szurkol, ez egyenlő vele ami mintaértékű!
Azért írtam hogy kíváncsi vagyok hogy a 16-ra mi lesz az OP és mit fog tolni a gép, jó lenne ha a passzolás lenne mert akkor talán hasonlítana is valamennyire a real futballhoz!
Amúgy ezt üzenem a SOK beszari csírának akik csak erre játszanak, biztos jó lehet labda nélkül játszani, kocsogok!
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc #27015 üzenetére
Na már nem tudtam szerkeszteni, szóval igen a passz.. szarni bele, hogy az az alap meg erről szólna a foci igazából, de az ívelés a menő.. mert valóságban is az van, hogy a felállt védelmet könnyű átemelni
akik erre mennek szerintem életükben nem láttak még meccset. A szomorú az egészben, hogy akármennyire jó meg működőképes ez a taktika egyszerűen nem áll rá a kezem, mert én egyik játékban sem tudok ilyen patkány módon játszani, hogy ezeket használom direktben (mármint a játék gyengéit) ezek meg.. veregetik Ronaldora meg Robbenre hogyan veszik le mellel a labdát majd besétálnak a kapuba.. Gratulálok, te vagy már a nagy sztár barátom
Az meg vicc, hogy az átívelések legalább 90%-a pontos, de a sima lapos passzoké a béka segge alatt van, mert az ellenfél védője megelőz. Ami rendben is lenne ha ő odairányítaná, de legtöbb esetben nem ez történik csak simán szarul passzol a játékosom (aki pl. egy Iniesta aki ugye kibaszott szarul passzol, épphogy befér a biszem-baszom Barcaba is, de csak ha van sérült akkor, mert amúgy nem) vagy pl. állva várja a csatárom a labdát hiába szaladok a labda felé, vagyis irányítom felé, de semmi nem történik, mert az ellenfelemnek kell elérni a labdát..nagyon sok sztár focista van a fifban sajnos, 2-0 után meg is látszik, legtöbb kilép akkora sztár. Ha már nem tolja a gép akkor ragequit, mert esélyem sincs, holott lehet a 90. percben kihozná 2-2re, de nem.. a 20. percben véget ér a meccs, mert vezetnek ellenem 2-0ra. Gratulálok..
és itt most arról beszélek, ha tényleg akkora hendim lenne, hogy nincs esélye, mert szarul passzol vagy szinte minden lehetetlen lövésem beakad, de nem.. sima meccsen kikapnak és kilépnek én meg szopok a szar rendszer miatt.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b #27013 üzenetére
Szvsz azzal nincsen semmi baj ha valaki kilép, feladja és kész , itt a játék a hibás mert nem tudja megfelelően kezelni és össze vissza BNF-el meg stb......
Amúgy mi lenne ha a 16-ra a passzolás lenne OP, elvégre az a futball alapja nem?
Akkor lehet hogy aranykoromat élném -
bucketb0b
őstag
válasz
jegenye77 #27012 üzenetére
Ööö nem tudom, ilyen még nem fordult velem elő, de ha nem szakadt félbe akkor lehet rosszul tudom és 6 főnél még lehet játszani.
(#27015) Azog the Orc: mint említettem nem is lenne baj, ha a játék nem szopatná azt aki nem tehet róla, viszont ettől függetlenül még lehet a vereséget is méltóan viselni.. mit kell állandóan kilépegetni 2-3 gól hátrányban? Én a 16ban olyan pusztítást végeznék emiatt, hogy csak na.. fasznak lépkednek ki.. tanuljanak meg kikapni, vannak jobban el kell ismerni.
-
bucketb0b
őstag
Na már "rég" jelentkeztem így egy hosszabb iromány jön megint
kezdem ezzel a képpel
Dél körül még volt annyi időm, hogy egy negyeddöntőt letoljak community shieldben. 2-1re nyertem kis buzi a 90. percben kilép, mert fölé megy a szögletfejese. Erre ugye kilép a játék menübe, visszamentem megnéztem ott elkönyvelte, hogy megnyertem 2-1 és jön az elődöntő. Erre most lépek be 3kor és ez fogad. Az ilyen patkánynak letörném az összes körmét és kinyomnám a szemét vele. Miért kell kilépni a 90. percben? Ha már addig végigszenvedte nem bírta volna ki? Remélem a 16ban és későbbiekben aki kilépked meccs közben olyan büntetést kap, hogy rászakad a ház
undorító patkány dolog, mert semmi baj nem lenne ha jól meg lenne csinálva és a másik nem szívna vele. Lépkedjen csak ki magának aztán rageljen hogyan nem tudott nyerni Ribéryvel a cselmatyis sprinthuszár fejével, mert a védőim megfogták, de én ne szívjak már ezek miatt a kis tízéves pöcsök miatt
Amúgy meg azt vettem észre, hogy 0-0nál próbálnak páran "szépen" játszani, lapos passz megfontolt játék, de ha vezetést szerzek mi lesz? Mindenki elkezdi ívelgetni a labdát hátha összejön meg cselezgetni, mert körülötte van a kis védőburok hátha be tud vele cselezni valahogy a 16osig aztán onnan már Götze csak megoldja finishből meg Robben. Undorító, hogy milyen patkány emberek vannak. Ez egyértelműen a játék gyenge pontjainak a kihasználása amit 0-0nál még nem csinálnak hátha lövünk szépen egy gólt aztán nem mondhatja ránk senki, hogy balfaszok vagyunk, majd mikor hátrányba vagyok? Jajaj vegyük elő a szánalmas énünket, mindegy hogyan, de lőjünk egy gólt, nyerjük meg a meccset
Idióta sutyerák mocskos banda. Nem is tudom ezekkel mi lenne tényleg ilyen beépített szkriptelt ívelések nélkül meg egyebek.. 2 nap után sírva szaladnának vissza a media marktba, hogy ők visszaadják, mert ez a termék kuka
Az említett meccsem:
1-0 oda, mert Ramires gyorsabban fut labdával, mint Lahm nélküle, na mindegy. Belövi 1-0 1x nézte meg a gólt, de azt megnézette, hogy jól lássam ki lőtte meg a készülődést a középkezdéshez. Na mindegy 1-1 Perisic bevarrta miután az eltolódott védelmét kipasszoltam. Megnézettem én is vele, szokja a kis köcsög ki az a IF Perisic, mert nem először fogja ezt látni. Teltek a percek, egyre fáradtabbak lettek a játékosaim. 4-5 méteres labdákon lerágtam a körmöm, hogy sikerüljön, mert volt, hogy nem.. aztán jön a csel Ribérytől, Lahm kiheréli, kontra Csupa-Csoki elfut, 2-1 megnézettem vele szokja ezt a nevet. Lehet, hogy csak egy sima gold lap, de halálos avatottak kezében
na innen következett az:
- ívelés hátha Ribéry lefut valakit
- hátha a beadás valahogy beakad, mert befejeli valaki (szarni bele, hogy nincs magas ember elől.. nem baj, ez a FIFA majd valaki befejeli)
- 25-30ról természetesen jöttek az átlövések, de a játék nem volt pari ebben a 80. perc környékén épphogy elgurultak a kapuig ezek a labdák, erő nem volt benne
- jön a Ribéry csel, már majdnem lövőhelyzet mikor a bevetődő védő tisztáz, szöglet
- jön a szöglet kifejeli a gecibe, szerintem nem is kapu felé nézett vele, de hátha befejeli majd valaki.. erre kilép és én meg szophatom a kupát előröl.. hát gratulálok, de paraszt remélem kannibálok eszik ki a szívedet majda legjobb az egészben, hogy én alig lépek ki a meccsből akármilyen hátrány van, mert bármi megtörténhet ezek meg.. 20. perc 2-0 lépjünk ki, csal a gép ellenünk.. holott lehet csak jobb az ellen. Idióta fasznyomorék banda
menjenek tamagotchival játszani ne fifazzanak akkor ha nem bírják elviselni a vereséget, mert azért ha valaki hendiben játszik az észrevehető, a meccseim igen elenyésző része az amikor arra ez mondható (talán ha 100ból 5-6 alkalom van), mikor tényleg látom, hogy a kapusom kibaszott jó és a csatáraim is bitang állapotban vannak.
-
szpal17
őstag
Na merre van a MOTM LORD???
Németben egyre szimpatikusabb ez a Wolsburg...sosem volt kedvenc csapatom Bundesből, de nagyon drukkolok nekik.
Hihetetlen, hogy nem tudok venni PC-n egy rohadt Alaba-t bal hátvédnek.
-
Azog the Orc
őstag
Uraim!
Már semmin sem lehet csodálkozni
"EASPORTS It's in the game"
3 nap fifa kedvtelenség után ma játszottam 2 meccset, de elég is volt, teljes káosz, belassúlt, késéős, a labda budosan pattan mindenhonnan mindenhová, úgyhogy továbbra is hagyjuk ...............
-
dracox
addikt
Másnak is csinált már olyat ez a f*s, hogy az ellenfél ragequit-el aztán nekem könyveli el a vereséget?? vicc
-
bucketb0b
őstag
Hát srácok nem vitának szánom vagy ilyesmi, DE [link]
itt egy kis videó. Ha ezt tavaly Casillas kapja akkor arról van szó, hogy kiöregedett, nem Real szintű stb. stb.
Ha még egy aktív, jó formában lévő hasonló kaliberű kapus kapja akit megbecsülnek a klubjában akkor?! óriási gól.. szánalom a köbön
Szerintem egyébként nagy gól, de talán inkább beadás volt. Nem kapushiba, mert általában kint állnak a kapusok, de ha hátrébb helyezkedik hárítható, mielőtt még valaki támadásnak venné Buffon felé -
pokbubi
tag
Így mennyi esélyt adtok a Juvénak?
Giorgio Chiellini a Lechia Gdansk elleni felkészülési találkozóján szenvedett combsérülést, ami miatt már az első félidő nyolcadik percében le kellett cserélni. A csütörtökön elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy közel húsz napos kihagyás vár majd a rutinos hátvédre.
Rossz hír ez Massimilinao Allegri vezetőedző számára, hiszen így az izomproblémák miatt szintén három hétig harcképtelen Andrea Barzagli mellett Chiellinire sem számíthat az augusztus 8-i, Lazio elleni olasz Szuperkupa-döntőn Sanghajban. -
jegenye77
addikt
válasz
bab1987 #27002 üzenetére
Én tudom,hogy ármátőt vagyok
.Div 7-6 közt vergődök.Sokat kell még fejlődnöm.De gyakran olyan könnyen egy végig futással vagy egy előreíveléssel betalál az ellen,hogy az nevetséges
.
Most ezeket próbálgatom levédekezni (kevés sikerrel)
vagy lehet nekem is ezt kellene gyakorolnom inkább -
Madn!ght
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest