- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hodor_
tag
válasz
30z.Samu #27916 üzenetére
Sajna nem vagyok szaki, de amíg nem válaszolnak annyit írnék hogy nem lőtték le a szervert, kevesen, de vagyunk páran akik még nyomják online.
Ha sikerül megoldanod és van kedved akkor várunk a Pacos féle (oldal linkje feljebb található) bajnokságba, családias- de színvonalas meccsekreMegelőztek
-
_Hodor_
tag
válasz
Rypejakten #23312 üzenetére
Eléggé távol áll tőlem a Chelsea nyalása, főleg mivel nem tudok elvonatkoztatni hogy mennyire antipatikus Abramovic, de Courtois a kevés jó húzásuk egyike volt, mint a Genktől való korai megszerzés, mind az hogy az ATM-be küldték, bár vszínű késöbb tervezték leváltani Cech-t.
Az ilyen Matic meg Torres ravaszságokban meg legalább az a jó hogy van egy fél aki pénzügyileg jól jár, mi meg jól szórakozhatunk rajtuk.Mindeközben szorítsunk a Veszprémnek!
-
_Hodor_
tag
válasz
vegitossj7 #23308 üzenetére
Valóban egy külön történet a Real átigazolsi politikája. Nagyon sok játékos nem bírja azt a mesterséges nyomást és túlsztárolást ami ott van.
Bár nem is a süllyesztőbe kerülnek onnan se a játékosok, msot ne Gravesenre meg Faubertre gondolj (ők a kabaré kategória) hanem mondjuk Higuainra vagy Lopezre (gye asszem fiatal korában ő is reálos volt csak sokára tért vissza) -
_Hodor_
tag
válasz
LedyGyuszi #23309 üzenetére
Jogos, most meglestem azért pár youtube felvételt az akkori időkről, már akkor is nagyon jó volt, akkor nem a Chelsea kapusedzők a zsenik
-
_Hodor_
tag
válasz
vegitossj7 #23285 üzenetére
Üdv, általában csak követem a topicot, nem írok, de most muszáj azt a "pici" kiigazítást tennem ebben a cseppet sem részrehajló véleményedben, miszerint:
"Nézzük az Atleticó milyen játékosokat adott a világnak."
1: Courtouis, valóban nagyon jó kapus, csak az a bibi hogy a Chelsea adta a világnak, és játéklehetőség miatt adta az ATM-nek kölcsönbe, nagyon okosan, hiszen Cech még arany korban volt.
2alcao, na kabaré lenne azt írni hogy az ATM adta, ugyebár a Porto fedezte fel és tette sztárrá, Mendes bácsi vitte az ATM be és tovább (apropó Mednes, erről a figuráról érdemes olvasgatni, szabad időtökben két cikk reálos-nem kell félni tőle vs.hu-s
Costa: Na ő érdekes figura, még őt lehet modnani hogy az ATM tette naggyá, bár ugye ő sem utánpótlás, bazi későn érett be, ami lényegében Simeone keze munkája, ami nem véletlen, sok a közös bennük (nagy tapló mindkettő)
Bocs a hosszú szövegért! -
_Hodor_
tag
Üdv,
Az elmúlt pár meccsből 2x is azt játszotta különböző ellenfél hogy jó 30-ról 40 ről lőtte csak kapura a lasztit (ami varázslatos müdon legtöbbször lécre ment), amivel csak az a bajom, hogy a kapus nem akar reagálni. A kérdésem az lenne, hogy nekem manuálisan kéne mozgásra birnom ez esetben a kapust? Mert sima védésnél ugrik magától, a távoli lövést meg végig mozizza. (egy alkalommal be is lőtte kb 40 ről, a kapust mindenesetre nem zavarta csak az én pultusom ugrott meg.)
Ui: fut csapatom nincs (technikai okokból) de aki szivesen meccselne sima csapatokkal vegyen fel bátran origin:ftcgellert) -
_Hodor_
tag
Tiszteletem!
Új vagyok az online fifázok között, a régebbi szériákkal csak manager módban játszottam. Aki gyakorolna, játszana egy kicsit velem azzal szivesen meccselnék, nevem originen:ftcgellert
A fut-ot még nem próbáltam de a sima online szezonba kezdtem játszani, egyelőre az 5. divizióba küzdüttem fel magam (bevallom nem ilyen játékstilushoz szktam mint amit ott tapasztalok)
Ui: nem vagyok az a tipus aki vesztes meccskor kilép, de néha vmi rejtélyes dolog miatt nagyon beszaggat az online játék, pedig a gép birja a gamet simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest