-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
Sgt. Chris #27809 üzenetére
Nem tudod beállítani a dolgokat konkrétan kurzorra viszont ha pl. a "k" a kurzor felső akkor ha beteszed a kurzor felsőre a "k" gombot akkor az felülírja és így át lehet mókolni. A fájlos rendszer, hogy átküldi neked nem biztos, hogy fog működni.
-
Pacos
tag
válasz
Sgt. Chris #27806 üzenetére
Én veterán vagyok úgyhogy gombokkal játszom. Tegnap vettem ugyan egy xbox kontrollert, de inkább maradok a gomboknál, egyelőre...
Szóval tudok segíteni. Ha más nem, elküldöm a file-t.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Sgt. Chris #27806 üzenetére
A kurzorbillentyűk nem állíthatóak, de viszont beállíthatók. A titka abban van, hogy konkrétan nem tudsz rá beállítani semmit, viszont alapjáraton benne vannak. Kiosztásnál a középső résznél található "move up" stb. vonatkozik a kurzorra. Megkeresed tehát melyik gomb esik arra és egyszerűen átállítod kirakó szerűen. Ami itt volt beállítod másra és az majd felülírja a dolgokat.
a többi beállítás sorrendben: lapos szöktetés,ívelt labda, lövés, rövid passz, sprint pedig alul.Az szerintem nem kivitelezhető, hogy a szerelés és emelt passz ne egy gombon legyen, amivel becsúszol az az ívelt, magas labda így azzal is fogsz becsúszni, nem pedig a W-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest