Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Csaba_20_ #163 üzenetére
nem, nem, másodpercenként 50-szer rezeg, de nem erre kell gondolni.
a két/négy vezető összehúzó erő (egymáshoz) ugyanabba az irányba mutat
eszük ágában nincs rezegni, mivel az áram iránya változik, de az irányától függetlenül a két vezetőben egymáshoz képest mindíg ellentétesen folyik az áram, ezért mindíg azonos vonzó vagy taszító mágneses tér alakul ki, aminek iránya azonos, ereje frekvencia alapján pulzál.
az összes átvezetett vezető egymáshoz képest tehát azonos irányba mozdul el...
Látom, tapasztalatlan vagy még olyanban, mint mondjuk pillanatnyi túlterhelés miatt az alumínium sínek leszakítják magukat a porcelánról, és összetapadnak leolvasztva az 1kA-es megszakítókat
én átéltem ilyet, jó kis konzervgyár, 4db 240/240-es kábelen jön a betáp, 2-2 kábel párhuzamosítva egy egy 1MVAr-os trafóházból, kábelenként fázisonként 400A NKi
a kétoldali betáp egy egy 1kA-es egységen át közösítve, majd az egész rendszernek egy 2.5kA-es egység védelemre, innen osztva szét az energiát többek közt 2db ha jól emlékszem 170kW-os darálóra(az csak a daráló motor, van mellé egy 20kW körüli tányérmotor, és gépenként egy 10kW-os hidraulika kompresszor) és egy 110kW-os darálóra, plusz a többi finomság.
a két nagy daráló a sínrendszer sajnálatosan olyan két végén, ahol a közösítés miatt ellentétesen haladtak a sínek, mert megoldható volt bármely oldal leválasztása
(remélem el tudod képzelni a 6-6 alu sínt egymással szembe futva)
egy matematikai véletlennek köszönhetően halál egyszerre sikerült beindítani a két motort, isten tudja mi az esélye ennek, de sikerült, miközben ment a 3. kis kutter is
hát, aki csak a műhelyben volt, mindenki ugrott egy szépet, mikor berobbant.
kb 2m hosszan leszaggatta a porcelánt a sínrendszer.
szerinted csak rezgett?
szerintem nem.
de téma lényegében ez tárgytalan, csak jeleztem, nem rezeg, mozog, sőt, láttam már kígyózva tekergő szamkatvm 240/240-t is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest