- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikkolo^^ #5461 üzenetére
Van egy univerzális, rengeteg szolgáltatást támogató FolderSync nevű, meg egy specifikusan OneDrive-ra készült OneSync nevű alkalmazás. (Ez utóbbi fejlesztője egyenként támogat több szolgáltatást.)
Mindegyiket nagy elégedettséggel használom, annyiban még sokkal okosabbak is a gyárinál, hogy pontosan konfigurálható szinkronizálást is tudnak.
MaCS
-
dragon1993
őstag
válasz
Pikkolo^^ #5047 üzenetére
Én lemaradtam a GoodSync ingyenes promójáról, teljesen áron meg sokallom.
A GSuite fiókokakt is tíltják rendesen, nekem onedrive-al nem volt még gondom, ha valóban fontos adatokról van szó, ne csak ezeken a "fél legális" táhelyeken tárold, legyen egy saját másolatod, és titkosítva töltsd fel a dolgaidat. -
-
starr
őstag
válasz
Pikkolo^^ #3973 üzenetére
A Mega windowsos kliense tud ilyet.
Amúgy mklink /J paranccsal bármit be tudsz linkelni bárhova pl.:
mklink /J S:\OneDrive\Audio S:\Audio
mklink /J S:\OneDrive\Video T:\Video
mklink /J S:\OneDrive\Documents U:\Documents
Ilyenkor ugyanúgy szinkronizál, mintha valóban ott lennének az adatok. -
Pikkolo^^
addikt
-
-
sanzi89
addikt
válasz
Pikkolo^^ #2109 üzenetére
Nem rossz, nem rossz ez a Cubby sem. Bár amit a LogMeIn-nel csináltak, vannak fenntartásaim a céggel kapcsolatban.
Tesztelgetem ezt a Mega-t, más feladatra pedig lehet befogom ezt a Cubby-t. is. 5GB tök elég volna, plusz lehet növelni is tudom majd pár gigával, ha küldök meghívókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest