Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Három lett, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Sanyi.mTs

üzenetére Sanyi.mTs

üzenetéreIngyenes lifetime 40 GB, egy része a wp időkből maradt, egy másik része pedig meghivással, dropbox beolvasztással lett farmolva, ezelött 6-8 éve. Gond nélkül működött tavaszig, akkor állitodott el valami ms oldalon. 
 A kérdés feltevése óta,(tipp alapján) annyit javult a helyzet, ha mappába rakom a megosztandót, akkor pár kivételt leszámitva, rendben működik.
- 

stigma addikt válasz  Sanyi.mTs

üzenetére Sanyi.mTs

üzenetéreSziasztok. 
 Köszi a pontos, és gyors infókat, a napokban átrágom a dolgot melyik legyen.
 #6341Sanyi.mTs : Köszi a Onedrive infót, az nagy előny, hogy lehet ,,halmozni" és olcsóbban behúzni egyet/többet.
 #6342vacs: Mega.nz-ről nem tudtam csak Mega.io-ról. Napokban lehet ezt nézegettem és valami 2TB-os volt 60%-al leakciózva asszem ilyan 15k-s áron.
 #6343canadaa :
 Köszi a részletes leírást a Backblaze-ről és az infókat is, elég hasznos nekem, így pár óra olvasgatástól megkíméltél.Köszi mindenkinek az infót már csak egyet kell választanom a sok közül, szerintem nem lesz rossz választás   
- 

Sanyi.mTs addikt válasz  Sanyi.mTs

üzenetére Sanyi.mTs

üzenetérede bamba voltam.   
 megadom a felhasználónév + jelszót, majd a két beállított mobilszámból kiválasztottam, amelyikre kértem az sms-t és a következő ablaknál vártam, hogy jöjjön az sms. de ott a mobilszámom utolsó 4 számát kérték, amit nem olvastam el, hanem csak vártam az sms-re. 
 utána már jött sms.
- 

- 

nfsu17 veterán válasz  Sanyi.mTs

üzenetére Sanyi.mTs

üzenetéreén photosba töltök videókat 2 napja, de semmit nem konvertál át kisebb méretűre. 
 tehát anno feltöltöttem egy 100MB-os 1080p videót és csinált belőle mondjuk 70MB-osat.
 De ez oké, így van beállítva.
 Aztán a 4k videót is levette 1080p-re, meg kisebb bitrátára. De ez is oké.
 Most meg csak a képeket teszi át kisebbre, a videókhoz nem nyúl.
 Ami persze nem baj , csak most ez is bug, vagy ez a jövőben is így marad? , csak most ez is bug, vagy ez a jövőben is így marad?
 Valaki esetleg kipróbálná?
 Tehát mondjuk egy mobilos 1080p-t kéne google fotókba feltölteni és pár óra/nap múlva ránézni, hogy kisebb lett-e a mérete. Eddig mindig gyorsan megcsinálta ezt, max pár óra volt az átkonvertálás.
 Jó ez így, szó se róla, csak szerintem ez bug és nem fjúcsör és nem álltatom magam azzal, hogy nekiállok videókat feltenni eredeti méretben.
- 

- 

- 

- 

- 

tonyrulez őstag válasz  Sanyi.mTs

üzenetére Sanyi.mTs

üzenetéreEzért használok kétlépcsős autentikációt ahol csak lehet. Egyébként valóban nem a DB-t törték fel, hanem máshonnan szerezték a felh.nevet-jelszavakat, és azzal próbáltak belépni DB-re. DB szerint az eddig nyilvánosságra hozott jelszavakkal sehova sem lehet belépni, Reddit-en 1-2 működő jelszavat írtak. 
- 

- 

kispx addikt válasz  Sanyi.mTs

üzenetére Sanyi.mTs

üzenetéreNem kell hozzá yahoo-s mail. A facebookos és a gmailes felhasználóneveddel is beléphetsz. > "illetve gmail-es regisztrációnál mi az h jelentkezzek be a gmail-be?" 
 Az, hogy jelentkezz be a gmailbe 
 Ekkor megfogja kérdezni, hogy az alapadatokat (név, születési dátum ... ki fogja írni a többit is) biztosan megszeretnéd-e osztani a Yahoo szervereivel. Így lényegében a gmail-es felhasználóneveddel és jelszavaddal jelentkezel be a flickr-be.
- 

bacus őstag válasz  Sanyi.mTs

üzenetére Sanyi.mTs

üzenetérenem törölnek semmit, csak nem fog semmi működni. Én nejem dropboxát sikeresen túlcsorditottam valahogy (a 2,5Gb-t), onnantól nem ment a képek szinkronja, állandóan hibát észlelt. Ezt a túltöltést egyébként nem nehéz elérni  , nekem 53Gb van a samu miatt, megosztottam az ő camera uploads könyvtárát, majd raktam bele egy almappát ahova rendezgettem. Azután sikeresen bemásoltam vagy 5 gigányi képet, az én dropbox kliensem meg felszinkronizálta a nejem 2,5-ös fiókjába, ami ettől le is halt amig nem töröltem vissza belőle. Igy ha tárolni kell azért lehet ilyen trükkükkel még 50 gigát szerezni , nekem 53Gb van a samu miatt, megosztottam az ő camera uploads könyvtárát, majd raktam bele egy almappát ahova rendezgettem. Azután sikeresen bemásoltam vagy 5 gigányi képet, az én dropbox kliensem meg felszinkronizálta a nejem 2,5-ös fiókjába, ami ettől le is halt amig nem töröltem vissza belőle. Igy ha tárolni kell azért lehet ilyen trükkükkel még 50 gigát szerezni ) )
- 

firewolf tag válasz  Sanyi.mTs

üzenetére Sanyi.mTs

üzenetéreTudom, hogy így működik, ezért kérdeztem, hogy tud-e valamelyik csak másolást/frissítést... Igazából, ha nincs ilyen, akkor a kérdésem tárgytalan, mert van már egy Sugarsync felhasználóm... Boxcryptort használ esetleg valaki? A számítógépen található fájlok is titkosítva lesznek általa? 
- 

válasz  Sanyi.mTs

üzenetére Sanyi.mTs

üzenetére[link] Itt felsorolja az elért bónuszokat, nálam: 
 - 2 GB alap
 - 250 MB getting started
 - 625 MB simple tasks
 - 16 GB referal (meghívás)
 - 3 GB camera uploads (2.6 GB filmet nero-val image-be írtam, damon tools-szal mount, importálta a kliens, megadta a +3 GB-ot, Camera Uploads könyvtárból töröltem a filmeket így nem kellett feltölteni)Összesen 21.875 GB 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Windows 11
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- További aktív témák...
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, csak most ez is bug, vagy ez a jövőben is így marad?
 , csak most ez is bug, vagy ez a jövőben is így marad? 

Én viszont úgy vagyok vele, hogy felhőből csak olyat vagyok hajlandó használni, ami kliensoldali titkosítást is nyújt. Ez bekorlátozza a lehetőségeket. Korábban Wuala-m volt, de ugye nemrég megszűnt.
 Én viszont úgy vagyok vele, hogy felhőből csak olyat vagyok hajlandó használni, ami kliensoldali titkosítást is nyújt. Ez bekorlátozza a lehetőségeket. Korábban Wuala-m volt, de ugye nemrég megszűnt. 

(Illetve bukni nem buktam, csak nem kaptam
 (Illetve bukni nem buktam, csak nem kaptam