- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nekem még a tegnapi edzéshez adódik ez hozzá, meg nyár óta nem úsztam, akkor is csak két hétig jártam, előtte évekig medencét se láttam. Jó egy hét üresjárat után újra belevágni. Egyébként ez attól függ, milyen stílusban és intenzitással nyomod. Ha egy sprintelős edzést tartasz, mondjuk pillangót erőltetve, szerintem meg tudod érezni.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Hege1234 #4197 üzenetére
Elülső, oldalsó hídtartás. Ha már jól megy, akkor sárkányzászló, ha az is, függőmérleg... Ha már v nem jelent nagy megerőltetést, akkor pro vagy.
---------------------------------------------
Ma úsztam 1,5 km-t. Úgy beállt mindenem, hogy holnap nem fogok tudni mozogni.
-
Hege1234
addikt
a hasfal edésre mi a legjobb módszer ?
-
kolosanyi
veterán
Az a baj, hogy relatív erőben nem vagyok jó. Sokat dobott rajta a saját súlyos edzés, gyakorlatilag nyár óta csinálom komolyabban, de messze még a cél. Mindenesetre jó ez a kombinált edzés, nagyon megszerettem. A gyúrós topikban nem rajonganak érte, de hát ez van, ízlések és pofonok.
-
kolosanyi
veterán
Abból igen.
Húzódzkodáson van még mit javítani. Mikor heti háromszor csináltam úgy, hogy csak az volt a húzó gyakorlatom, 16 volt a max, illetve 14 kilós nehezítéssel 6-7 ismétlések mentek. Most kicsit visszaesett, mert pár hónapig heti egyszer húzódzkodtam. Ezért váltottam most vissza teljes testes, HST jellegű osztásra, erőben jobb vagyok ezt követve az tuti. A nyomásom meg azért ennyi, mert 115 kiló vagyok és 2 kézállásból nyomás a maxom jelenleg. Itt ugye kisebb a mozgástartomány, de ez kb olyan 75-80 kilós katonai nyomásnak felel meg az én esetemben, ami kézisúlyzóval végezve nehezebb, ezért a 30. Tavaly ilyenkor 20-22 kilóssal tudtam 5 ismétléseket, de azóta nyomom a kézállást rendszeresen. Sokat hozott erőben.
Persze 1 éves kettlebelles "pályafutásom" alatt is sok katonai nyomás volt, de a legtöbbet a kézállás hozta, úgy érzem.
-
kolosanyi
veterán
Edzésből kilábalva nyomtam egy teljes test edzést, most pedig elkortyoltam egy turmixot, benne első adag Myprotein monohidrátommal, gondoltam kipróbálom. Program (jobban ment ma, mint betegség előtt
)
• Pistol squat: 2*5
• Egylábas csípőemelés: 2*5
• Fekvő (30 kg-os nehezítéssel): 2*5 (előtte bemelegítésnek 5-ösével pakoltam a súlyt)
• Húzódzkodás (10 kg-os nehezítéssel): 2*5 (ugyanaz a szisztéma)
• Katonai nyomás (30 kg-os kézivel): 2*5
• Oldalemelés (15 kg): 2*5
• Könyöknyomás sarokban (nem volt kedvem tárcsákat pakolni a döntött törzsű oldalemeléshez): 2*5
• Bicepsz-tricepsz pihenő nélkül (15 kg): 2*5
• Nehezített hasprés - hiperhajlítás gimnasztikai labdán
• Egylábas vádli lépcsőn: 2*10Jó volt, az evezés ma kimaradt, elfelejtettem, de mindegy, holnap úszok, úgyis be fog durranni mindenem.
-
Deck
titán
Eszik valaki zabkását?
Vízzel vagy tejjel egyem?
-
dokee78
félisten
Rövid hídra milyen nyújtás ajánlott?
-
xcds
őstag
válasz
kolosanyi #4185 üzenetére
Nem rád gondoltam éppen. Egyébként te is tudsz húzódzkodni, azt mondtad. Lehet vki 100 kiló úgy is, ha 175 centi, mint én. És, ha az nem zsír, húzódzkodni is tud kb annyit, sőt ink többet. Ismerek is olyat. A plusz súly az nem feltétlenül holt súly. A húzódzkodás azért még nem szertorna. Nem azt mondtam, hogy csináljon egy 195 cm-es 115 kilós ember fecskét meg ilyeneket.
-
kolosanyi
veterán
Ok, megnézem, hogy 115 kilót hogyan mozgatsz (én például annyi vagyok). Ha még magas is vagy hozzá, halmozottan hátrányos helyzetben leszel, hosszabb az erőkar, nagyobb a mozgástartomány... A lényeg annyi, hogy minél kisebb vagy, annál könnyebben mozgatod magad, nem véletlen, hogy a tornászok alacsony, szálkás gyerekek. Egy erősember soha nem fog fecskét csinálni, de egy tornász se fog 200-300 kilólat mozgatni, kár is ezt ilyen formában összehasonlítani.
-
xcds
őstag
válasz
Szakbarbár #4183 üzenetére
Ja, a nagy paslák szeretnek erre hivatkozni. Ha nem a lábán van a +30 kiló, akkor a háta is nagyobb, amivel fel kell húznia magát ugye. De amikor kinyomja a saját súlyát nagy nehezen egyszer, akkor a fejedhez vágja, hogy ő 100kilót nyom, te meg mé nem.
-
Szakbarbár
aktív tag
Na jó, de 60 kg-ot könnyebb mozgatni, mint 90-et vagy 120-at.
Legalábbis eddig mindenki ezt mondta, amikor a kollégákkal beszéltük ki milyen edzést csinál. Csak azt felejtik el, hogy ehhez a súlyhoz arányaiban kisebb izom is párosul.
(#4181) Rabbitf_24
Sosem kalória alapján eszek, legalábbis eddig még nem jutottam el oda, hogy összeszámoljam mennyit eszek egy nap, de szerintem nem viszem túlzásba. -
xcds
őstag
válasz
Szakbarbár #4180 üzenetére
Van, aki 2 év alatt nem jut el odáig.
Meg olyan is, aki soha...
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Szakbarbár #4180 üzenetére
nem feltétlenül kell a hús, hogy fejlődj, máshonnan is be tudod vinni a kellő kalóriát.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Rabbitf_24 #4177 üzenetére
Én heti 1-2 alkalommal szoktam húst enni, de akkor is elég keveset. Meg úgy általában alapból elég keveset eszek. Szerintem ezért nem fejlődök rendesen.
2 hónap alatt jutottam oda, hogy meg tudom csinálni az 5x5 széles húzódzkodást és a 2x10 szűket.
-
RBJ
addikt
Én nem nézem mit, hogy csak, hogy ne legyen mű kaja.
Reggel gombás rántotta, este zöldségleves, csirkemell barackosan sajttal lesütve, krumplipüré, végén turósrétes. -
Deck
titán
Napi 5ör eszek.
1. Fehérjeturmix + zabpehely bele darálva
2. Csirke + rizs + oliva + zöldségek
3. Csirke + rizs + oliva + zöldségek
4. Csirke + rizs + oliva + zöldségek
5. Csirke + rizs + oliva + zöldségekEdzés után fehérjeturmix + dextróz
Túrón gondolkozom még lefekvéskor.
-
Deck
titán
Ha erő a célom akkor 2-3 sorozat max 10-15 ismétléssel? Mert olvastam, hogy ez felett már állóképességre megy az egész.
-
Zoo123
senior tag
Na az idei első szabadtéri edzés is megvolt, húzódzkodás meg függeszkedésben lábemelés volt, levezetésnek egy kis haskerék. Adta.
-
RBJ
addikt
Nem szándékoztam felfedni kilétemet. Nem vagyok online huszár aki megosztja az élete minden részét az interneten.
se facebook se semmi.
-
RBJ
addikt
Teában is koffein van így mindegy.
Na megvolt a második szabadban edzésem az idén. Nagyon jó idő van. simán aláöltözetben voltam felül és nem fáztam. Jól esett. Majd csinálok egy képet de nem is itt van.
Ez a park max 100 m re van tőlem.[link]
Igaz csak a hátazást csinálom itt.
a mell ezést meg itt. ez meg bringával 5 perc.
[link] -
kolosanyi
veterán
A koffein az koffein akkor is ha kávéból viszed be, akkor is ha pezsgőtablettából. A különbségannyi, hogy az edzés előtti vackokat telerakják mindennel. Ha nem bírod a kávét, próbáld meg a zöld teát, szerintem nagyon frankó. Lefőzöl egy dupla adagot edzés előtt 1 órával, szerintem kifejezetten frissítő.
-
kolosanyi
veterán
Amelyiktől érzel valamit, az tele van koffeinnel és cukorral, a többi meg vuduzás meg marketing (aktív edzés előtti formula, speciális mátrixokkal blabla). Egy jó erős frissen főzött kávé, vagy zöld tea a legjobb. Ha meg nem pihent/kajált rendesen az ember és mosott szar, akkor tök mindegy, úgyse használ semmi.
-
RBJ
addikt
Valaki tud valami jó edzés előtti élénkítő dolgot.
Én eddig az aldi ban kapható valami energia port használtam ami guarana, coffein és szőlőcukor keveréke volt. Csak nem mindig lehet kapni sajna és ótsó.
Meló után edzés előtt munkásembernek nem árt. -
kolosanyi
veterán
Elsődleges, hogy a veszteségeket pótold edzés után, mivel a futás intenzív edzés, ezért folyadékot veszítesz sokat, tehát inni kell utána. Az izotóniás sportitalok előnye abban jelentkezik, hogy az eltávozott elektrolitokat is pótolja, ergo jobban hidratálnak, mint a víz. link Azonban ennek jó része ugyanolyan marketing, mint az összes többi kiegészítőre ráírt humbug. Az előnye akkor jelentkezik ha hosszú ideig edzel (értsd órákig), egy gyors kocogás vagy erőnléti edzés során nem kell félni a kiszáradástól. Én nyáron szoktam inni (nem edzek olyan sokáig, hogy szükségem legyen rá az év többi részében), ilyenkor szintén hasznos lehet. Házilag is tökéletes sportital készíthető egyébként. Ebből látszik, hogy amit ilyenkor iszol, azt étkezéseknél beviszed a szervezetedbe, tehát ha nem edzel hosszú ideig, vagy nincs nagy hőség, akkor nem életbevágó ilyen italt fogyasztani.
Edzés után a fehérje + kaja viszont alap. -
Deck
titán
Használ valaki súlymellényt? Milyen előnye/haszna van? Semmilyen cikket nem találok.
-
Deck
titán
Futás után mit célszerűbb inni? Fehérjeturmix + dextróz vagy Powerade
-
brownus
veterán
Don’t ask me what I take. Ask me what it takes. - pont!
-
kolosanyi
veterán
Ez a drágzbáni féle hülyeség, ott mindent baromira eltúloznak. Giga adag fehérje, lórúgásnyi vitamin, szuper bedurrantós mátrix az edzés előtti formulában, hogy mindig csúcsformában lehess stb. A mi szintünkön ezek annyit számítanak, mint egy jó erős ráolvasás, ebben az iparágban amúgy is rengeteg a handabanda. Szerintem naturálban, pláne hobbi szinten annyi számít, hogy meglegyen a makrotápanyag bevitel, a pihenés és a jól megtervezett edzés.
Persze nem akarom elvenni a kedved, próbáld ki, nézd meg miként reagálsz rá, "A"módszer ugyanis legalább annyira nem létezik, mint amennyire nem vagyunk egyformák. -
kolosanyi
veterán
Ez a bevett módszer, de én sok különbséget nem vettem észre ahhoz képest, mintha csak tejjel meginnék egy turmixot és utána kajálnék egyet.
-
Deck
titán
Edzés utáni turmixba mennyi szénhidrátot keverjek? Mennyi ami egyből kell?
-
kolosanyi
veterán
A kockák 12-13 körül jelennek meg, 15-nél még fedett az ember. 10 alá kínszenvedés bemenni egy nem ektomorfnak, 5 alá meg kb lehetetlen naturálban.
Szerk.: Egyébként egy mérőszalaggal is meg lehet mérni, de ez csak nagyjából pontos, én jobban szeretem a bőr vastagságát mérő módszert.
-
Zoo123
senior tag
válasz
brownus #4124 üzenetére
A legpontosabb értéket adja, az amerikai hadseregben is ezt használják.
Mondjuk nekem 13% jött ki, ami kevésnek tűnik, fényképek alapján közelebb van a 20%-hoz mint a 15-höz.
De az is lehet hogy nekem minden zsír a hasamon van a köldököm körül, hogy lesz így kockás hasam? -
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog #4138 üzenetére
Nem olyan sok idő az.
(#4139) emiki6
Szerintem érdemes, elég hülyén tud kinézni ha egy ember a sima tempósabb sétától liheg, lépcsőn meg meg kell állno, mert nem bírja. Aztán hányan vannak így...
A futás az jó, de ilyenkor hideg van kint, könnyen megbetegszik az ember. Persze, edzettség blabla, de annyit nem ér az egész, hogy egy komoly felfázás legyen belőle. Egy ugrókötél kb 1000 forint (én 429-ért vettem egy egész jó speed kötelet a Tescoban, de az a fajta nincs már szerintem) és alig kell hozzá hely, bent is lehet csinálni. De jók a benti ugribugri kardio programok is, vagy akár az úszás. -
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog #4134 üzenetére
Ennél azért jobban tervezd meg azt.
Nyomass nyugodtan intervallum edzéseket, de kombináld nyugodtan a hosszabb, kevésbé intenzív dolgokkal is.
(#4135) Szakbarbár
Ez kicsit soknak tűnik nekem, de lehet, hogy csak ilyen intenzíven nyomod. -
xcds
őstag
válasz
Szakbarbár #4135 üzenetére
Izgulsz közben?
-
Szakbarbár
aktív tag
-
westcoastog
veterán
Apropó nagy intenzitású edzés, most eszek, növök amennyire csak sikerül, bejön a jó idő, napi 1-2 óra gatyáig izzadva rohadás a 35 fokban, sprintelés a páston meg futás meg kint edzés mellé hatásos lehet eltűntetni a tömegelés hozadékát ugye?
65 kilóról meg nem nagyon mozdulok még..
-
kolosanyi
veterán
Pulzusszámtól függ. Mi a célod? A hosszú, alacsony pulzusszámú aerobot szokták "zsírégető edzésnek" mondani, de újabban ez kezd megdőlni. Egyre több helyen olvasható, hogy a magas intenzitású intervallum edzés jobb ilyen célra, felpörgeti az anyagcserét és egész nap képes zsírt felszabadítani a szervezet.
-
emiki6
veterán
Melyik milyen típusú edzésnek számít:
- Erőltetett, azaz gyors gyaloglás
- Lejtőn felfele futás
- Lejtőn felfele erőltetett gyaloglás?Melyiket csináljam kiegészítésként, ha tömegelek?
-
Deck
titán
válasz
westcoastog #4129 üzenetére
Jó, átgondolt, étrenddel biztos
-
SkyS1gn
félisten
válasz
westcoastog #4129 üzenetére
Nem sz@rsz
-
Deck
titán
Tömegelésnél melyik érdemesebb, hogy heti fél vagy 1kg-ot hízzak. Melyik lenne jobb? Vagy a kettő között?
Hízásra nem vagyok hajlamos, vékony vagyok -
Zoo123
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #4121 üzenetére
Nem kell tippelni, van testzsírkalkulátor, már csak egy kaliperre/tolómérőre lesz szükséged.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Rabbitf_24 #4118 üzenetére
A BMI szerintem marhaság, nekem például 30, de 15-ös testzsírral nem gondolom, hogy a BMI besorolása szerint kellene megítélnem magam.
-
westcoastog
veterán
válasz
kolosanyi #4116 üzenetére
Ja, 6-12 között dolgozok, max megpróbálom még lassabban, és feszítve a lehető legtöbb izmot.
Ma próbálgattam új fekvőtámaszokat, menni fognak, legközelebb csak azokat alkalmazom. Nem sokat toltam ma, 30-40 percen belül megvoltam pihenőkkel. Holnap úgyis főbb edzés jön, törzs, este súlyzóval deadlift, 65 kiló, fekvenyomás, satöbbi..(#4117) brownus
Akkor megnyugodtam. -
brownus
veterán
válasz
westcoastog #4113 üzenetére
sztem simán, nálam sincs minden egyes edzés után izomláz. érzem itt-ott, fogmosásnál bedurran a bicepsz, stb
-
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog #4115 üzenetére
Vagy csak simán nem vagy izomlázas típus ezekszerint.
Ha tömegre mész, jó a 6-12/15-ös ismétlés (40-60 másodperces izomfeszülési idő), közben érzed is, szóval akkor nincs gond. Ha gondolod, próbáld meg emelni a volument vagy az intenzitást, nézd meg mit talál rá a szervezeted.
-
westcoastog
veterán
válasz
kolosanyi #4114 üzenetére
Megfelelő izomfeszülés hiánya pl?
30kilóval fejfölött nyomásnál azért elfáradtam mégis, már alig bírtam kitolni, le kellett tennem, de még sincs az a hűdeizomláz érzés.
Pseudo plance fekvőnél meg direkt mellre mentem, itthon is csináltam, ott is, direkt figyeltem a mellizom kellő feszülésére is mind a negatív mind a toló szakaszba, akkor éreztem is rendesen, most meg mellizomban sem érzek semmit..
Nem tudom hogyan kéne csinálni, súllyal elfáradok leteszem, de ha elfáradok és még sincs izomláz akkor nem értem. Ha 65-kilóval nyomok fekve is elfáradok egy idő után, aztán azután sem szokott izomláz lenni...
Meg nem tudom mennyi lehetne egy mozgásformánál a kitűzhető ismétlés szám/sorozat kombó, általában 10 ismétlésig megyek el, most több sorozatban csináltam, de semmi.
Lehet 1 óra edzés nem elég? Mindenből nehezebbel, többet kéne nyomnom, nagyobb pihenőkkel? Csak arra kell legalább 2 óra edzés.
Itthon is fekvőtámaszozhatok egy órát, másnap meg sem érzem szinte, hiába hogy míg csinálom elfáradnak a karjaim.Valamit nagyon szarul csinálok.
-
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog #4113 üzenetére
Persze, de ez így nem a legjobb megközelítés. Ha eddig ilyen terheléstől izomlázad volt, most pedig nincs, akkor valószínű, hogy hozzászoktál a terheléshez (vagy nem koncentráltál rendesen edzésen).
-
westcoastog
veterán
Attól még érhet valamit, illetve lehetett hatásos a tegnapi edzés, hogy nem érzek szinte semmi fáradalmat, eget rengető izomlázat?
Vagy ez nem kötelező velejárója.Volt tegnap pseudo planche pushup, gyémánt fekvőt, utána súlyzózás, 30kiló fej fölé, tricepsz stb stb...
Csak itt ott érzem kicsit hogy tegnap mozogtam. Fekve nyomás nem volt, majd azt holnap. -
kolosanyi
veterán
válasz
Rabbitf_24 #4111 üzenetére
Jóval könnyebb vagy, kisebb terhelés jut a vázrendszerre, valamint megerősödtek a lábizmaid, ami helyrehozhatta a hibás tartást. Esetleg amit nem biztos, hogy észreveszel, de a felső hát erősödésével a gerinc is jobb pozícióba kerülhetett, ergo tényleg jobb a tartásod. Nagyjából ennyit tudok elképzelni. Persze lehet, hogy csak rosszul mérted, 2 centi az bőven hibahatáron belül van.
-
Rabbitf_24
addikt
Lehet, hogy hülyeség, de nem tudom megmagyarázni.
180 cm voltam, amikor elkezdtem a diétát. Most 182 cm vagyok. Amit észrevettem, hogy a lábaim kiegyenesedtek. (Eléggé x lábú voltam.) Esetleg valakinek valami épkézláb magyarázata?
-
kolosanyi
veterán
Igen, jó az. Letöltöttem telefonra a Livescape alkalmazást, az gyakorlatilag egy GPS tracker és egy ilyen kalóriaszámláló házassága, rettenetesen profi alkalmazás, gyakorlatilag teljeskörű fitness app. Még testzsír mérést is tud, arányok naplózását, fénykép tárolását, mindent. Egy baj van csak vele, a magyar adatbázis, mint olyan nem létezik, a Fat Secretről szedi az adatokat, emiatt itthon nem releváns. Gyakorlatilag feleslegesen adtam ki 1200 forintot. Majd ha egyszer lesz időm, elkezdem szerkesztgetni, akkor jó lesz. Egyébként WP-s app.
-
duo
addikt
Sziaztok readonly voltam egy ideje. a már emlegetett szar vállam rosszabb lett egy két szék közti fekvőtámasz tabataszett után (szerintem) két hete kattog recseg és mozgatásra is fáj. ortopédiai szakrendelés lesz ebből rohadjon meg.
azóta így néznek ki a szettek:
jumping jack
sprint helyben
guggolás karlendítéssel
guggolásból felugrás
jumping lunges
egykezes bicepsz váltott kézzel
döntött törzsű evezés
tricepsz nyomás székre támaszkodva
hegymászás/vagy elülső híd/vagy hasprés
lábemelés fekve.de valahogy nyomó gyakorlat nélkül nem az igazi...
-
kolosanyi
veterán
Ajánlom, hogy vezess étkezési naplót, nekem a MyFitnessPal bejött. De van millió ilyen, pl FatSecret és társai, legtöbbhöz okostelefonos kliens is van, az általam linkeltnek elég jó a magyar adatbázisa is és folyamatosan bővül. Nekem kicsit kevésnek tűnik a kaja, amit írtál, így könnyebb számontartani.
Köszi a linket.
-
Zoo123
senior tag
válasz
kolosanyi #4104 üzenetére
5/3/1 edzésmószer: link.
Töltsd ki az adatmezőket, és kattints a "calculate 5/3/1 routine" gombra. Én a kiegészítő munkából a "Big but borring"-ot választottam."Viszont ha 8 hónapja semmi, akkor valami nem stimmel. Vagy túledzed magad, vagy nem eszel eleget, vagy elérted a genetikai korlátaid vagy nemtom. Szoktál pihenő heteket tartani, teljesen nulla mozgással?"
Nem hiszem hogy túledzés lenne mert fekvenyomásban (100-->110Kg), deadlift (60-->80Kg) és gugolásban (60-->80Kg) is szépen fejlődök.
A kaja viszont már lehet kevés: napi 500g csirkemell, kb 120g rizs, 60g zabpehely 200ml tejjel, 2db rántotthúsos zsömle (kb 2x50g hús), 2 adag fehérjeturmix (44g fehérje), 250g zsírmentes túró, ebéd és vacsi mellé salátamix, regelir mellé kiwi, uzsira narancs, ilyesmi.
Tippre meghaladja a 2000 kcal-t sose számoltam utána, mennyi ez pontosan."Nekem az utóbbi fél évben 2 centit nőtt, nagyon megdobta, hogy rendszeresen húzódzkodok, előtte évekig nem csináltamz..."
Aha, akkor lehet az lesz a baj, már 7 hónapja nem léptem szintet húzódzkodásból, nem bírom el magam egy kézzel,megpróbálom a törülközős módszert amit az előbb írtam.
-
kolosanyi
veterán
Ezt nem ismerem, linkelnél róla valami írást?
Viszont ha 8 hónapja semmi, akkor valami nem stimmel. Vagy túledzed magad, vagy nem eszel eleget, vagy elérted a genetikai korlátaid vagy nemtom. Szoktál pihenő heteket tartani, teljesen nulla mozgással?
Nekem az utóbbi fél évben 2 centit nőtt, nagyon megdobta, hogy rendszeresen húzódzkodok, előtte évekig nem csináltam.
-
Zoo123
senior tag
válasz
kolosanyi #4100 üzenetére
"Én se úgy értettem, hogy 4*10, olyan 5-6 megy ha négy sorozatot akarok csinálni. Sajnos ez tényleg csak akkor megy jobban ha növeled a volument"
Én jelenleg 5/3/1 edzésmódszert követem, hétfőnként military press után megcsinálom az előírt 5x10 húzódzkodást, tenyér felém néz, szűk fogással. Az 1. sorozatban megy 12-14, második sorozatban is megy 12, harmadikra még megy 10, negyedik sorozatban 10, de 8 után már pihenek 2 másodpercet, utolsó sorozatnál 6-7 után meghalok, rest pause szoktam befejezni. Sorozatok között max 3 perc pihenővel, kemény.
kolosanyi: mennyit nőtt a karod az utóbbi fél évben?
Nekem lassan 8. hónapja semmit, lehet hogy továbberöltetem magam a következő szintre (húzódzkodás 7.), csak gyenge a fogásom ezért arra gondoltam hogy egy törülközőt vetnék át a rúdon és az egyik kezemmel feljebb, a másikkal olyan jó 30 cm-rel lejjebb fognám. Szerinted ez működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest