Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Egy picikét komolyabbra venném a szót. Nekem a "kezembe" került ezt a fegyencedzést leíró mű. Szépen leírja, hogy mit, hogyan kell csinálni, képekkel illusztrálja. Emelett még motiváló is. A leírás szerint, eme módszer segítségével viszonylag rövid idő alatt, igazi, természetes, nyers erőre tehetünk szert. Mindemellé természetes, arányos (szép) izomzatot. Ehhez mindössze csak a saját súlyunkra van szükségünk (meg még pár apró dologra, az egyes gyakorlatokhoz). Egyszerű alapgyakorlatok, amelyek természetesek, ezáltal megmozgatják az összes izmot, ellentétben a drága kondigépekkel. Ezért nem kell drága bérletet venni, meg mindenféle mű vackot tömni magunkba. Az ókori olimpikonok ezzel a módszerrel edzették magukat, és a testfelépítésük, megjelenésük a mai napig követendő ideál.
De most komolyan harminc évesen kezdjek bele? Bár 15 évvel ezelőtt jutott volna a kezembe ez a módszer! Mekkora poén lett volna, az oskolába, hónapról hónapra, egy vézna, gyenge fizikumú csontkollekcióból, egy izomgolyóvá válhattam volna, aki egy kézzel nyom fekvőtámaszokat fejen állva. A lehetősége meglett volna, időm mint a tenger, ráadásul a szükséges fizikai feltételek is adottak voltak, pl. tudtam volna húzódzkodni, megvolt hozzá a megfelelő állvány itthon, egy régi hinta. Most csak poénból is megnéztem, hogy milyen ojjektum lenne erre alkalmas a házban, vagy a kertben, de egyszerűen nincs semmi. A hintát már régen szétszedtük, már valamelyik kohóban lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest