Hirdetés

Aktív témák

• bullseye

addikt

válasz erdoke #10 üzenetére

kösz a visszaelzéseket, lekönyveltem.

Josh cikkével kapcsolatban: amikor írta, még másabb volt a várható helyzet (az átfutási idő ugyi). Az elvárások helyenként tényleg nagyok voltak, néhol bődületes találgatásokkal arról, menyivel gyorsabb lesz az új sorozat. A konzervatívabbat arra értette, hogy sokan még följebb jelölnék ki a technoógia végét. Az energia/hő más kérdés. A gyorsítótárok a másodlagosra értendők, ami a leggyakrabban változik és számít, de valóban szerencsésebb lett volna, ha jelöljük.

A VGA teszt szerintem jól példázza a változásokat, amiről odaát beszéltem, Rixer György tud - ennyi :) Hangkártyatesztben már tervezzük a fejlesztéseket a következőhöz.

Az ''Ismerd meg'' nem iránymutató konfigot ábrázolt, csak egy konfigot (bár igaz, úgy volt, hogy kitakarják a C**** feliratot...), a 2GHz mea culpa, de kellett a támpont, és az AMD PR ratingba (meg a Celeron erejébe) inkább majd a proci szekciónál megyünk csak bele...

BIOS iskola dolgában nem értek teljesen egyet. Sokan érdeklődnek alapszinten a tuning után, arra ez elég. Bajt se okozhat. Sőt, pontról pontra leírja a teendőket - ezért is a ''csak Intel'', mert egy intel lap Phoenix BIOSát vette alapul a kolléga

Aktív témák