Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
"Jah, lesz ilyen írás. Egyszer. Mint már említettem extra mód el vagyok havazva."
kivárjuk
Én pár napja dobtam fel fedorát, ubntu után. Abban már egész jó voltam
De notebook-on csak szenvedtem vele, meg már untam is
lényeg hogy rég megtanultam: Keresni-olvasni. ha ez megvan, és nem megy lehet kérdezni. nekem már ment az mp3, mplayer, mountolás, stb. de tény hogy én is végigjártam anno a "rögös utat" tehát tényleg jó ötletnek tartom, és személy szerint hálás is lennék nagyon
De szerintem már az is sokat segítene rajtad, rajtatok, ha mit tudom én az álltalános, alap dolgok bekerülnének a topik elejére vagy valami hasonló!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De notebook-on csak szenvedtem vele, meg már untam is
lényeg hogy rég megtanultam: Keresni-olvasni. ha ez megvan, és nem megy lehet kérdezni. nekem már ment az mp3, mplayer, mountolás, stb. de tény hogy én is végigjártam anno a "rögös utat" tehát tényleg jó ötletnek tartom, és személy szerint hálás is lennék nagyon