Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
"Jah, lesz ilyen írás. Egyszer. Mint már említettem extra mód el vagyok havazva."
kivárjuk
Én pár napja dobtam fel fedorát, ubntu után. Abban már egész jó voltam
De notebook-on csak szenvedtem vele, meg már untam is
lényeg hogy rég megtanultam: Keresni-olvasni. ha ez megvan, és nem megy lehet kérdezni. nekem már ment az mp3, mplayer, mountolás, stb. de tény hogy én is végigjártam anno a "rögös utat" tehát tényleg jó ötletnek tartom, és személy szerint hálás is lennék nagyon
De szerintem már az is sokat segítene rajtad, rajtatok, ha mit tudom én az álltalános, alap dolgok bekerülnének a topik elejére vagy valami hasonló!
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Spórolós topik
- Windows 11
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De notebook-on csak szenvedtem vele, meg már untam is
lényeg hogy rég megtanultam: Keresni-olvasni. ha ez megvan, és nem megy lehet kérdezni. nekem már ment az mp3, mplayer, mountolás, stb. de tény hogy én is végigjártam anno a "rögös utat" tehát tényleg jó ötletnek tartom, és személy szerint hálás is lennék nagyon