Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qwertly #5616 üzenetére
Miért a Fedora 19-et tetted fel, hisz az már rég nem támogatott verzió, amúgy fentebb már linkeltem, hogy kell kurrensebb (21-23) verzióra feltenni, azt ki is próbáltam 6.2 és 6.3-as is csont nélkül megy vele.
kovaax: Most, hogy mondod hétvégén én is csak parancssorból tudtam frissíteni (nem clean-eltem), mondjuk általában is onnan szoktam, csak most rákerestem volna egy csomagra Yumex alatt és így vettem csak észre, hogy nem megy, majd akkor estefelé meg tudom nézni, hogy épp most mi a helyzet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest