Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
qwertly
üzenetére
Miért a Fedora 19-et tetted fel, hisz az már rég nem támogatott verzió, amúgy fentebb már linkeltem, hogy kell kurrensebb (21-23) verzióra feltenni, azt ki is próbáltam 6.2 és 6.3-as is csont nélkül megy vele.
kovaax: Most, hogy mondod hétvégén én is csak parancssorból tudtam frissíteni (nem clean-eltem), mondjuk általában is onnan szoktam, csak most rákerestem volna egy csomagra Yumex alatt és így vettem csak észre, hogy nem megy, majd akkor estefelé meg tudom nézni, hogy épp most mi a helyzet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- RAID
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Acer Aspire E 13
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest