- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockopapa
csendes tag
Hi all!
Hát az van hogy igazság szerint nem játszani akarok linux alatt hanem filmet nézni tv-ém.(svideo kimenet stb). Mivel a az idő nem sűrget felrakok egy másik linuxot, cimbim azt jobban vágja. Aztán ha nem megy még mindig visszatérhetek ide egy fedora 8 al. Igazság szerint nekem mindegy milyen linux. A lényeg az a kb 5-6 dolog amire én használom a gépet.
-video
-zene
-php/mysql
-gimp
-tv tuner
-internet/firefox msn skyp/
és ezt ugy hogy nem fagy le nem lassul be nem kell ujrarakni fosni a vírusoktól stb...A vírusokkal kapcsolatban azt olvastam valahol, hogy a linux esetében a "fölöslegesen"nyitott portokra kell odafigyelni. pl ha megtalálják ezt egy portscennerel a te ipdről küldhetnek levelet vagy valami ilyesmi. idézném ha megtalálnám

De majd mondjátok ha hülyeség ...a lényeg hogy nem adom fel a linuxot...csak háturól támadok

Pá mindenkiNET
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest