Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Na helló ismét.
Ha belerázodom, már nem fogok nagyon kérdezni

A probléma, hogy nem tudok Netbeans 8.2-t telepíteni. Amiért nem tudom, azt mondja, hogy nincsen JDK. Ubuntun az OpenJDK elég volt neki, megtalálta és ment is. Hiába jutok el itt most addig ahol kitudom választani a JDK mappáját a netbeans mégsem ismeri fel. Utána is néztem neten, kicsit nehézkes is feltenni, érdekes, hogy egy
xhostparancsot is futattni kell (ha nem teszem, akkor java exception-nel elszáll az sh parancs).Esetleg kell még valamit beállítani? (Frissítettem is a rendszert, és így sem) Néztem még pár megoldást, de főleg yum-os parancssori utasításokat kapok eredményül, és ott hiába cserélem ki dnf-re csak hibát kapok, hogy ez az nem létezik stb...
Pedig ebből is látszik, hogy JDK fent:
[lacc@localhost Downloads]$ java -version
openjdk version "1.8.0_121"
OpenJDK Runtime Environment (build 1.8.0_121-b14)
OpenJDK 64-Bit Server VM (build 25.121-b14, mixed mode)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest