Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Köszi, felszórtam. Még állítgatom. Nekem tetszik a gnome3, az egyedüli dolog, ami nagyon zavar, hogy nem lehet letenni egy ablakot a tálcára. Majd még tesztelem, aztán biztosan lesznek további kérdéseim. :-)
Az évente cserélned KELL szerintem kicsit túlzás. Elég stabil, hogy milyen szoftvereket használok, és nem látok rá sok esélyt, hogy pont azért törik fel a gépet, mert nem váltottam az új verzióra. Azért úgy raktam fel, hogy az adatok külön vinyót kapnak.
Hmm. Esetleg arról tudnátok valamit mondani, hogy hogyan tudom beállítani úgy, hogy a lemeztitkosítást mindegyik winchesteren ugyanazzal a jelszóval unlockolja, és hogy csak egyszer kelljen beírni?
A másik, ami érdekelne, hogy hogyan lehetne DPI-t növelni 120-ra, mert így elég aprók a betűk? Menüben egyelőre nem találtam semmit rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Időjárás topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mesterséges intelligencia topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest