Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Hali, lenne két kérdésem, talán Fedora specifikusak, bár az első sztem nem az:
1./ Fedora 22 Gnome - XFCE:
bluetooth adapterrel külső bluetooth hangeszközt (audio receiver) szeretnék hozzáadni. BT csatlakozás már van a két eszközt, VLC-vel próbáltam, de nincs elérhető csatlakoztatott külső hangeszköz.
Jelenleg a VLC csak a "belső hangforrás analóg sztereó"-t ismeri hangeszközként.
Hogy lehetne csatlakoztatni a külső hangeszközként a BT receivert?2./ ugyanezen az gépen a Egér és érintőtábla ->P eszközök -> Syn/Ps2 Synaptics TouchPad.
Eddig minden disztrónál volt egy olyan beállítási lehetőség, hogy gépelés közben le lehetett tiltani az egérpadot, mivel sokszor tapasztaltuk, hogy a csuklóval - ha ránehezedtünk a tapipad melletti sík műanyag részre - elmozdult a kurzor, így elugrált a szövegírás gépeléskor. Remélem, h érthető és nem túl zagyva.
Szóval Fedoránál nincs letiltás opció. Synapticsra rákerestem a Yumexben, de nem tudtam megoldani a problémámat.
Van ötletetek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest