Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Ja, és ami leginkább meglepett... Debianon régóta IceWM van fent mint "desktop environment", de a Jessie bétában volt egy bug, ami miatt elkezdtem nézegetni az LXDE-t, és végül is egy minimál LXDE lett a Jessie-n, de azt is inkább a csupasz openbox-szal szoktam indítani. Ehhez ugye először felraktam a full LXDE-t, hogy mit lehet rajta alakítani. A kisebbik gépemen XFCE Fedora volt már rég, és most az LXDE-s kalandon felbuzdulva, LXDE-t raktam fel, és hát elég gagyerákul van összerakva a Jessie-hez képest, még ilyet se pipáltam!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest