Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Jól beszoptam egy vinyócserét.
Partíciókat dd-vel átküldtem, grubot beleinstalláltam, aztán csak elakadt a boot, amikor az új vinyóra ráakadt.
Kénytelen voltam felrakni egy újabbat (az előző 19 volt), mert épp az volt kéznél, elkezdtem beállítgatni, de az fstab-ban beállított nfs-ekre mount helyett hibát dobott, hogy nem talál hálózati csatlakozást.
Jó, persze, hogy a wifi nem túl fürge kapcsolatteremtésben, de ha már a background opciót ott virít minden sorban, legalább figyelembe vehetné, néhány rápróbálás erejéig.Szerencsére googlizással eljutottam a dracutig, úgyhogy elindult a régi 19-es, amit ezek után nem fogok 20-ra frissíteni.
(más kérdés, hogy amennyire utánaolvastam, nem nagyon értek egyet ezzel az initrd dologgal, de ezt már muszáj benyelni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Riasztó topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest