Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
És végképp nem személyeskedés, de azért elég fura hogy a 3 top disztróból mindegyik használhatatlan. Szerintem erősen fogalmazol, vagy nagyon szokatlan a workflow-d :-)
Nézd, vannak igényeim. És lehetnek is. Mert 'mihezképest' vannak az embernek igényei? A valódi működő dolgokhoz képest. Mutattam rá példát, de szerintem nem fogod kipróbálni. Anélkül meg nem tudod miről beszélek. Ilyenkor szoktak megvádolni, ilyenkor szoktak személyeskedni. De nem baj. Tudom én milyen az amikor baromira fáj a fogad, de olyannak panaszkodsz, akinek még sohasem fájt. Úgysem értheti.

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest