Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Háát... agyam eldobom.

Egyelőre még csak pislogok, hogy mi van. De kezdem érteni, hogy mire gondoltál az addiktív dologgal. Olyan gyorsan ugrálnak itt az ablakok, hogy tiszta adrenalin lett az agyam.

Tiszta release feeling, mint a régi szép időkben.
Ez nem tudom mi a gépemen, de mintha kicserélték volna. Azzal kezdte, hogy kb 1,5-2 perc alatt települt.
Boot az így default 1 perc. Még egy kicsit piszkálom lesz az 20 mp is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Minden nagyon gyors lett. A yumex is. Nem tudom mi bajotok vele, de nekem 150 csomagot telepített fel ilyen 1-2 perc alatt. Nem is akármiket, hanem ilyen libreoffice...Úgyhogy egyelőre nagyon gyors, nagyon szokatlan és furcsa azért. Pl: hogy kell leállítani?
Jó oké init 0 de azé na... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Boot az így default 1 perc. Még egy kicsit piszkálom lesz az 20 mp is. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó oké init 0 de azé na...