Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
fedőre
csendes tag
>>Nem egészen világos, hogy akkor most mi is a gondod!<<
Jó sok van vele, de most csak a dd kérdés volt. (2 lemez van a géphez: a Megbízható meg a Dühöngő, az előbbivel dolgozom, az utóbbin szoktam először kipróbálni az updatelést, és most, hogy jól kitólt velem az f8, gyorsegyszerü downgradevel visszaállítanám a kezdőállapotra, a Megbízható lemez ráklónozásával...)
Disztró update: Az fc6-ig nem volt zűr belőle és ilyenkor a gép egyedül dolgozik x óráig, nem én stresszelek a konfiggal (annyit). Az f7 ujinstall volt (hardwerváltozás mián) de még mindíg nem tudtam pl. a winen a Pegasus mailt helyrepofozni, pedig az fc6-ig egész jól működött. Most minden művelet elvégzése után kiájul a mailer és újra kell indítani. Terminálból indítom de még hibaüzenetet se hagy maga után... (Ja, azért a Pegasus, hogy mind a winen mind a linuxon ugyanaz a mailer, mailbox menjen...)
Lehet, hogy wine ügyben még zaklatni fogom a grémiumot ha 1edül meg nem találom az idomítás trükkjét.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs