Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Milyen notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- UHD filmek lejátszása
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Amiket leírtál mind tudom. Illetve írtam hogy nálam a közepe nem színes, viszont sok esetben amiket néztem streameket ott náluk festésnél a közepe színes volt, ez az amit nem értek hogy milyen különbség lehet.
Perfect Edge módot felraktam, tényleg nagyon frankó, használom is. Ennek ellenére ahonnan kiindult az egész kérdésem, arra még nincsen megoldás. Viszont más stremereket néztem és a kurzor ott se úgy van ahogy a többi pályán, mármint hogy nem párhuzamosan áll.
Na mindegy, nem foglalkozok vele.Viszont van egy másik dolog ami tök fura. Csináltam 3db sertésfarmot egymás mellé. A 2 szélsőnél tudtam szalmát illetve takarmányt leönteni az adott helyre, viszont a középsőnél semmi. Kicsit alakítottam a területet, konkrétan ahova le kell önteni a takarmányt ott a földet kicsit lejjebb helyeztem, ergo egy gödröt csináltam, és így már oda is le tudom önteni. Nem teljesen értem miért, de azért vannak még bugok a játékban ahogy látom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Elfelejtettem a film címét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- További aktív témák...
- Samsung 870EVO 1TB 2.5"
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 16B RAM 256GB Magyar billentyű garancia 2026.11.14
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest