- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibal82
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szia!
7.0.5-öm van.
Hogy érted, hogy a scale-t soha nem kell használni? akkor mit, hogy?
Szeretném, ha nem lenne nagyobb a játékban egy személyautó, mint egy kamion.
A log.txt-ben nagyon sok hibám ilyesmi:
Warning: Missing l10n for button burtat in FS17_Autosan_D47
azt tudom, hogy ez az IC billentyűbeviteli micsodája, de szerintem itt is megzavarják egymást a modok, ahogy a brand képeknél pl. Beraktam egy Lada Oka típusú kocsit, kiírta a HUD-on, hogy milyen gomb mire jó, majd ahogy tettem be más modokat is (nem tudom, hogy, de ugye nem egyesével), már missing nem tudommit ír a HUD-on is... ilyet hogy lehet kiküszöbölni? Ezeket az l10n-eket hogy tudom orvosolni?Persze előbb a méretezésre szeretnék rájönni... ha újra a Nivát említem, a GE-ben láthatóan 4 méter fölötti volt a mérete, de egy Niva csak 3,7 méter. Én egyszerűen 0.9-szeresére kicsinyítettem scale-lel, és így vizuálisan oké. Csak nem működik, kiakad a játék. pedig indul a motor (egyszer), bekapcsolható a lámpa (igaz, az index nem)... nem tudom, hol induljak neki. Annyi paraméter és funkció van ezek körül, hogy nagyon zöldfülűnek érzem magam, még egy nyamvadt tükröt sem tudok összehozni, sem koszolódást, sem ajtónyílást, de legalább már eljutottam oda, hogy a DDS-eket tudom kezelni, átrajzolni, alfa-értékeket is figyelni, de még ebben is mindig találok valami újat

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Pixel 7 értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest