- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Azért lett ekkora, mert bent van vagy 20 féle és 20 féle méretű map, amiket nem tudtam még tesztelni pl. mert b..i meló miatt, nem volt időm, és csak gyűltek.
Viszont, a vga driverrel van gáz. Gt 630-am van GeForce, DDR5 4 giga ram, és 128 bites. töröltem drivert, a 388-st és érdekes driver nélkül, a win 10 alatt, van kép, stb, és elindult a gyári alap mappal a game. Persze újratettem előtte. Mentéseim kimásoltam, meg a modokat is asztalra, meg amit fontosnak ítéltem a fájljai közül, pl game.xml vagy mi a nyavaja is az. Most nem tudom másik drivert feltenni, mert a keresője a telepítőnek, nem talál eszközt vagy mit is írt ki. ki kell mozdítsam a vga-t a lapból sajna. :S Most a 385.41-t szedtem le az origo szoftverbázisról. Meglátom utána mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Viszont, a vga driverrel van gáz. Gt 630-am van GeForce, DDR5 4 giga ram, és 128 bites. töröltem drivert, a 388-st és érdekes driver nélkül, a win 10 alatt, van kép, stb, és elindult a gyári alap mappal a game. Persze újratettem előtte. Mentéseim kimásoltam, meg a modokat is asztalra, meg amit fontosnak ítéltem a fájljai közül, pl game.xml vagy mi a nyavaja is az. Most nem tudom másik drivert feltenni, mert a keresője a telepítőnek, nem talál eszközt vagy mit is írt ki. ki kell mozdítsam a vga-t a lapból sajna. :S Most a 385.41-t szedtem le az origo szoftverbázisról. Meglátom utána mi lesz.