- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsiz
őstag
köszi. én sem bízom benne hogy a 2015 jobb lesz.. azért ki fogom próbálni majd. ezzel is elvoltam megjelenéskor, csak a sok bug miatt belefáradtam. aztán most pár hete megint elővettem, de eszembejutott miért is raktam félre régen..
esetleg más játék van a témában ami jobb ennél?
- Agricultural Simulator 2013
- Professional Farmer 2014 Platinum Editionezeket próbáltam még de igazából nem jöttek be, a FS jobb lenne ha...
-
pokers
senior tag
-
pokers
senior tag
Tanulhatnának a készítők motort programozni.
Csak egy példa: az orosz gyerekek (vagy lehet, hogy rosszul tudom, és nem orosz) csupán támogatásokból olyan grafikás off-road progit írtak, hogy megszólal. És akadás mentesen, gyönyörűen fut: SpinTires
Ilyen terepviszonyok, és "viselkedések" jól jönnének a FS2015-be -
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
Pontosan ez a baj, hogy nincs optimalizálva. Azért nagy egy map mert sokszor a sok objektum, fa, stb. össze vissza könyvtárakban van a ZIP-en belül, pl. egymás mellett lévő épületek is más könyvtárban van és így más az elérési útja. Ezért lassabban tölti be és ugye erősebb gépen nem nagyon venni észre. Másik amiért nagy egy map amivel már találkoztam, hogy az objektumokat ugye mikor beimportálja az ember akkor ha bent van a térképen akkor ki kell törölni az .i3d fájlt a könyvtárból mert utána arra már nincs szükség mivel bele épül az térkép .i3d- jébe, csak a textúrája kell, és ezzel is csökken a méret és nincs annyi lag sem mert nincs kétszer meg az .i3d. A másik baj a textúrákkal szokott lenni az egyik .pdf a másik .dds van amelyik .jpg de ezt szokta jelezni a .log fájl is. -
vhw
addikt
Kösz a válaszokat.
Akkor a multifruit térkép függő is. Igazából elég ha az alap gépekhez (vagy a hivatalos plusz gépekhez) hozzáadja a növényeket. Nem akarom már jobban telemodolni a játékot... egyrészt majd mindegyik mod járműnek van valami kis idegesítő aprósága, másrészt a sokszor "elhanyagolt" ár/értékek miatt úgy érzem számomra felborítja a játék "gazdaságát"... pl 1$-os IFA és társai...A 2.1-es patchet felrakja magától a steam?
-
zolisx4
őstag
Nincs semmi energia takarékos cucc bekapcsolva a többi játék jól megy .
A gpu 45 % feljebb nem nagyon megy .
Nézegettem külföldi fórumot ,igaz csak fordítóval de másnak is gond ez ,ők más mapot használnak nem a gyárit ,és úgy nem szaggat ,de nem találtam nekem tetszőt még hogy kipróbáljam.ObiGabi
Hát akkor én is rosszat írtam át ,,mert a játékban ahova telepítve van ott írtam át . Most vissza írtam a régire .
Akkor hol is kell???Amúgy játszik valaki AMD kártyán?
-
őstag
őstag
kikapcsolt vsync mellett felmegy 120 fps fölé is de közben ugrálva halad a gép és így sincs 60% magasabb GPU kihasználtság, sajnos ilyen a játék motor, nem tudja kihasználni a hardverben rejlő erőt
vsync -et kapcsold be mindenképp az Nvidiánál van saját vezérlőpult ott az Adaptív a jó beállítás
AMD már régen volt, de gondolom ott is van valamilyen control panelesetleg ha full HD a monitor a felbontást vedd lejjebb és ablakos módban nézd meg mennyi az FPS
elég szégyen, hogy trükközni kell erős hardverrel is
-
zolisx4
őstag
Igazából frissítettem a legújabbra ami volt ,nekem az 50 fps meg sem közelíti ,én sem tudom mitől lehet ,hát a grafikát levenni ,megpróbáltam de ugyan az semmi nem változik .Mindegy hogy hogy van .Igazából ennek full grafikán kéne mennie.
Már csak arra tudok gondolni hogy az AMD kártyát nem nagyon szereti ,vagy nem tudom.
Amúgy én is elmúltam bőven 40 -
lacibacsi
addikt
"a játék maga a munkafolyamat"
Köszönöm. Erről beszélek én is már régen. Ebben a játékban az a lényeg, hogy szépen csinálgatod a különböző munkafolyamatokat. Mi a poén abban, hogy egy menetben aratok-bálázok-szántok,vetek-anyámkínja...? Gyorsabban lesz sok pénzem? Minek? Miért nem jó lassan?
-
zolisx4
őstag
Hát a bálázást azt nem hagyom ki,
én ezt használom,és azt ami 20 bálát tud össze szedni .
500 bálát szoktam csinálni 250 széna 250 szalma ,egyszerre ennyi elég ,sokáig tart ,még megeszik a tehenek.
Csak ugye a tárolás ,én a kocsikon hagyom ,nem gurul szét ,de nem az igazi igy ,sok bálaszedő kocsitól nem férek. -
Incash
csendes tag
Ahhoz kellene, hogy van 3 fajta Air seederem is és ebből egyet tudok használni azt is macerásan.
2 modellje jól meg van csinálva "nem megy át minden objektumon" és a mérete miatt nem fér be a gyári töltőhelyre. 1-et tudok tölteni mert az befér viszont újratöltésnél mindig vissza kell mennem a farmra ami a Paradise XL-nél rengetek Km és idő. Próbáltam vagy 5 fajta utántöltő kocsit de nem töltik egyik se csak ha az refiller kocsit tragoncával ráteszem a seeder tetejére az meg elég gázGondoltam az miatt lehet ez mert van egy X rádiusza a seedernek Y rádiusza a refillernek és a seeder mérete miatt a kettő nem ér össze. De lehet hogy tévedek
szted ezen hogy lehet segíteni?
-
pokers
senior tag
Ezek a daruk nagyon jók, nem is találkoztam még velük.
Egy baj van csak velük. Vonórúddal már sikerült kiszednem a vízből traktort, de sajnos a program továbbra se engedte használni. Ha már egyszer elmerült, hiába szedem ki, használni csak helyreállítás után tudom.
Inkább olyan helyen tudom elképzelni, mint pl kerítésen, egyéb objektumon fennakadás. De ezt meg megoldóm úgy, hogy egy másik trakival nekimegyek -
pokers
senior tag
Hát, sokat még nem játszottam rajta, mert egy csomó idő elment ezzel a kamion keresgéléssel.
Lehet uborkát, paradicsomot is termelni rajta, ezekhez se találtam még normális pótot, betakarítógépet.
Egyébként jónak tűnik, komplexebb, mint a belga
El kell döntened pl, hogy a megtermelt búzát, árpát, stb leadod az átvevőhelyeken, vagy elviszed a kenyérgyárba, és megvárod, míg kenyeret készít, amit már jobb pénzért el tudsz adni pl a kempingben.
De ugyan így van sörgyár, meg építkezés is, ahová betonelemeket kell szállítani, amit előtte a betonelem gyárban kell elkészíteni úgy, hogy viszel oda követ, homokot.
Látható, hogy ide kell már egy kamion, ha az ember nem akar mindenféle pótot traktorral húzni.
Ja, és a földterületek is elég nagyok, lehet használni széles kultit, vetőt. De a kezdő tőke és géppark nagyon karcsú -
-
pokers
senior tag
Sima mod.
Csak annyira rossz, hogy lemegyek az útról, és egyből tudok végsebességgel menni. Biztos, hogy a kamion mod-ba van valami, mert próbáltam többet is, és találtam olyat, ami tudja betonúton a végsebességet.
Jó lenne vmi megoldás, mert a kamionok többsége elemeli az elejét, ha rá van kapcsolva egy pót, és pont az megy lassabban betonon, ami nem emelkedik el. -
fRooStzzZ
senior tag
A sebessegre nem en panaszkodtam, hanem mas valaki.
Nezni meg nem nezem, hogy hogy aratnak, mert kozben rohangalok a masik foldekre, fuvet nyirok, balazgatok, osszeszedem a korbalakat (mert ugye az sem autamatan megy), lepakolom, szecskat hordom, letaposom, be a biogazba a felesleget, allatok, ugye menet kozben megint urites hegyek, mert mert a bigx cargo is megtelt, a kukoricas is, a 27 kombi is tele van, akkor add el a cuccokat is, az sem kis tavolsag mig elszallitom a cumokat.. )es akkor kuldetesek szerencsere nincsenek is ezen a mappon)
Tehat nem elultetem a novenyeket, es varom mig learat a sok kombi.Arrol meg nem is beszelve, hogy milyen idegesito tud lenni, mikor elveszik az egesz gepparkod, azt kezdheted elolrol az egeszet..
Vagy amikor epp veszel valami traktort, es aratasok meg minden utan lefagy a jatek, mert eppen az nem odavalo.
Vagy elkoltesz egy valag penzt egy trakira, kamionra, vagy barmire, es bele van epulve a betonba, hasznalni sem tudod.
Vagy eppen fogtal egy kovet, es a kombi kirepul a palyarol.
A lista alapjan megvan a kombi, csak hasznalni nem tudod, beleulni, es ilyenek.
Hoppa, egybol buktam is 400e eurot.
Igen, vannak ilyen idegesito pillanatok is, mikor az ember inkabb beleverne egyet a gepbe, mint "szorakozzon" tovabb. -
fRooStzzZ
senior tag
Nekem pl az egyik foldem 125ha. Azon a foldon 3+2 kombi koroz.
Ha az ember nem ad neki valami "elfogadhato" meretet, 13ezres tartalynal kb 1 sor negyedeig jutna el.
Nincs az a traki es idomennyiseg, amivel gyozni lehetne a dolgokat.
Igy a kombi is tud menni szepen, a pot sem 60ezer literrel szaladgal.
Jelenleg 5 foldem van, de abbol jo ha 2-t meg tudok csinalni folyamatosan, a 3.-ba meg hebe hoba ultetek, mert nem gyozom.
Melle fuvet vagni, balazni, silot kirakodni, megtolteni szecskaval stb..
1-2ha-s foldon meg el lehet bohockodni, ahol learat az ember egy foldrol 50-150ezer anyagot, de ahol mar 2 foldrol 3-3,5M cucc esik le, ott mar nem elegek az alap meretek.
Kiprobaltam sok palyat, de mivel laposrol jatszok (int vga HD4000), vannak korlatok. Sok palyan hibas texturak, akad, zakatol stb. Hiaba van Low-ra allitva minden, nem nagyon szereti.
Sok helyen feketek a fak, es hasonlo marhasagok.
Meg amugy sem jatszok napi 2-3 orakat, hogy levegyem az idot 5x sebessegre, es raer majd egyszer beerni a noveny. fel orat, max egy orat fent vagyok, vegig csinalok egy kort, vagok fuvet, balazok, allatokat ellatom, es megyek a dolgomra.A cat most igy nez ki. 1M 4 pottal.
-
fRooStzzZ
senior tag
Egy ideje ezzel a terkeppel jatszok, eddig semmi baja nem volt.
Ugye a gepeket ossze kellett gyujteni, foldet megvenni (7M/3,5M euro). Tehat addig tokeletesen mukodott.
Semmi modositas, vagy hozzaadas nem volt, es egyik nap mar nem hozta vissza a gepeket.Gondoltam arra is, hogy ugye a jatek mentesnre mikor ranyomok, 1mp-el kesobb meg a kilepesre, hatha az miatt van, hogy nem tudta normalisan elmenteni..
De minden ugyan ugy van, csak ugye a gepek hianyoznak a terkeprol.
Ha nem sikerult volna megfeleloen mentenie, akkor hianyos lenne a geppark, illetve a tarolok sem az utolso mennyiseget mutatna, amikor leuritettem a kombikat.No mindegy. Kezdem elolrol.
Mellesleg tettem hozza most 1-2 cat kombit, de az F1-es ablakban kiirja nehany gepnel, hogy valami hiba van az xy.xml-ben. Azokkal lehet valamit kezdeni? El lehet tuntetni azt a felirast, vagy honnan tudom meg epp mi a baja?
Mellesleg a gepek megfeleloen mukodnek, ejjel letesztelgettem oket.
Meg olyan gep is kapott hibauzit a tablan, amin eddig nem volt. -
FrezeR
senior tag
Persze fent van a 2.0 eredeti játék semmi más mod nincs bent ezen kívül még is bárhonnan leszedtem kifagy. Ahogy megveszem és "beleülök" az emberek egy helyben járnak az utcán és ennyi.
Próbáltam másik helyről leszedni, mert láttam van v2 verzió is de ugyan az.Warning (performance): Raw texture format (Documents/My Games/FarmingSimulator2013/mods/JD_W540/PSystem/chopperParticleRape.png)
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/InputBinding.lua(47) : attempt to index field '?' (a nil value)
Error: LUA running function 'update'ennyit ír a log az utóbbi sort kb 300x egymás után.
-
pokers
senior tag
Gab.68
Tudsz olyat csinálni, hogy meglévő modba koszolódást berakni?
Van ua a Fendt traki, az egyik ez, amit már korábban is ajánlottam, csak nincs benne koszolódás, a másik pedig ez, ami koszolódós. A poly ugyanaz.
Próbáltam a kettőt összehozni, de egy katyvasz lett a texturákból -
kline bull
csendes tag
Köszönöm a választ.Igen másoltam be mr traktort ez lett volna a baj. Egy kérdésem lenne hogy ez befolyásolja e az alap játék gépeit mert újratelepitetem és az alap gépeket sem tudom megvásárolni.
Töltsek le mr engine-t vagy patchot hogy jo legyen ha igen honnan és milyet ajánlsz.Én még egyiket sem töltötem le nem tudom melyik jobb. Válaszodat elöre is köszönöm. -
n0tr3adY81
aktív tag
Igen, más játékokban remekül működik. (pl. ETS2)
Anno 3 napot legeltem, gugliztam, de semmi eredményt nem hozott.. FS-UK fórumon volt 1 hozzászóló, akinek ugyanez volt a problémája, szintén Saitek R660 Gt-vel; neki is csak a kormánycsere hozott megoldást. (hozzáteszem, van egy ősrégi USB-s Saitek joyom, homlokrakodáshoz remekül bevállt)
Ahogy néztem, 8-9000 Ft környékén már van kompatibilis kormány az FS2013-hoz. Máshoz megy úgysem kell. Asszony meg kamionozhat tovább a Saitekkel
UP: fórumon találtam egy "elszólást" egy vjoy nevű virtuális joystick-ról.. Megnézem, mire jó és tudósítok.
-
pokers
senior tag
Próbáltam úgy is, de akkor se ürít a gép platójára.
Kíváncsiságból letöltöttem egy másik ifát, arra egyből ürített, igaz kellett a multifruit mod.
Hát szerintem én is hanyagolni fogom ezt az Ifát, pedig megtetszett, hogy minden plató mód benne van, plusz lehet kerekeket is cserélni. Vagy a napraforgót csak a pótba ürítem, és húzom egy mtz80cal
MTZből egy 80ast találtam, ami tetszik, igaz a kamerát nála is variálni kellett, Dominátorból pedig ott a 85ös, ami szerintem elég jól sikerült. -
fRooStzzZ
senior tag
Koszi a kimerito valaszt.
Majd korbenezek ezek kozt.
Tegnap vettem egy piros 14m-es vetogepet, (ossze vissza csomagolja magat) meg azt a sarga valamit, amit linkeltel. Meg vettem egy permetezot (valami feheret) mert ugy emlekeztem, hogy azt lehet a traktor meg a (talan) kultivator koze kotni, de nem az volt, hanem valami zold sarga 2 tartalyos vacak volt az.
Elszorakoztam vele vagy fel orat, hogy hatha ra udok tolatni, de kanyarodott az minden fele.
De most, hogy nezem a sarga vetot lehet ilyen van nekem is csak pirosbanPatch nekem a 2,0 van fent, miota telepitettem, tehat azzal nincs gond.
Az F1-es segitseg az tegnap este visszajott, miutan tettem fel meg par mod-ot.
Ikarus, repulogep (na az borzalom), 1-2 kamion. Akkor megjelent a ujra a sugo, es latom a keverogepnel is a keveresi aranyt. Addig nem volt olyan.
Az az erdekes, hogy miota jatszom, nem tettem hozza semmit, es egyik pillanatrol a masikra eltunt az F1. Tegnap tettem fel a vackokat, es elojott ujra.Most mar le tudtam takarni a fuvet, amit a betonfalak koze tettem, itt eleg lassan szamolja a %-ot.
Az ha kesz van, akkor gondolom ki kell takarni es akkor lehet felszedni.Most oda vettem meg a jatek elejen a villas emelo melle valami csipegetot, mert azt hittem azzal a golfpalya melle leboritott fuvet ossze tudom szedni, de nem.
Tehat azzal a vacakkal tudom harabdalni a megerjedt vagy mit csinalt fuvet, vagy azt valami kanallal kell pakolni?
Valamelyik hozzaszolasban lett linkelve egy olyan resz (igaz az eredeti volt ha jol sejtem, es nem jatek) ahol nem kanallal szedtek fel, hanem "harapdaltak"Tegnap eladtam meg 4-5 traktort, annak fejeben hogy a vetogep meg a permetezo osszekotese felszabadit majd helyet, es irtatok hogy nem kell eke es igy lett penzem megvenni a tobbi cuccot.
Most ugye nem jott ossze, igy traktor hianyom van.
De learatok megint 2 fold repcet, es lesz megint vagy 150e €-m.
Kezdem elolrol a vasarlast. -
pokers
senior tag
Erről lenne szó.
Kicsit megvariált, mert külön szerepel a plató, külön az alváz, és külön a pót. Plusz különböző magasítók közül is lehet változtatni.
De mindegyik plató változathoz beírtam azt amit javasoltál, kivéve persze a silót és a sima bálaszállítót.
Még csavar az egészben, hogy több oldalra is billent. De itt is beírtam mindenhova a megfelelő sorokat. -
fRooStzzZ
senior tag
Pedig epp azert csinalom ugy, hogy szantok, majd borona vagy mi az, majd mutragya, es a vetes, hogy "elethu legyen"
30* sebessegen vagyok, es neha alig marad ido fuvet nyirni a kuldeteseknel, arut szallitgatni, tojasokat osszeszedni, birkaktol elvinni a gyapjut vagy mi a frasz az, akkor ugye a masik telken balazni es a hozza valo dolgok, etetni az allatokat, taankolni, a tragyazot megtolteni, stb stb.
Es igy mar kicsit nyugos dolog kovetni allandoan a kombajn-t.Sogorka is jatszik, de neki ha jol tudom valami koveti a kombajn-t. Vagy az valami egysoros kukoricanal volt?
Mar passzolom..
Most vettem termeny keveros autot, de meg ra kell jonnom mi hogy mukodik rajta.
Villassal bele tudtam tenni 2 balat, de onnan megallt a tudomany..
Az 5-600s hozzaszolasok korul olvastam valamit az aranyokrol, meg hogy mit kell bele tenni, de meg nem ertettem meg teljesen.A cuccost a marhak mogott ott a betonfalak kozott sikerult megtaposnom, majd letakarnom, viszont az F1re nem jon elo a help. Nem tudom miert, pedig delolott mukodott meg, de azota nem tudom bekapcsolni. Pedig vagy 4x jatszottam mar vele azota, de nem mukodik.
Igy olvasgattam, mit hogy merre, meg ugye minel kell R-t nyomni, meg az eger jobb gomb bal gomb es huzogatni, mi mit csinal.
Mivel nyitok szet, emelem.. (bar altalaban ez valtozatlan x es a v) de azert meg vannak amiket nem tudok.Lassabbra meg nem szeretnem venni, mert olyan sok idom meg nincs, hogy 1,5 oraig nezzem mig megno a cucc.
Ha meg gyorsabbra veszem, vagy megrohad, vagy nem lesz idom masra.
A 30 meg pont jo lenne, de a kombajn viszi el a sok idot meg a 26 traktor, mikor at kell vele allni minden kornel.Van olyan vetőgép, ami egy lépésben kultivátor, műtrágyázó és vetőgép. Így négy helyett egy lépésben megoldod akár bérelt munkással is az egész folyamatot, bár szerintem ez megint a lényeget veszi el.
Az benne van a jatekban alaban (bar van sok minden marhasag hozzadva) vagy egy nevet illetve linket tudsz adni ahhoz az eszkozhoz?
Lenyegeben a sok az eke visz el, majd onnan a varakozas mig a boronas mehet, es utana van a legnagyobb vetogepem, amit ossze lehet csukni. De par kor utan mind utoleri egymast, ezert az eke vagy 10-15 sorral elorrebb van, majd a vetogep a boronas utan megy, mikor az mar tobb mint felpalyat elhagyta (nagy foldon) mert igy is neha utoleri)
Mire vegig er, a kis foldon mar lehet aratni, mert ott egy felautomata szerkezet van. Gereblyezik maganak, ultet stb.Csak ugye nem egyszerre ernek be, es oda vissza ugralok a kombajnnal is, hogy ne rohadjon le mig a masikat megcsinalom.
No mindegy.
Elozo oldalon van az a 60k-s kombajn.
Errol lehet tudni valamit? Kukoricat is lehet vele vagni?Illetve melyik utan tudok menni / mi utan tudok menni felszedni a szecskat vagy mi az, ami a marhanak a kajahoz kell?
Az a zold betolto autoval kell mennem, vagy a balazoval?
Kockabalazom van szep zold szinu.A kevero auton (ami nem utanfuto, hanem az onjaro) mit tudok felvenni vele, ha az elejet leteszem?
Mert se fuvet, se szenat, semmit nem akart felvenni, csak balat tudtam bele tenni. -
drunkyboy
aktív tag
Elkezdtem az MR Hagensted Modified 2013-at. Háát... az eddigi mapok már elég unalmasak voltak, de ez nagyon gyilkos, próbálok "csalás" nélkül boldogulni, de rohadt nehéz. Viszont pont ez tetszik, van benn kihívás. Nagyon jó!
-
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
Igen sok jó térkép van már a neten és sok nem olyan jó is, mert nagyon sokan próbálkoznak vele. Ezzel nincs is baj csak az hogy egyből tesztelgetés minden nélkül töltögetik felfele és ha nem jó akkor vagy törli az ember vagy ha mégis tetszik akkor próbál rajta javítani. És igen egy jó, a lehetőségekhez képest hibamentes, és persze szép részletes map-hoz kell egy csapat és úgy is több hónap.
-
apach
senior tag
hali. tudod mi a gond az egésszel? az, hogy a sok IQ bajnok, a sok tört szarral játszik (és a fórumokon nyivákol a sok hiba miatt), ahelyett hogy megvenné és ezzel is már csökkentené a hibák előfordulását), és segítenék ők IS a céget abban, hogy jobbá tehessék a játékot. báár, nekem a megvásárolható földek nem igen jönnek be, mert szeretnék mapot csinálni, vagy áttenni, de ba...om, mert nem tudok ovális földre rátenni triggereket, vagy tudom is én mi az amit a négyszög földek 4 sarkára kell tenni. Nevezzük terület kijelölésnek. Én nem tudom rátenni egy mapra ezt, mást igen. Sajna embert se találok olyat, aki egyáltalán segítene, vagy ketten esetleg 3 an összehoznánk. Egyszerűbbé is tehetnék ezt a dolgot. Emellett felesleges volt DDS formátumba alakítani a sok fájlt, jó volt az PNG formátumban is ahogy LS11 nél volt/van! Amúgy is, több helyet foglal egy DDS kép mint egy PNG.
-
larpi
tag
A minap épp rákerestem a 2015-re de semmi komoly. Egy német játék oldalon találtam egy rövid cikket, miszerint a Giants csapata még a 2013-on is dolgozik. (Valószinűleg lesz még egy-két DLC.) Konkrétan nem zárkóztak el az új rész készülésétől sem, továbbra is várják a játékosok hozzászólásait, ötleteit. stb,,,,
Az biztos, ha lesz 2015 akkor az még az idén megjelenik. -
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
A more realistic nekem először nagyon megtetszett de használat közben rájöttem ez nem az igazi, valaki olyan csinálta aki sejti hogy viselkedik egy gép de nem dolgozott soha valódi géppel mert végölis nem igazán realistic. Ezt csak azért írom mert én dolgoztam valódi gépekkel és ebben a módban sok a túlzás, de már legalább kezd hasonlítani a valósághoz. Remélhető hogy ez még midig javulni fog(Ja én egyenlőre nem is használom kitöröltem, és inkább használok JD gépeket mert azok inkább működnek életűen, JD vel dolgoztam a valóéletben.)
-
pet98
csendes tag
Error: Unsupported mod description version in mod Macdon_Header
Load mod: ManipulateFarmSilos
Error: Unsupported mod description version in mod ManipulateFarmSilos
Load mod: moreRealistic
Error: Unsupported mod description version in mod moreRealistic
Load mod: moreRealisticGenuineMap
Error: Unsupported mod description version in mod moreRealisticGenuineMap
Load mod: moreRealisticVehicles
hát az MR-nél ezt írja ki és nem is indul el -
lacibacsi
addikt
Most nem vagyok saját gép közelében. Nem is tudok most pontos mod-okat mondani amik ezt csinálták, de többször előfordult (azt hiszem ennél is). A játékkal csak nemrég ismerkedtem meg, most a különböző kiegészítések próbálgatásával foglalkozom. Amikor betöltök egy újat, akkor gyakran előfordul, hogy a régebbiek indítási módja megváltozik. Ha kiveszem őket, akkor visszaáll a rend. Tényleg a JD modelleknél figyeltem meg azt, hogy szinte (vagy van, hogy nem is szinte) az összes modellen átállítja az indítást. Ami engem meglep az az, hogy a gyári gépeket is felülírja... érthetetlen.
Ha már említetted a more realistic módot: a fiam is játszik ezzel a játékkal és nem szeretném nagyon megnehezíteni a dolgát... Ezért szeretném megtudni, hogy a realisztikus módban nehezebb lesz a munkavégzés, vagy marad minden a régiben, csak a látvány lesz élethűbb?
-
LaMazZz
tag
Köszi a segítséget de már megoldódott a gond jó lett nem billeg alatta a map.
Amit írtál a térkép billegés problémára, hogy így kéne kinéznie az xml-be azt megjegyzem mert bármikor jól jöhet.
kicsit még instabil de már játszható.
Ha orrsúlyt pakolsz rá akkor még stabilabb kicsit 1500kg-os súllyal néztem. De ha még nagyobbat raksz rá akkor még lehet stabilabb lesz a kanyarokban nagyobb súllyal még nem próbáltam, de majd kipróbálom.
1500kg-os súllyal legnagyobb ekével a játékba ami van, így szántottam vele és jól ment nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest