- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kenzan_Hun
csendes tag
hát uraim elég sokk elvetemült módot láttam már az fs2013-hoz. De ma meg találtam a szerintem legörültebb címet ki érdemlöt. egy hatalmas nagy gép mely levágót fűből fa rönköt állit elő
-
Kenzan_Hun
csendes tag
sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. leszedtem egy mr_ClaasQuadrant1200 bálázot, tök jól működik csak nem találok hozzá olyan automata bála felszedőt ami fel is szedné az általa készítet bálákat. remélem valaki tud ilyet ajánlani nekem.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
hali nem találkozot valaki valami jo fajta mr-es szecskázoval?
-
-
Kenzan_Hun
csendes tag
skacok át helyeztem a farmomat máshová a mapon. hol birom be állitani azt hogy a gép vissza helyezésnél az uj farm területére tegye a gépeket?
-
Kenzan_Hun
csendes tag
sziasztok. egy olyan kérdésem lenne hogy ki ért nagyon az uj G.E 5.0.3 verziohoz? egy kis segitséget szeretnék kérni mert el akadtam. legyen szives irjon rám aki ért hozzá. elöre is köszönöm
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Sziasztok, találtam egy tök jo kis trakit. csak anyira fel van spécizve hogy a képernyö bal felét teljesen ki takarja a gombok listája. kérdésem hogy azt a listát nem lehet valahogy el tüntetni hogy ne mutasa a gomb ki osztását a gépnek?
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Tesék egy lexion 780 hibátlan és nem lánctalpas. ha érdekel valakit. ( Ja és koszolodik is szépen)[link]
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Hali valaki tudna adni cimet hogy honan lehetne le tölteni a sertés modot a játékhoz?
-
Kenzan_Hun
csendes tag
válasz
Darius26 #3544 üzenetére
azért mert mások olyan modokal játszanak fent a multis partiban amelyekel te nem rendelkezel (vagyis neked nincsenek benne a mod mappádban) és igy nem csatlakozhatsz hozzájuk mert pl neki ami meg van letöltöt traktora az neked nem jelene meg mivel a te játékod nem találja az elérési ut vonalat a saját könyvtáraidban.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
válasz
toldi.makos9 #3541 üzenetére
át lehet. vagy a modDesc xml-ben vagy a gép xml-ben. grainTankCapacity keres az a tartály mérete. Ami meg az át szinezést ileti azt is meg lehet csak meg kell találnod a meg felelö dds fájt és át szinezned
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Sajnálom hogy zavar a helyes irásom. Sajna ez nem az eröségem ha szégyen ha nem. de öreg fejemel már ez biztos nem is fog nagyon változni. de ha tényleg ekkora gond akkor nem irkálok és nem fog zavarni. de akkor talán ved a fáradságot a kitünö helyes irásodal és ha segitséget kérnek a tagok akkor reagálj te rá létszives.
Ami meg a mappal valo agájodat ileti hát elég sokk munkám van benne ( majd 2 honapnyi szerkesztgetés javitás) szoval ezek után én személy szerint ugy érzem hogy talán a nevemet adhatom hozzá.
De azért köszönöm az épitö jelegü kritikádat.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
válasz
tutikas #3430 üzenetére
A mapot ugy szedtem le anno én is. de elég sok változtatást eszközöltem rajta hogy végre meg felejen olyanak amin szivesen játszanék én vagy bárki más. sok észerüsitést probáltam bele vinni és sok olyan uj modot is ami akkor még nem volt el érhetö. remélem sok kelemes orát töltesz majd rajta
-
Kenzan_Hun
csendes tag
-
Kenzan_Hun
csendes tag
El készült a végleges verzio. remélem pár embernek tetszeni is fog [link]
-
Kenzan_Hun
csendes tag
válasz
toldi.makos9 #3407 üzenetére
Ha mütrágyázna azt látnod kéne mert ugymond elég látványos dolog.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Köszi Apach a cimet. Csak sikerált
Ha érdekel valakit akkor it a[link]
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Sziasztok. ösze raktam egy kis csomagot mapal gépekel amivel multiznék fent a játékba. Na ezt szeretném feltölteni valahová ahonan más is le szedheti ha gondolja. Ehez kéne egy kis segitség mert a feltöltö oldalakban nem igazán vagyok othon. létszi mondjatok egy könyen kezelhetö oldalt ahová fel tölthetnék.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
meg lestem. 31db elemet kellene át méretezni. de ha bármeik is egy miliméterel is hoszab rövideb szét esik az egész. Szoval vagy keresel egy másikat, vagy jo ez igy ahogy van. vagy nagyon sok munkát forditasz rá. ( az elsö neki futásomra mikor rá áltam egy trakival szét eset a kaszni
)
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Ismerös a járgány
Amint mondtam szerintem valamit nem álitasz utána. menyivel akarod meg nyujtani? Mond azt meg nézem én is.
Tembopapa igen lehet már csináltam vagyis át alakitotam egy potot hozá csak egy kiseb számitogép probléma miat perpil nem el érhetö a fájl de dolgozok rajta. De ami van potkocsi a Xerion 5000 géphez az elvileg rá megy
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Sziasztok. Valaki anno irta hogy ugyan olyan nagy Class mániás mint én. És elég szép nagy müködö class pakot gyüjtöt már ösze. ha magára ismerne az iletö legyen szives irjon már rám,, egy kis segitséget szeretnék kérni töle. elöre is köszönöm.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Sziasztok. van itt olyan aki szokot multizni a 2013-al? ha igen irjon már rám legyen szives. ki probálnám végre milyen a multi.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Sziasztok valaki tud valami jo oldalt ahová lehetne feltölteni pár gépet?
-
Kenzan_Hun
csendes tag
válasz
zsolesz0803 #3264 üzenetére
igen oda kell be helyezni öket. De elég sokk olyan van ami nem müködik. Ha még is sikerül akkor a boltban tudod meg vásárolni öket.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Jo reggelt. Egy kis segitséget szeretnék kérni G.E-hez egy teher autoval nem boldogulok. Aki vágja a témát az dobjon rám egy üzit. elöre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest