- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Én azt hiszem maradok az Fs2013 nál Csalódtam a fs2015 ben !!! Rengeteg probléma van vele !! Pl A menü sokkal bonyolultabb, a kijelző bal felső sarokban szinte olvashatatlan olyan kicsi betűkkel van meg szerkesztve, arról nem is beszélve hogy szó szerint driftelnek a trakik !! Grafika esetleg valamit visszahoz az élményből, de várom már a modok megjelenését mert így ez xar !! Az alap mappokban irreálisan nagyok a földek, a kicsi vetőgépek és kultikhoz képes és még a trakik is alig szágulgoznak munka közben vagy 15 km/h sebességgel. Ja és az alap gépek előre menetből szinte másodperc alatt hátramenetbe kapcsol !!
Favágó részét még nem próbáltam !!!
De lehet valakinek ez is bejön !! Én egy kicsit pihentetem erre a nagy várakozásra !!
Ez az én véleményem de persze nem vagyunk egyformák !!! -
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Forgótornyos típusú rakodó, (mint pl Liebherr 900) szeretnék fát pakolni, ehhez érdekelnének munkagépek, és rakodókanalak !!
Köszönöm előre is !!!
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Ha valaki tudna nekem egy konkrét linket adni egy automata működő körbála szállítóról, vagy felszedőről az nagyon megköszönném !! Tudom google a barátom, meg itt és itt nézegessem végig de én sokat kipróbáltam már és a legtöbb bugos. Kirakodáskor felrobbannak a bálák mennek minden merre csak arra nem amerre kéne !! Láttam párat ami felállít 6-7 bálát egymásra de azok nem tetszenek mert szétszedéskor összeborulnak stb stb sok a gond velük !!
Helyesírási hibákért ha van elnézést, még mielőtt ebből is téma lesz !!!
-
Brucu
csendes tag
válasz
GATMEISTER #7442 üzenetére
Fel kell szántani ujjból !! De be kell kapcsolni a Terület létrehozásának engedélyét !!
-
Brucu
csendes tag
Engem pici szögletes alapú szántóföldes modern map érdekelne !!
-
Brucu
csendes tag
válasz
szildavid90 #7068 üzenetére
Próbáljátok meg hogy egyszer te egyszer a haverod csinál szervert !! Akkor mi van ??
-
Brucu
csendes tag
Miért nem tudom felrakni az új frissítést ?? Azt írja ki hogy a Farming Simulator 2013 nincs telepítve !! Pedig fent van és eredeti a játékom is !!
-
Brucu
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #6873 üzenetére
Ha a KAZAKHSTAN mapot bírtam ez se lesz gond !!!
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Múltkor láttam valahol egy raklapon lévő vonófejet amit a gyári silózóra lehet felrakni és akkor utána akasztható bármilyen pót !! Tudtok erre valami lenket ??
Köszi előre is !!!
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok
Kombájnomon a világítás erejét szeretném kicsit hangolni,felerősíteni Mit keressek az XML -ben ?? -
Brucu
csendes tag
Sziasztok
Kombájnomon a világítás erejét szeretném kicsit hangolni,felerősíteni Mit keressek az XML -ben ?? -
Brucu
csendes tag
Sziasztok
Kombájnomon a világítás erejét szeretném kicsit hangolni,felerősíteni Mit keressek az XML -ben ??
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok
Nekem abban kéne a segítségetek, hogy ez a birkagyapjús raklapokkal mit lehetne kezdeni a könnyebb felrakás és szállítás érdekében ? Én raklapgyártásban dolgozom csinálunk kb 30 fajtát de ennyire egyik se pattog mint ezek ?? Szóval egy link vagy tanács jó lenne !! Ti mit használtok ??
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Volt nekem egy modom, ami azt csinálta hogy 120 240 stb szeresére felgyorsította a játékot, alt+xxxxx gomb megnyomásával, de behalt a gépem és nincs meg Ha valaki tudna linket dobni honnét tölthetném le vagy mi a neve megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest