- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali.
Az a bajom csak nekem időnként, hogy vannak akik nem is akarják használni a google-t, inkább azt hiszik, könnyebb ha kérnek. Nem egyszer volt hogy 2 napon is kerestem valamit szinte fél napon át mindkét nap, hogy találjak!!!! De sajna vannak akik nem veszik a fáradtságot arra, hogy beírják ezt a gyatra szöveget a googleba hogy:
Nekem pl van olyan Kamionom, ami Itt a fórumozók közül, szerintem 1 kezem ujján meg tudom számolni, hogy hány tagnak van meg. Nem vagyok bunkó, mert az átlagnál többet segítek ha tudok!
Nem úgy, mint nekem amennyire segítettek/segítenek!!!!...........farmer simulator 2013 mod vagy mods. de be lehet Németül is írni, és akkor is lesz vagy 20 oldal.
20 oldalakat dobál ki, igaz, van hogy ugyan azt többször is beteszi a google, de inkább többször, mint 1 szer sem. A titanium kiadásból pl a 2 nagy Case kombájnt is pl véletlen, egy asszem lengyel oldalon találtam meg, az ursus addon pár cuccával együtt! Emberek, KERESNI KELL ÉS LESZ!!!!! De ha lesz némi időm, (nem pucolom a gépemről épp a cuccokat hogy utána újra telepíthessem), akkor bedobálok ide nektek 10 különböző oldal linket, és aki nem menti el őket a Böngészőjébe, azt tudom sajnálni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kés topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged