- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali.
Az a bajom csak nekem időnként, hogy vannak akik nem is akarják használni a google-t, inkább azt hiszik, könnyebb ha kérnek. Nem egyszer volt hogy 2 napon is kerestem valamit szinte fél napon át mindkét nap, hogy találjak!!!! De sajna vannak akik nem veszik a fáradtságot arra, hogy beírják ezt a gyatra szöveget a googleba hogy:
Nekem pl van olyan Kamionom, ami Itt a fórumozók közül, szerintem 1 kezem ujján meg tudom számolni, hogy hány tagnak van meg. Nem vagyok bunkó, mert az átlagnál többet segítek ha tudok!
Nem úgy, mint nekem amennyire segítettek/segítenek!!!!...........farmer simulator 2013 mod vagy mods. de be lehet Németül is írni, és akkor is lesz vagy 20 oldal.
20 oldalakat dobál ki, igaz, van hogy ugyan azt többször is beteszi a google, de inkább többször, mint 1 szer sem. A titanium kiadásból pl a 2 nagy Case kombájnt is pl véletlen, egy asszem lengyel oldalon találtam meg, az ursus addon pár cuccával együtt! Emberek, KERESNI KELL ÉS LESZ!!!!! De ha lesz némi időm, (nem pucolom a gépemről épp a cuccokat hogy utána újra telepíthessem), akkor bedobálok ide nektek 10 különböző oldal linket, és aki nem menti el őket a Böngészőjébe, azt tudom sajnálni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest