Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz vacs #4831 üzenetére

Hali.

Az a bajom csak nekem időnként, hogy vannak akik nem is akarják használni a google-t, inkább azt hiszik, könnyebb ha kérnek. Nem egyszer volt hogy 2 napon is kerestem valamit szinte fél napon át mindkét nap, hogy találjak!!!! De sajna vannak akik nem veszik a fáradtságot arra, hogy beírják ezt a gyatra szöveget a googleba hogy:
    Nekem pl van olyan Kamionom, ami Itt a fórumozók közül, szerintem 1 kezem ujján meg tudom számolni, hogy hány tagnak van meg. Nem vagyok bunkó, mert az átlagnál többet segítek ha tudok!
    Nem úgy, mint nekem amennyire segítettek/segítenek!!!!...........

farmer simulator 2013 mod vagy mods. de be lehet Németül is írni, és akkor is lesz vagy 20 oldal.

20 oldalakat dobál ki, igaz, van hogy ugyan azt többször is beteszi a google, de inkább többször, mint 1 szer sem. A titanium kiadásból pl a 2 nagy Case kombájnt is pl véletlen, egy asszem lengyel oldalon találtam meg, az ursus addon pár cuccával együtt! Emberek, KERESNI KELL ÉS LESZ!!!!! De ha lesz némi időm, (nem pucolom a gépemről épp a cuccokat hogy utána újra telepíthessem), akkor bedobálok ide nektek 10 különböző oldal linket, és aki nem menti el őket a Böngészőjébe, azt tudom sajnálni!!

Új hozzászólás Aktív témák