- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
tutikas #8099 üzenetére
szedd le ezt:
multifruit mod olyanokat is multissá tesz, amikben nincs az adott növény. nekem is megvan és bent van a modsban. amugy meg a triple 3.1-t felül kell írni egy korábbival. megcsináltad?
-
tutikas
tag
Sziasztok S.O.S. letöltöttem a TripleFarming V 3.1.1 GE Mappot multifruitos, szedtem le hozzá vetőgépeket szintén multifruitosakat, de mégsem tudok vetni mert több mint fele növény ami bent a mapban az nem jelenik meg a vetőgépekben kb 3órát töltöttem vetőgépek keresésével vagy 10-15 öt ki is próbáltam de sajna eggyikel sem tudok malátát sörárpát stb-stb vetni esetleg ha valakinél elfekvőben lenne valami komoly vetőgép ami tud kb 20-30 fajta növényt vagy ezen a mapon játszik és van neki hozzá vetőgépje az legyen olyan kedves és linkelje be köszönettel
-
-
apach
senior tag
ismét hali!
Nos. asszem fulladozik a gépem, így MIELŐBB újra kellene telepítenem, ezért jöttem, hogy aki tud olyan fájl tároló/megosztó helyről, mint nekem pl az ulozto.cz, olyan ez az oldal, hogy egybe, másfél gigányi cuccot is fel lehet tölteni, korlátlan a tárhelye, de asszem lassú a fel/letöltés, így aki tud ilyen szintén INGYENES oldalt, az jelezze mielőbb privin légyszi!!!
közel 200 gigányit kellene nagyjából feldobnom. ls11, ls13 stb cuccokat.
viszonyításképp írom:
C meghajtóm 280 ból 172 szabad
D meghajtóm 651 ből 499 szabadTehát van mit. persze mindent nem kell, mert sokat már ulozto-s oldalamra winyó csere előtt 320 winyómról feldobtam, de így is igen sok Új cuccom van. Miért fontos? Mert már nem biztos hogy mindet letudom tölteni, vagy nem biztos hogy pótolni tudom. volt skydrive oldalra csak pl 300 mega mehet fel egyben, legutolsó tudomásom szerint. google drivera meg nem akarom, meg nem is tudom mennyi tárhelyes, plusz h mennyit lehet egybe feltölteni. Mega van még talán de erről vacs pajtást kérem írjon nekem mert Ő használja.
még egyszer köszi!
És, egy ajánlás: a V1 verzióját a nem FL verzióból imádom, így ezt is leszedtem és megvan.
MP képes és tényleg jó, szerintem igen jó minőségű. GPS-s így logban LEHET lesz ennek a módnak a hiánya miatt bejegyzés, de NEM vettem észre eddig amikor tudtam vele játszani, hogy a játékot befolyásolta volna. De, aki ért hozzá, az akár ki is törölheti a gépből ezt a GPS dolgot. pl pokers.a sima V1 változat, NEM 22 végződésű ezért van meg mindkettő.
nevét beírva keresőbe SOK helyen megtalálható! pl itt is egyik kedvenc oldalamon: itt
-
törölt tag
köszi szépen
(#8093) tembopapa ám,akkor örülök neki,. hogy sikerült,. ám a tárolókat,asszem lejjebb találtam meg,.tán ha jól emléxem, a 25ös parci környékén, vagy a 30as körül,nemtom,. . ahogy van a pda, van neked a 15-ös 16os földed,. és lent el balra alatta a pda--t nézve, ott ahol mutassa nemtom hanyas számokat zöldbe, ott van eldugva,. ott keresd valahol,. ha jol emléxem ottvannak,
-
apach
senior tag
válasz
#10234880 #8091 üzenetére
Forest_Map_v2_1
Niederbayern_Farming
Hochblauen V2. nekem V1 van meg imádom akkor is ha kocka földes, már ha tudok valamit alkotni rajt mert vagy 1 hónapja nyúltam hozzá!akkor is kb 30 percre. 1 földet arattam le.
googlbe beírod a neveiket és már adja is ki! vagy pl [ezen az oldalon]
megtalálhatod asszem mindhármat. 3-4 oldalról töltögetek már csak le, ha letöltök, mert ezeken megtalálhatók hamar az Újak is. Vagy épp ezen.Google chrome ajánlom használni!
-
törölt tag
Sziasztok,valaki valami még jó, más mapot? ami persze nemszaggat be, és nem warningol??!!
-
törölt tag
-
zsoltee10
addikt
válasz
n0tr3adY81 #8076 üzenetére
Köszi, hát ez szomorú.
Van valami farmos, traktoros játék, ami hasonlít a farming simulatorra, nem jut eszetekbe, melyik lehet az? Nem találom, és nem emlékszem a címére.
-
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
tembopapa #8082 üzenetére
hali.
tessék
pedig csak annyit írtam google keresőbe hogy: Modern Hagenstedt és vagy 10-t kidobott.!!Nem bántás képen írom így sértődés ne essél, de csak ennyit kellett volna tenned, de látom egyszerűbb volt kérdezni mint hogy megpróbáld. :S Mellesleg, ezért jó a Chrome böngésző, mert beépített fordítója IS van, így a modos oldalakat stb le tudom fordítani. Ajánlom másnak is. Ha másra nem, akkor keresgélésekre.
Korábban írtam a Szkinezésről ugyebár.
Szerinted (szerintetek) valaki segített megtanulni nekem?? NEM!!!! Fogtam, és keresgéltem youtubeon.
Ami nagyjából 30 percet vagy 1 órát vett pl igénybe pl.Fogtam, letöltöttem a videó alatti linkekről ami kellett, telepítettem, és stb, és tessék, már csináltam 1 teszt szkint a 780 lexionomra. Hogy kell kezelni Photo Shopot?? Hm. Szintén a kutya se segített nekem infókkal. Mit tettem?? google kereső/YOUTUBEon keresgéltem és lám, rátaláltam! Mostmár, van Paint.netem, XnView progim, Photo Shop 2014 verzióm, és Gimp progim. EGYENLŐRE mindegyikre szükségem van, mert pl Dirt szkint más néven koszolt szkint a koszolódós modokra Gimppel tudok csinálni jelenleg. XnView és Paint.nettel pedig a képeket konvertálom méretre, vagy épp oda vissza PNG ből DDS be stb.
Tehát bocs ha morgok, de mérgesít az amikor kérdeztek, mielőtt alaposan keresnétek!!
Jah, és a fentieket NEM kioktatásként, vagy épp önmagam futtatásáért írtam, hanem csak a miheztartás és példák miatt!!! -
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8079 üzenetére
az szép. de megsúgom hogy steamen is van Magyar. mert jobboldalt írja, épp nézem.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Éppen fordítva. A steames telepítési limit nélküli; ergo annyiszor töltöd le és rakod fel, amennyiszer jólesik.
Ezért is kerül majd' duplájába (~26.99 euro előrendelve), mert így járulsz hozzá a gőzszerverpark fenntartásához, disztribúcióhoz, valakinek az új ferrarijához.. -
apach
senior tag
No. van gy dolog, akit érdekel a dolog, írjon, vagy ÚJRA írjon, mert nem sikerült szuperül eddig. Mostmár Photoshop 6-al nyomom.
Tehát. Akinek gondja van egy adott módnak a színével, legyen az pl egy Lexion780, (ennek eléggé szét van bombázva plusz árnyékolt is), tehát, most már szuperül tudom szkinezni a dolgokat.
)
Ez tényleg nem Paint.net vagy stb.
Csak annyit kérek, hogy pl
itt nyitni KELL azt az oldalt ÚJ ablakban, amiből a színt akarod választani!!vagy
esetleg hasonló szín kódos oldalon VÁLASSZA KI a kellő színt, amit szeretne hogy rátegyek. Mostmár TÉNYLEG kb MAX 4-5 perces meló, és utána feltöltöm vagy valahol átküldöm a az Új textúra képet/képeket.
Figyelni, mert soknál koszolódós szkin is van mint pl a 780 lexinél is, így AZT IS cserélni KELL, máskülönben, amikor elkezd koszolódni a gép stb, akkor az Új színéről elkezd eltorzulni és a végén átvált a régi színére!!
ilyen esetben, hasonló nevű DDS-t kell megkeresni a mappáiban: claasLexion770_dirt_diffuse.dds
(ez a 780 gépem szkinje, nem tudom miért így lett csinálva), van egy 780 nevezetű szkin is benn.
Dirt nevű mappában pl.pokers és vacs biztos tudja is.
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8070 üzenetére
No, így már világosan értelek.
Tehát, ha én Steamen megveszem, letöltöm, akkor annál is limites a DLC(-k)?
-
SparrowHUN
tag
Sziasztok!
Mostanában nagyon csak rákaptam a Forst módra. Gyorsan összedobtam egy hozzá illő mapot, meg kicsit alakítgattam pár gépet, hogy már jobban nézzen ki. Gondoltam hozok pár képet is...
üdv...
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Lehet valahogy multizni "házon belül"? Van két gép, mindkettőn fenn van a játék, összekötnénk egy hálókábellel a két gépet. Működne valahogy?
-
Farkas86
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8070 üzenetére
Lesz benne magyar, ezért is tippelek hogy a dobozos is steamre regisztrálható változat lesz. [link]
-
n0tr3adY81
aktív tag
Nem igazán értem a kérdésed.
Kereskedelmi forgalomba a dobozos változat először a tacskó hálózatban lesz csak kapható okt 31-én, a többi bolt később fog kapni. Ha később, másutt veszed, szerintem akkor is lesz limitje - dobozos példány hátránya.Steamen megvesz, letölt, autopatcher, játszik. Bár a "gőzfelhős" változatban meg magyar nyelv nem lesz - szerintem.. Ugyanúgy, mint a '13-nál.
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot újra, letöltöm a frissítést a hivatalos oldalról, felrakja és kéri az aktivációs kódot. Megadom neki azt ami a játékhoz van és nem fogadja el. Mi a probléma?
-
zetorosok
csendes tag
irtam privátba apach
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8060 üzenetére
miért? Ha máshol vetted akkor nem volt limitje??
-
n0tr3adY81
aktív tag
Itt az egyik, 0:31 - 32-nél érdemes nézni a rönköt ahogy földet ér... Szóval ez nem sok jót vetít előre.
Bálázásról és a hozzá kapcsoló tevékenységről ennyi van. Az bíztató, hogy fékezéskor nem esik le.
Gondolom ilyen mini figyelmességek nem lesznek benne, mint ez a mod. A sárdagasztásról már ne is beszéljünk (persze nem Spin Tires szinten). Valahogy nekem hozzátartozna a farm szimulációhoz, hogy igenis dagonyásszon a traktor, és alkalomadtán ki kelljen húzni.
Ha valaki ért annyira a modkészítéshez, egy ötlet - akár a '15 fényében is idővel : mai napig nem készült rendes, kézzel csatlakoztatható vontatólánc. Alapötlet hozzá a korábban említett Kotte Garant tömlő...
-
vhw
addikt
válasz
n0tr3adY81 #8064 üzenetére
Hát akkor ez így elég túró...
Az eyecandy az megy, de hogy "szimulátorosabb" legyen, az már megerőltető?
Igen fontos, hogy poroljon a kerék meg lemoshassak pár sár textúrát a gépről, miközben az egész határ kihalt... még egy madarat se látni... Legalább a szántásra rárepülne pár...
Ha a játékosnál megoldott a bérelt munkaerő "animálása", akkor mibe kerülne, hogy néha 1-1 traktor feltűnjön a távolban valami munkát végezve...Netán építeni? Megválaszthassam hova akarok silót építeni, karámot... Tényleg apróságok... de ne kelljen már mindenféle kétes minőségű modot tesztelgetni, hogy ilyen egyszerű funkciók elérhetőek legyenek.
Ja, és a lényeg: raklapokkal/bálákkal mi lesz?
Megoldható ez az embert próbáló feladat? -
n0tr3adY81
aktív tag
A '13-hoz képest (20-22) licencelt gépek száma közel 40. Plusz a favágás. Plusz grafikai ráncfelvarrás, beépített washable mod (mosható), dustwheels (poroló kerekek), és wheellanes (keréknyomok).
Évszakok...Cöcöcö...NPC-k? Ugyanmár.
Több állat az szerintem nem lesz, a növényt majd a kiadáskor tudjuk meg (de szerintem az sem)..
Így látatlanban már csak annyit várok, hogy mikor adják ki dlc-ként Kotte Garant tömlőcsatlakoztatós trágyázó pakkot
-
vhw
addikt
válasz
n0tr3adY81 #8062 üzenetére
Ezeken kívül van már valami részletesebb hír mennyivel lett "több" a játék?
Részletesebb, változatosabb, kidolgozottabb feladatok?
Több állat, növény?
Netán évszakok?
A térképen mozgó, dolgozó npc-k (játékostól független)?Remélem nem csak egy grafikai ráncfelvarrás + favágásról fog szólni az új játék.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Farkas86 #8061 üzenetére
Háááát nemtudom... Nem igazán találtam erre vonatkozóan infót. Hozzáteszem a magyarországi forgalmazó facebook oldalán is feltették a kérdést : válasz persze nincs.
Abban biztos vagyok - ha nem lesz leárazva winter sale-re steamen - akkor is megéri nekem az a +3000 Ft azt a fajta "kényelmet", hogy bármennyiszer, bárhonnan telepíthetem.
Kicsit jobban belenézve a videókba azért előbukkan pár régi "fícsör"
Az egyik videóban a bálavillán finoman rezeg a bála...Egy másikban -pont a Ponsse Scorpionosnál- pedig a földre eső rönk könnyed 90°-ot fordul... Egy pozitívum viszont feltűnt, az erdészeti gépeknek nem lengedeznek annyira a hidraulikus karjai.Ha már Ponsse. [link]
-
Farkas86
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #8060 üzenetére
Én arra tippelek, hogy ebben az esetben a dobozos változat is steam-es lesz.
-
törölt tag
Sziasztok,segitség kellene. valaki már játszott ezen a modern hagenstedten [link] mer valahogy nemtalálom, a tartályaimat,azt a 4 nagyot,sehol,. és amit learattam,nemtudom hova elraktározni,. pliiizz, valaki helppp
és ám,hogy tudom a küldetéseket kikapcsolni? mer most az se megy, rég jácottam,és lácik,elfelejtettem,.. légyszi vaalakii
-
lacibacsi
addikt
Kérem kapcsolja ki!
-
törölt tag
léciiiiiiiiiiii,valaki tud egy jó mapot?? térképet??
ha több is van,az se baj !
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
speedernet #8031 üzenetére
-
törölt tag
nos,valaki valamit erre (#8033) ?
-
törölt tag
Sziasztok . valakinek valami új,érdekesen jó map van e?
-
zetorosok
csendes tag
köszi nem tudtam hogy ott van leirva de mostmár tudom kösziés megcsinálom
-
speedernet
aktív tag
Üdv
Be tettem a játékba a bárhova borító modot, egy nagy adag füvet le is borítottam a birkák környékére h majd rakódóval adok nekik mindig amennyi kell de semmi vel nem tudom fel szedni. Kell hozzá valami küön mod vagy spec rakódó?
köszönöm -
-
lacibacsi
addikt
válasz
HajduBojler #8025 üzenetére
Ez a téma többször le lett írva és ki lett csontozva ebben a topikban. Javaslom, hogy ismerkedj meg a keresővel! (Nem fáj.)
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan modot amivel egyből be lehet vetni a földeket?
Mert szeretnék egy utolsó nagy aratás csapni minden növényből még az FS 15 előtt ami már nem sokára itt van. -
tutikas
tag
válasz
HajduBojler #8022 üzenetére
Szia szalmából nem lehet szénát csinálni szénát ugy tudsz csinálnmi,h levágod a füvet találsz olyat a játékban h széna forgató ezzel megforgatod a füvet igy széna lesz ezt bálázod vagy felszeded és ömleszteve adod a teheneknek a szalmát elméletileg nem eszik meg abbol csak trágya lesz plussz kel nekik kevert táp is ez map függö kukoricát lesilózod behordod a tárolóba tömörited erjeszted majd veszel keverőkocsit teszel bele silót, szalmát ,szénát vagy füvet ez a kevert takarmány és ezt adod nekik de lehet külön füvet és silót is adni nekik csak igy nem lesz 100%-os a termelékenység a bárányoknak map függő de nem kel szénát adni hanem kevert tápot de találkoztam olyan mappal ahol füvet is és szénát is kelett nekik adni de megtudod néni a PDÁ-n hogy hova mit kel vinni
-
HajduBojler
csendes tag
Még van pár kérdésem, majd jönnek sorban!
Most pl. azzal szenvedek, hogy a teheneknek/bárányoknak mit adjak enni?
Tehenekkel szenvedek, eddig mapokon úgy volt hogy learattam mindent, ami adott bálát, azt körbálázóval fölszedtem, odaadtam a teheneknek ilyen bélaaprítóval, és annyi. Na itt (Czech map) nem így megy, mert odaviszem, és kiírja, hogy szalma nem elfogadott itt. Próbáltam búza, meg árpa által adott bálával de egyiket sem fogadja. Lehet ezekből szénát csinálni valahogy? Vagy akkor mit adjak a teheneknek enni? Meg a szénát megeszik a bárányok?Bocs hogy ennyire nem konyítok ehhez, nem az én világom igazából, de érdekel.
-
ObiGabi
aktív tag
Az új verzióval kapcsolatban:
- október 31.-től megvásárolható lesz a Tesco üzleteiben, 4.990 Ft-os áron
- demo nem lesz -
ObiGabi
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #8000 üzenetére
Üdvözlet!
Itt van egy jó kis segítség új növények beillesztésére. A videó kicsit halkra sikerült, kakaót neki!
-
pavika
tag
válasz
zetorosok #8012 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy melyik map-on játszol, hogy tudjunk segíteni. A maizev1 és maizev2 nem ugyan az a növény. A maizev1 az silókukorica, a maizev2 pedig kombájnnal aratható kukorica. Ha neked a map-od maizev1-et tartalmaz, akkor az előttem lévők hiába linkeltek neked maizev2 kombájnokat. Ha van silózod és bele akarod tenni a maizev1-et, akkor segítek. Nem nehéz.
-
lacibacsi
addikt
válasz
HajduBojler #8014 üzenetére
Na és persze tömöríteni is kell. Valami nehéz géppel oda-vissza megtaposod egy párszor és amikor eléri a 100%-os tömörödöttséget, akkor tudod beborítani fóliával...
-
vhw
addikt
válasz
HajduBojler #8014 üzenetére
A tárolónak van egy minimum kapacitása, ha azt elérted, akkor tudod letakarni (F1 - bal fent kiírja a billentyűparancsot rá).
Ha kész a szilázs, akkor eltűnik róla magától a fólia. -
HajduBojler
csendes tag
Sziasztok!
Füvet sílózok, és a kérdésem az volna, hogy amikor leöntöm a tárolóba, akkor utána kell valamit csinálni, vagy hagyjam ott nyugodtan, és teszi a dolgát? Köszi előre is
-
zetorosok
csendes tag
demár volt egy sillózóm a mi maizev2 odairták hogy betakaritsa
de nem akarta végni -
zetorosok
csendes tag
azt hogy kell mert én már próbáltam de nem sikerült
-
zetorosok
csendes tag
a scriptben csak maize1 dds van maize 2nincs
-
zetorosok
csendes tag
szia én nemtudom hogy hogy kell mert én még nem szerkesztetem modot
-
dafko90
tag
válasz
Tippem a scriptben lehet valami ami oda irányítja. Lognak meg kellene mondania.
-
pavika
tag
válasz
fbandy72 #7987 üzenetére
Szia! Ha a maizev2-őt sikerült betenni a map-ba, de a rend nem jön össze, akkor nyísd meg a map.i3d fájlt szövegszerkesztővel. A foliagesublayer-nél keresd meg a maizev2_windrow sort és a blockShapeId= -nél az értéket írd át arra, ami a wheat_windrow-nál szerepel. Nálam ez volt a probléma.
-
pavika
tag
válasz
Szia! Minden átmásoltál az egyik map-ból a másikba. Az elérési útvonalat is jól adtad meg. Szerintem valahol a növények elérési útvonala a régi map-ra mutat.
-
zetorosok
csendes tag
fent van minden frisités és ádám vagyok
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81 #7989 üzenetére
Relaxálok mester!
-
zetorosok
csendes tag
http://fsportal.hu/mod.php?id=2213&&page=1 h&h moding map
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest