- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9 #3599 üzenetére
igen van. legalább is a 2011 ben nekem a Fendt modhosteres pakknak.
936 és 939-s gépeken.
-
toldi.makos9
tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan mód ami utánozza a valóságban azt amikor a traktorok rámennek a növényzetre és meglátszik a keréknyom.
Láttam már ilyet képeken bizonyos járműveknél de ezt, hogy lehetne állandósítani? -
Zsolt...
tag
Eső csak hard fokozaton van, és akkor is várni kell rá az tény, de ha sokat játszol vele
akkor összejön, lesz eső, reggeli pára, köd.
Az a lényeg, ha látod a PDA-don hogy közeleg a rossz idő, ne lépj ki a játékból, mert köv belépésnél ismét hosszabb időt kell várni az esőre, ezt sajna valamiért így generálja a játék.Kezdj új játékot Hard fokozaton és már az első 7ten tuti lesz pocsék idő! (pára-köd mindenképp) Nyomd a max időgyorsítást csak figyelj a termény rohadásra! Foglald el magad valamivel, pölö vágj füvet, bálázz, stb... és eljő az eső!
-
trakik
csendes tag
Sziasztok.Tudna nekem valaki abban segiteni hogy a Farming 2013-ban hol lehet szerkeszteni az idő gyorsitást? Ha valakinek van rá ötlete írja meg legyen szives. Előre is köszönöm
-
tutikas
tag
Sziasztok 1 kis segitséget szeretnék kérni a gyári mapba giants editorral beletettem egy cukorépa feldolgozó gyárat ahol elméletileg el lehet adni a cukorrépát de nekem ez nem jön össze és nem tudok rájönni hogy mért ráálok a rampára és azt irja ki h a cukorépan nem elfogadot itt valakinek esetleg valami ötlete? köszi a válaszokat
-
xerses83
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy tudtok e olyan gépet mondani, amellyel szemes terményt tudok felszedni pl. a föld széléről olyan módon, mit ahogyan a cukorrépa, vagy a krumpli esetében. Ott van pl. a Ropa Euro Maus, de azzal csak cukorrépát és krumplit leget felszedni, ha jól tudom. Ehhez hasonló gépet keresnék ha van... -
trakik
csendes tag
Sziasztok.Tudna nekem valaki abban segiteni hogy a Farming 2013-ban hol lehet szerkeszteni az idő gyorsitást? Ha valakinek van rá ötlete írja meg legyen szives. Előre is köszönöm
-
quad35
csendes tag
Köszönöm a választ. De nekem nem sikerült.Majd keresek egy teljes mappát és abban lesz sertés eladás és etetés.
-
tutikas
tag
-
quad35
csendes tag
Sziasztok letöltöttem a schweinemast és bele tettem a mads-ba de mikor játszom nem találom.vagy nem a mod ba kell tenni?? aki tud segítsen előre is köszi.
-
trakik
csendes tag
Hahóóó Tud valaki segiteni nekem???
-
trakik
csendes tag
Sziasztok. Tudna nekem valaki abban segíteni hogy a Farming 2013 ban hol lehet át írni az idő gyorsitást? Mondjuk ne csak 120 szoros legyen hanem akár 240 es is? S.O.S!!!
-
Zsolt...
tag
-
apach
senior tag
válasz
Zsolt... #3568 üzenetére
ETS2 kamionost próbáld.
most elsején jön ki elvileg egy patch, ami után már multizni is lehet rajta.
ott aztán lehet tökölni, amikor túlmész a jelzett lehajtón, és visszatolatni se tudsz, mert rá állnak a seggedre az AI kocsik.
Igaz, saját pótod sem lehet, max szkint tudsz szerkeszteni és egy adott pót szkinjét tudod átcserélni.
ott van olyan hogy törik a gép, mostanság 30 ezer eurókat füzetek csak azért, mert a kamionom annyira megtördelem, hogy motorhibával időnként leáll 120 km/h sebességnél a gép.
Sőt, még a pót is sérül, és azt levonják a pénzből ott, ahova le kell szállítanod. Pl Bécsből- Hannoverbe, vagy épp Londonba kell elvinned sértetlenül. Ne de ez nem az a topik, akit érdekel írhat privin vagy az ETS2 topikban ezen az oldalon.
Annyi ott a gixer, hogy igen nehéz módokat szerkeszteni vagy az árát stb átírni.
-
trakik
csendes tag
Valahol 100% hogy be lehet csak nem tudom hogy hol
-
trakik
csendes tag
Sziasztok. Tudna nekem valaki abban segíteni hogy a Farming 2013 ban hol lehet át írni az idő gyorsitást? Mondjuk ne csak 120 szoros legyen hanem akár 240 es is? S.O.S!!!
-
wrox
őstag
-
zarew
senior tag
Hát engem nagyon idegesít,hogy a mod mapokban most próbáltam vagy 6-ot, pl nem látszik a nyoma ha permetezek.Egy bazi nagy földet hogyan tudnék betakarni? 1 nem látszik 2 automatán nem csinálja meg a gép.
Erre mi a megoldás.
Ja és mi a minimum videokártya,amin max felbontásán,minden maxon...simán megy a játék? Nekem egy HD4670 es van C2D 6300 4GB ram.al most, de itt figyel egy AMD FX6100 8GB rammal is,abba kéne videokártyát vennem. -
Zsolt...
tag
ÁÁÁÁ,,, ha játszanál vele, hamar rá jönnél, ezek bagatell dolgok!
Én már csak a modok miatt játszok vele, nem is szoktam eladni a termést mert már dögunalom ugyanazokat a köröket futni. Beírom a nagy lóvét és használom a gépeket,
magát a játékot már teljesen kiveséztem, jöhet a 2014, vagy valami más.... -
apach
senior tag
Egyenlőre most pénzügyileg nem vagyok (számomra) megfelelően, így elmarad a vétele ilyeneknek.
Viszont az ETS2 kamionost is és az FS13-t is megszerzem majd. Csak idő kérdése. Báár, nekem hogy őszinte legyek, a 11 jobban bejön azért, mert ennyi gond nem volt vele mint amennyit itt írtok. -
apach
senior tag
Szia!
Köszi hogy helyettem írtad neki!.
Báár, igen csak megszüntethetnék ezt az 5-s beállítást, mert van hogy kilépek, közben valami eszembe jut, és mire vissza jövök és hozzáírnám, már nem lehet. Báár, ha jól emlékszem, kilépés után alapból sem tudom már szerkeszteni.
Ezt a többieknek!.
Srácok, egy tanács. Inkább arra pattanjatok rá, aki hamis, feltört, stb játékkal jön ide nyavajogni, és ne rám, aki van hogy 2 napig vagy 3 napig fel se lép már, és 1 szer rontok. Mellesleg, nekem is elkerülheti a figyelmem ha azt se tudom hol áll a fejem... Mostanában meg szinte mindenben így vagyok.
-
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9 #3549 üzenetére
Hali.
nah, az Árnyékolásos szkinekkel van bajom csak. :S
-
tgumis
tag
válasz
toldi.makos9 #3549 üzenetére
Hali sztem sokkal egyszerűbben is àt lehet írni. Én mondjuk photoshopot hasznàlok annak van egy ingyenes nvidiàs kiegèszítője ami segìtségével a ps kezeli a dds kiterjesztést. Azutàn màr gyerekjàték az egégész csak a színcsere eszköz és kb fél perces mutatvàny. Szivesen megcsinàlom keress privàtban ha érdekel.
Gyàri gépek àtírása ügyében èn is érdeklődnèk nekem még azt sem engedi sosem, hogy màs néven mentsem az eredeti modokat. -
dafko90
tag
válasz
toldi.makos9 #3548 üzenetére
Igen át lehet írni ugyan úgy a gép xml-jében. Csak ha jól tudom alapból írásvédve vannak a fájlok,így előbb azt kell elintézni hogy legyen hozzáférésed. Tulajdonságokban át lehet írni.
-
toldi.makos9
tag
válasz
Kenzan_Hun #3543 üzenetére
Ezt tudtam eddig is. De ezek a betehető módokra értendő tudtommal.
Én azt szeretném megtudni, hogy az alap kombájn kapacitását át lehet írni -
Darius26
csendes tag
válasz
Kenzan_Hun #3545 üzenetére
Üdv.most akkor nekem is meg kell lennie ugyanazoknak a traktoroknak,mapnak mint a haveromnak.
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9 #3542 üzenetére
Hali.
Én még annyit mondok, hogy. NEM egyszerű át színezni bármit a játékban!! Én is még nyűglődök vele!
Igaz, sikerült már át színeznem pár gépet.De több napba telt!! XnView-el át szoktam konvertálni a DDS formátumot PNG be, aztán a GIMP2 nevű progival sokszor igen aprólékosan tudtam csinálni. Utána meg mikor megvolt, visszakonvertáltam szintén XnView progival DDS fájlba. Az plusz meló, ha még koszolódós szkin (szín) is van hozzá, mert picit cikkes azt is megcsinálni. Legalább is nekem még. Ilyen pl a Lexion 780-s
Normál kerekű kombájn is. Ugyanis a szkijét elég rendesen szét darabolták, plusz még a vágóasztalok szkinjét is. Ez nem is volna cikkes nekem, csak épp elsötétülős vagy tudom is én milyen. Vagyis, nem látható több résznén a szélét az adott területnek, így csak óvatosan lehet vele szórakozni hogy ne legyen csúnya. Majd mutatok képeket holnap ok?? Hogy miről beszélek. Van itt olyan akinek jól megy a dolog, de nem hiszem hogy szkinezgetni fognak neked/nekünk. -
Kenzan_Hun
csendes tag
válasz
Darius26 #3544 üzenetére
azért mert mások olyan modokal játszanak fent a multis partiban amelyekel te nem rendelkezel (vagyis neked nincsenek benne a mod mappádban) és igy nem csatlakozhatsz hozzájuk mert pl neki ami meg van letöltöt traktora az neked nem jelene meg mivel a te játékod nem találja az elérési ut vonalat a saját könyvtáraidban.
-
Darius26
csendes tag
Üdv.azt szeretném tudni,hogy multinál miért írja ki,hogy nincs telepítve az összes szükséges módosítás kiegészítő.
-
Kenzan_Hun
csendes tag
válasz
toldi.makos9 #3541 üzenetére
át lehet. vagy a modDesc xml-ben vagy a gép xml-ben. grainTankCapacity keres az a tartály mérete. Ami meg az át szinezést ileti azt is meg lehet csak meg kell találnod a meg felelö dds fájt és át szinezned
-
toldi.makos9
tag
Segítsetek.
töltök le egy asztalt kombájnhoz a színét át tudom valahogy írni? -
toldi.makos9
tag
Segítsetek!!!
Azt szeretném kérdezni, hogy a játékban lévő kombájnok kapacitását át lehet írni?
Mert nekem a modként berakott kombájnok kisebb szaggatást okoznak!
Az alap játékban használtak viszont semmilyen problémát nem okoznak.
A kombájn kapacitását szeretném átírni ha lehetséges -
zarew
senior tag
Sziasztok! Bálázással támadtak gondjaim.Mivel elég nagy földeken garázdálkodom,beszereztem egy Hesston kocka nagybálázót. A gond csak az,hogy a befúvó nem nyeli be. Ilyenkor gondolom a befúvón kéne valamit átírni? És a bálázón megnézni hogyan is nevezi a bálákat...Csinált már ilyet valaki?
Más. A térképen amin játszom a neve nem jut most itt eszembe :-( ha bármivel folyékony trágyázok,nem látszik hová szórom,nem lesz sötétebb a föld. Na ezt hogy lehetne javítani?
Előre is köszönöm... -
Darius26
csendes tag
válasz
Kenzan_Hun #3533 üzenetére
Tessék itt a link.http://www.fsportal.hu/kepek/kep.php?id=1306&&page=1
-
Darius26
csendes tag
Üdv.egy kis segítség kellene letöltőm ezt a traktort.New Holland T8390 v2 megveszem és lefagy a játék.
-
toldi.makos9
tag
Találtam egy nagyon jó oldalt: [link]
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9 #3528 üzenetére
CSAK Zip formátumot érdemes beletenni játékba!!!
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kéne.Szeretnék letölteni egy VALTRA traktort .De ahogy bele teszem a map játékba nem találom sehol.Más traktorokat ha letöltök simán tudok velük játszani.Mi a teendő??Vagy valaki tud egy Valtra traktort ami jó??
-
toldi.makos9
tag
Esetleg tudja valaki, hogy hol lehet az alap pályán ( Hagenstadt ) átírni a gyapjú raklap nagyságát? Az a 2000 az számomra kevés! Egy jó 10000-es nagyságrendű megfelelne
-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9 #3524 üzenetére
Köszi!
-
toldi.makos9
tag
válasz
tembopapa #3522 üzenetére
Lehet már letölteni olyan bálázót ami füvet bálázza be. Nem kell a sok macerás dolog. Veszel egy Krone Big M500 http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/krone-big-m500-attach-20m-v-2-0-mp.html
Ehet tudod egyből csatlakoztatni a bálázót http://www.modhoster.com/mods/krone-comprima-tera
Én így csinálnám ha akarnám
-
tembopapa
tag
Hali,van tippetek hogy a füves területeimet hogyan lehetne legjobban hasznosítanom, a síma fűnyíráshoz csak a golfpályán és a campingben vannak lerakóhelyek? Ha tudtok vmi giga fűnyírót amelyik működik is, lécci írjátok meg. Köszi!
-
toldi.makos9
tag
Valaki tudna nekem segíteni? egy traktort kellene megszerkeszti vagyis inkább javítani!
Annyi a bajom vele, hogy a képernyő a traktorral együtt mozog. Szeretném ha a képernyő nem a traktorral együtt mozogna!!!
Ezt valaki tudná nekem orvosolni??? -
apach
senior tag
Passz, viszont, szerintem ez elhibázott kiadás volt még tőlük. Egy csomó hiba van a játékkal. 2011 nél nem igen emlékszek ennyi és ilyen hibákra. Kivéve, ha feltört volt a játéka a tagnak. Akkor több mint valószínű hogy azért volt. itt viszont, passz. És, ha jobban elgondolkodok most, akkor lehet, hogy inkább 4 vagy 5 ezerért inkább nem veszem meg.
Majd max talán év végén. -
wrox
őstag
Segítség kellene.
Indítanám ma a játékot, és azzal fogad, hogy a homokóra, és a Giant engine nem válaszol, ha várok a válaszra, akkor se történik semmi.
Újratelepítettem, ugyanez a hiba.
Valaki esetleg tud segíteni? -
toldi.makos9
tag
Valaki tudna nekem segíteni? egy traktort kellene megszerkeszti vagyis inkább javítani!
Annyi a bajom vele, hogy a képernyő a traktorral együtt mozog. Szeretném ha a képernyő nem a traktorral együtt mozogna!!!
Ezt valaki tudná nekem orvosolni??? -
toldi.makos9
tag
Régebben magamnak megkerestem és én mondtam másoknak. volt egy időszak mikor azt játszottam, hogy mindent kapacitást átírtam és nagyba nyomtam és nem számított semmi.
Most elkezdtem teljesen alapról semmi pénz beírás stb.
Minden alap valódinak megfelelő kapacitás.
Próbálok az alap játékban megszerkesztett grafikának és precizitásnak megfelelő gépeket keresni!!!
Próbálok minden márkából egy értelmeset találni!
A vetőgépek, boronák stb azok amikből sok a sz..r.
Egy értelmes vetőgépet nem tudnak megcsinálni! -
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9 #3508 üzenetére
nincs mit
ha érdekel még ilyen, keress meg nyugodtan. priviben.
-
tutikas
tag
válasz
toldi.makos9 #3510 üzenetére
Nekem ez a fendt nagyon bejön igen jó kis gép full extrás nyitható ajtó ablak a vonofej is álitható jó kis gép pack ban van ugyhogy több zip fájl is bent van ki kell bontani arra figyelj de a lexion 780 is nagyon tuti szépen megszerkesztett kombájn a cat ugyan az szinte csak más szinben a jhon is jó kis gép birom a hangját jól szól a turbó rajt
megállitás után még 2-3 mp ig lehet hallani ahogy fütyül
-
-
apach
senior tag
Hali!
Nos. Mint látom, érdekelné pár tagot itt hogy hol kell átírni a gép árát.
nyissátok meg az adott (bármely) megvehető mód modDesc nevű XML fájlját, és keressétek meg EZT: <price>4800</price>
ha ez megvan, akkor itt átírhatjátok az árát akár 1 euróra is, vagy akár ennél a 4800 eurónál 10 szer többre is.
Viszont, akit érdekel, és akinek kellene egy jó pénz mód, az keressen egy akármilyen, de HIBÁTLANUL működő módot, AMIT NEM HASZNÁLNA), és írjon egy mínusz jelet (így): <price>-4800</price>
az adott összeg elé, majd mentse. tegye be a módok közé, és ahányszor megveszitek, annyiszor pl a most írt 4800 euróval TÖBB pénzetek lesz. Persze ezt eladni is lehet, akkor viszont feleződik. ezért aki pénz módot akar csinálni így, az inkább több száz ezret írjon be, pl 500 ezer euró-t, mert akkor talán van értelme a 2013 verzióban ezt használni. Miért? Azért, mert gép használatra is fizettek stb stb. 2011 verzión ez nincs. -
tutikas
tag
válasz
toldi.makos9 #3504 üzenetére
Azt is küldtem meg fendt-et is nálam okésan mennek
-
tutikas
tag
válasz
toldi.makos9 #3502 üzenetére
Szia küldtem privátban 2 kombájnt nálam hibanélkül müködnek
-
Kiss70
aktív tag
válasz
toldi.makos9 #3500 üzenetére
A gép xml jében szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest