- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Viszont engem kezdenek baromira zavarni az újratermelődő ellenfelek. Amikor egy bázison keresgélek, és ugyanabban az őrtoronyban hetedszer nyírom ki a snipert...
-
boogie84
veterán
válasz
ScomComputer #246 üzenetére
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
ScomComputer #241 üzenetére
Ezért jó a konzol, a jövő játék gépe.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave #242 üzenetére
Amúgy nálam elindul és megy gond nélkül
-
AsakuraDave
őstag
válasz
ScomComputer #241 üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
AsakuraDave #239 üzenetére
Nem is indul a játék. Fekete képernyő.
-
AsakuraDave
őstag
Ma jött egy pöccs 1.2GB de túl sok infó nincs, hogy mire...
-"Fixed an issue that could cause performance issues when the Ubisoft Connect overlay was enabled on PC"
-"General bug fixes" -
Skynet258
veterán
Végig is toltam, szerintem nem volt rossz, ha meg valaki kifejezetten szereti a szériát akkor ezzel abból a szempontból nem fog mellé, hogy iszonyú content van benne még így végigjátszás után is. Persze a szokásos dolgok (bázis pucolás, cuccok megszerzése, millió loot), de ha valaki szeret elveszni egy Far Cry-ban akkor ebben aztán el lehet.
-
nubreed
veterán
válasz
p a s s e r #235 üzenetére
Hát nem egy soulslike játék nehézségű az biztos.
Amúgy meg siralmas a játékipar teljesítménye. A Cyberpunk 2077 óta nem volt egyetlen egy openworld játék amit megvettem volna. És amiket leírtatok itt, nagyon elriaszt attól, hogy az FC6-ot megvegyem most. Legrosszabb esetben is majd valami hatalmas akcióban 1-2 év múlva. De tényleg, semmi de semmi új játék nincs amit megvennék mostanában, az már csak hab a tortán, hogy emiatt nem is érdemes videokártyát fejleszteni, így egy csomó pénzt megspórolok.
-
p a s s e r
őstag
válasz
NvidiaRTX #229 üzenetére
az az igazság, hogy ha évente végigviszek egy játékot, akkor sokat mondtam... alapvető az ilyen "arcade" játékoknál, ennél meg pláne, eléggé arcba tol mindent és mindig arra kell gondolni, hogy ami nem megy tök könnyen, azt valahogy máshogy kell... tényleg itt már száz méterről látszanak a guide-ok, nyilak, iránymutatók a falakon (térképen is látszik, melyik állat hol (lol) legendás), ugyanakkor loot cucc gyanúsan sok van... azt akarják a készítők, hogy sokan élményjátszanak vele, érezzük magukat rambónak, vagy ninjának, kinek mi, de legyen sikerélményük és vegyék meg minél többen... ezért baromi könnyű és szájbarágós szvsz, mindenképpen továbbtol a játék, akár minimál loottal is, de nem is érdemes benne az fc1 realisztikusságát keresni (én is visszasírom)... az meg, hogy öltözködős, hát no comment, lehetne ezt ezerszer jobban is (pl. 3-ban szerintem jó volt), de e a vonal manapság majd mindent átsző...
amúgy mára takarítottam ki az egész térképet, foglaltam el mindent, lőttem szét minden plakátot, stb. dolgok és az eddig 20%-on álló sztori csak most folytatódik... 3-óta ez a menet jön be a legjobban... meg ez gerillás megoldás is...
-
shotika
őstag
válasz
NvidiaRTX #229 üzenetére
Én 12-13 óra után két negatívumot tudok mondani:
- Hangulatban sehol sincs az eddigi epizódokhoz képest. A többi epizódban mind volt valami olyan plusz, amivel könnyen berántott, itt ennyi idő után még mindig csak a főgonosz személye az, ami különleges.
- Elvagyok vele.
Tényleg itt az ideje, hogy alapjaiban gondolják újra a sorozatot.
-
S e t h
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #229 üzenetére
Ez a játék a mechanikája alapján az elemi szint, akinek ez sem megy az gondolkodjon el rajta, hogy nem másik kikapcsolódási forma a megfelelőbb-e neki.
Arról nem beszélve, hogy a topikban nem egy tipp is meg lett osztva, amelyek segítségével a játék még ennél is könnyebbé válik...... -
NvidiaRTX
őstag
Felesleges volt ebbe a topic-ba írnom ugyan olyan
beképzelt"elsőre csukottszemmel végigviszem az összes játékot" pléjerek vannak itt is mint a többi PH topic-ban.
Az nem jutott még az eszedbe, hogy nem mindenki pro géjmörnek születik Szetnagyúr őméltósága?
Vagy talán oda van írva valahova a játék leírásába, hogy vigyázz csak diplomával rendelkezők értik meg 1 perc alatt a játékot?Az egész játék mechanikája ezekkel a ruha csereberélessel meg a kismillió fegyver van nálad egyszerre dologgal kiölte azt amiről a játék régen szólt.
Én pont hogy jelen vagyok a Far Cry 1 óta és most érkeztünk el odáig hogy nem szórakoztat a game hanem felbax hülyeségeken és legfőképpen időt húz. Az előző részek sokkal inspirálóbbak voltak a fejlesztgetésekkel mert ott tudtam mit akarok itt viszont random kapom a sok szemetet az inventory-mba.
Kapaszkodjatok meg, 3 féle fegyót használok a játék eleje óta és nem is érzem azt hogy ezen változtatnom kéne továbbá csak a Hazmat és Soft damage ruha szettet használom.Kiöltek belőle mindenféle realitást ami volt hisz egy egész ruha és fegyver boltot cipelsz egyszerre korlátlan inventory hellyel mintha egy elbaxott MMO lenne amibe minden mind1.
Ja meg a másik küld képeket a telefonomra, hogy ezeket a helyeket kell megkeresnem amikor el kellett vinnem 7 levelet... há mondom köszi. (YT videó megmutatta hol vannak szerencsére mert nincs időm ilyen hülyeségekre)
Meg most a Jammer-eket is lőjem ki képek alapján.
Há persze egész idáig jegyzeteltem hogy mi merre van... egész idáig mindig kaptunk misszió jelző sárga gombócot most meg semmi mintha csak kifelejtették volna a készítők.Rég láttam játékban ennyi baromságot és ilyen szintű időhúzást.
Remélem a Far Cry 7-be már térkép sem lesz ja meg rakjunk bele bukfencelést is meg stamina csíkot ami akkor is csökken ha egy helyben ádigálok.
Imádtam a Far Cry szériát (az előző részeket érdekes mód élveztem) de ha ez így halad akkor ezt el fogom engedni a jövőben.
Remélem a Horizon Forbidden West-et nem k.rják el az az egyik kedvenc open world-öm az Assa után.
-
pandras83
őstag
Hosszas agyalás után, de alacsony elvárással fizettem be egy Uplay+ próbakörre, hogy ne 20k-t bukjak, hanem "csak" 6-ot. Kb 8 óra gameplay eddig, a nagyobb sziget déli része felfedezve és majdnem "kitakarítva".
A legegyszerűbb a pro-contra:Pro:
- Yara szigete, beleértve a tutorial szigetet is, lehengerlő és fantasztikusan van felépítve, igazi öröm felfedezni földön, vízen, levegőben.* Atmoszféra felfedezés közben: 10/10
- Kismillió fegyver, jól eltalált gunplay, a fegyverek változatosak, lehet válogatni. Lootolni jó (egy darabig)
- A grafika nem forradalmi, de alaposan kidolgozott, látszik hogy ez vitte el a munka nagyobb részét.
- Végre nem kell minden alap feature-t újra kitanulni vagy feloldani.
- Próbálkoznak rpg elemeket bevinni.Ezek a pozitívumok teljes mértékben passzolnak a GR Wildlands-re és szinte az összes ezt megelőző FC-ra.
Contra:
- Nem véletlen a Wildlands hasonlat, a nagyobb szigetre való bejutás után nagyjából "Wildlands in FPS" érzésem lett, és ez nem jó, mert ott, ha nem coop-ban toltuk, akkor konkrétan második munkahellyé vált a rám zuduló, elképesztő mennyiségű, de lélektelenséget magán hordozó tennivalók minősége és mennyisége miatt. Pont ezért nem veszem meg a Breakpointot, még 5 Eur-ért sem. Life is too short to grind all day and night.
- AI: marék döglött molylepke. Számtalan példával lehetne érzékeltetni, hogy mennyire ostobák az AI katonák és az NPC-k, de inkább hagyjuk is. A játék legkiábrándítóbb tulajdonsága.
- Zene: Nem vagyok a latino stílus rajongója, konkrétan kapcsolom ki rögtön, ha járműbe ülök. Belefért volna valami kalózrádió, ahol többféle stílus szól, nemcsak Castillo (random Ubi dev) kedvencei. Erőltetett fantáziátlanság.
- Sztori: Konkrétan nem érdekel, bár ez inkább egyéni szoc probléma. Még rosszabbá tettem azzal, hogy az idegesítő spanyol akcentussal erőltetett angol helyett váltottam ES voiceover-re, mert azóta meg nincs kedvem olvasgatni a sok bullshitet meg vicceskedést. A spanyol szinkron sincs jobb helyzetben, a szinészi munka alacsonyabb színvonalú még az angolnál is. Valamiért azt hittem, hogy spanyolul autentikusabb lesz.
- A friendly NPC-k nagyon el vannak cseszve. Mindenki trendi, mindenki menő, mindenki badass freedom fighter. Sehol egy igazi arc, akiről tényleg elhiszed, hogy a szabadságért küzd és segíteni akarsz neki. A Watch Dogs 2-őt is próbáltam anno, konkrétan ideges lettem ugyanettől.
*- Az enemy NPC-k az ugyanolyan uniformisaikban, a Disney kastélyokhoz hasonló tip-top erődeikben várják bambán, hogy kipusztítsd őket, mint a frissen kicsomagolt GI Joe-k.All in all: Vettem egy 1 hónapos hozzáférést, de már le is mondtam. Talán végig is fogom játszani, de ahogy teltek a napok, egyre kevesebb időt töltöttem vele egyhuzamban. Full restart-ra van szüksége ennek a szériának. Nagyon megbántam volna, ha belerakok 20.000 forintot, így most kisebb a csalódás.
+ Futási minőség:
R5 2600 3.9Ghz, GTX 1070 , 16Gb 3200Mhz
Ultra-high vegyes beállításokkal 50-70 fps, tökéletesen játszható. No crash, no freeze.
Voltam olyan vakmerő, hogy 8GB vrammal bekapcsoltam a HD Texture csomagot is. Szebb a game, olyan igazibb is, de a pakk miatt, vagy nemtom mi miatt, néhány gyakran ismétlődő textúra nem jelenik meg normálisan, úh inkább offoltam. -
boogie84
veterán
válasz
NvidiaRTX #222 üzenetére
Ha nem az első Far Cry amit játszol, akkor rosszul csinálod!
Mindennek van megoldása!Ha nem nézel körbe csak a madarat látod az baj.
Nem fejlesztek semmit? Mindenre is elég minden nyersanyag. Az összes supremo meg van, az összes uránimot igénylő fegyver. (persze ezeket nem használom, van amelyik annyira op h nem és kész.)
Ez a játék szenvedés konzolon? Vagyél pc-t. Vagy kezdjünk el sajnálni?#223 Locutus
Át kell menni a nagy szigetre, és csinálni a storyt.#226 pandras83
Aki nem szereti a Far Cry sorozatot, miért vesz belőle? -
Locutus
veterán
Odáig mikor jutok el, hogy egyáltalán felajánlja valahol a hideout network fejlesztését?
Hol érhető ez el, merre kéne menni? -
NvidiaRTX
őstag
Ebbe én is beleszaladtam az elején, ott piros is lesz mindig és van olyan hely ahol mindig jön majd az enemy, a semmiből spawn-olnak le. Buta egy megoldás de a régi FC-okban is volt ilyen hülyeség. Végtelen mennyiségű katona van ebben a játékban...
Passer:
Figyelj... belefut az ember az elején ebbe nekem senki ne mondja meg, hogy előre látatlanba tudni fogja a játék mechanikáját.
Meg volt a tanulópénz így jártam pár óra kiesett az életemből.
Mondjuk nem először de mind1.
Sejtettem a régi részek alapján, hogy lesz benne valami szopacs hát megtaláltam.
Most már nem küzdök vele tovább.
Esik ami esik aztán kész.Az előbb egy Kincsvadász küldin húztam fel magam amikor a pelinkánt kellett követni.
Wingsuit legyen nálam. Oké van használtam is.
Aztán egyszer csak lent vagyunk a földön elindul a hülye madár aztán átrepül a víz felett.
Hajó vagy dzsecki a közelbe nincs Mission Failed.
Ha már az elején mondta volna a köcsög game hogy hozzá helikoptert paraszt akkor elsőre meg lett volna.A készítők ilyenkor biztos jót mosojognak a bajszuk alatt...
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
boogie84 #218 üzenetére
Bőszen nyitogatom a ládákat de 90%-ban csak Gun Powder meg ruhák és fegyók jönnek.
Eddig a sok sok óra game alatt talán ha 15db Curcuitboard esett.
Mind1 ismerem a játék készítők észjárását... valami szopót minden játékba kell rakni hogy hosszabb legyen.
Nekem sem lenne problem a nyersanyag ha nem fejlesztenék semmit sem.Amúgy a játék stílusunk sem ugyan az, ez a gyűjtögetés csak idő pocsékolás sztem.
Ha lootolgatni akarok akkor loot játékot szedek le nem FarCry-t.Éppen elég a sok mellék misszióval bíbelődni KONZOLON kontrollerrel így is hosszabb a végigjátszás mint PC-n ahol az egérrel végigdarálsz mindenkit.
És akkor még versenyeket nem is mentem.
-
boogie84
veterán
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Shadowguard #216 üzenetére
Maxos a hunter már egy ideje, a bandidos-ban nekem meg még csak 3 Leader van nem tudom hol van a többi mert kellene a képességük.
Azokat melyik küldiből lehet "kifarmolni" a Yara sztorikból?
Igazából össze vissza csinálom ami éppen közel van ahhoz megyek a kis drón helikopteremmel.
Most öltük meg még csak az első vezért azt a dagi nőt aki tipikus testes katonatiszt volt.
A szintem jelenleg 14-es nem tudom számít-e ez valamit, most már új megvehető cuccokat sem ad a game pedig kiírja hogy lehet újakat vásáni Rank lépésnél.
Na mind1 majd holnap folytatom tiszta fejjel ma már nem mérgelődök vele tovább. -
Shadowguard
senior tag
válasz
NvidiaRTX #215 üzenetére
Azokat az alpha állatokat trainerrel szerezte
Olyan húst csak a legendás állatok dobhatnak, de csak akkor, ha fel van fejlesztve a vadászkunyhó, hogy bármivel ölöd meg rendes húst adjon az állat. Egyébként jó esélyed van rá, hogy csak damaged meat-et kapsz.
De egyébként csak azért van, hogy az elején ne tudj mindent maxra húzni olyan könnyen. Egy szint után az ambush küldetésekért én fixen hármat kaptam, illetve ha ki van fejlesztve a bandidos barrack akkor csak küldözgesd az embereket szorgosan a küldetésekre. Szerencsés esetben akár 30 circuit-ot is fognak neked hozni. Nekem már van vagy 300, minden ki van fejlesztve maxra, haszna már egész pontosan nulla
De hozzák
-
NvidiaRTX
őstag
Több videót is néztem hogyan kell Indrustial Curcuitboard-ot gyűjteni és láttam a csávó inventory-át hogy tele van Alpha állatokkal.
Több órán keresztül vadásztam mindenféle dögre a piros óriáskrokodilt is kinyírtam de nekem egyetlen egy Alpha állat sem jelent meg sehol sem pedig a vadász spot-oknál vagyok.
Én nem értem ezt másnak szinte kifogyhatatlan készlete van nekem meg egy Alpha sem jelenik meg...
Azért ez megint csak a játék sara valamilyen szinten, hogy egy ilyen hülyeséggel húzza az időt.
Sima krokodil húsból már vagy 20 volt nálam...
A régi FC-okba ez azért nem volt ilyen szinten nehéz.
Igazából nem is nehéz inkább f.s a spawn, farmolni kell lassan már ebben is mint egy MMO-ban. Ha farmolni akarok MMO-ban akkor azzal játszok nem FC-al.
Jaj Istenem miért kell minden jó játékot elbarmolni valami idiótasággal?
Ki a fenének volt ez a béna ötlete? Játszott egyáltalán a játékkal?
Na ilyenkor sírom vissza a PC-t ahol egy gomb nyomás volt a trainer-ben az ilyen dolog aztán többet nem kellett vele foglalkozni.
És akkor természetesen ebből az alkotó elemből nem is kapunk szinte máshol csak néha néha elszórta erre-arra.
Így is van annyi küldetés mint a sár miért kellett még beletenni ezt az időhúzó hülyeséget is?
Spawn rendszer egy Far Cry-ban... hát marha jó. Farmolni kell benne... gyerekek... -
NvidiaRTX
őstag
Köszi a válaszokat azóta már én is rájöttem meg már a nagy szigeten vagyok.
-
-
NvidiaRTX
őstag
Valaki segítsen legyen szíves mert megőrülök ettől...
Az első szigeten vagyok megpróbálok mindent megcsinálni.
Van egy Fort meg az a két hajó ott az öbölben és egyszerűen nem tudom bevenni egyiket sem mert állandóan random helyekről spawn-ol be az ellenség.
Most akkor ezeket el lehet foglalni vagy nem?
Fél órát lövöldöztem a hajóknál és csak jönnek, jönnek jönnek... föntről csúsznak le az árbócról de honnan ha nem volt ott senki előtte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Politika
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- Kuponkunyeráló
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest