- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz
ALLAT001 #1768 üzenetére
Na megvan ez a hülye sas két órát vett el az életemből, másfél óra után feladtam, majd újra nekifutva fél óra altt lett meg, azt hiszem még az arénánál is anyázni fogok ahogy leírtátok.
Ott mit kell választani a 3 közül, mindegyiket meg kell csinálni? Legalább a 2-es szinthez egyelőre, hogy egy fegyver és egy craft feloldódjon?
Illetve a craftolásnál a boost-osakra annyiszor kell rányomni amíg maximumon nem lesznek, csak utána világosodik ki? Közben oldódnak fel a fegyverek isremélem most már meg lesz a 100% előbb utóbb, bár az arénától félek.
-
hdekakas
senior tag
válasz
ALLAT001 #1726 üzenetére
Nem-nem. Csak miután lelövöd Pagant, és utána még nem jössz ki a házból.
Utána már hiába mész vissza, nem lesz ott. Egy hosszúkás alakú tárgy, jelzi is hogy E interact. Kinyxírom Pagant, kiírja hogy King is dead, utána telefonál, hogy meghalt, még ott valamit kérdez is tőle a csaj, hogy megtalálta-e a mittoménmit. Csak gondolom mindenki gyorsan kiszaladt Yodához és Renihez.De nekem meg nem töltötte be hogy mi az, elkezd tölteni, és aztán kifagy.
-
hdekakas
senior tag
válasz
ALLAT001 #1668 üzenetére
Köszi, s neked is, Balázs.
Te is a hagyományos battle-ról írtál ezek szerint. Azzal csak egy menetet játszottam. A Weapon challenget próbálgattam. De ahogy írtam, nyíllal, pisztollyal, stb hülyeséggel esélytelen számomra. És itt fegyvert sem lehet váltani közben értelemszerűen. És sokszor lőszer utánpótlás is nuku.
Amúgy a pontokról lehet tudni valamit, hogy kb mennyi kell egy csillaghoz, illetve ranghoz? -
hdekakas
senior tag
válasz
ALLAT001 #1615 üzenetére
Minek?
Hogy néhol a csúcs vga-k kapacitását is megtölti?
Semmi. Csak az új patch-hoz azt írták, hogy csökkentették a vram használatot, ahhoz képest meg... Duma.
Ja, meg hogy javították az árnyékokat. Hát azt sem.
Titeket nem zavar, hogy néhol valami csík árnyékot vet? Olyan mintha egy pici résen sütne csak valahová a Nap, vagy világítana be a barlangba. -
hdekakas
senior tag
válasz
ALLAT001 #1564 üzenetére
Az egyik racing-et nem tudom úgy megcsinálni, hogy beleférjek az első időkategóriába...
Amikor azzal a kis háromkerekű szarival kell menni. Semminek nem ütközök, és zsinórba egymás után háromszor megcsináltam úgy, hogy 3 másodperccel rosszabb az időm, mint ami a legjobb fokozathoz kell. Bő fél óra után feladtam.
A többit megcsináltam maxra, de az az egy nem megy. Nem is csak egy hajszállal, 3 mp az elég sok (ütközés nélkül) arra, hogy feladjam. -
iguana
őstag
válasz
ALLAT001 #1566 üzenetére
kösz, b+
nem elég, hogy hírónak hittem magam a játékban, aztán amita behisztizett rám, és még ez is.
(nem, nem olvastam a sztorit, szépen lassan járok, mindenre/mindenhová bekukkantok szép nyugisan.)
ritkán van időm erre, élvezem minden pillanatát. komolyan.
egyébként érdekes, hogy a harmadik rész egyáltalán nem fogott meg.
keresztfiamnak vettem meg anno, de nem kötött le.
ez meg teljesen beszippantott.
pont fordítva, mint az "általános hc gamer ajánlás".
jó, oké, nyilván gyenge játékos vagyok, de mégis. -
iguana
őstag
válasz
ALLAT001 #1564 üzenetére
ahham! itt lehet a gond nálam, hogy miért lassul be hosszabb etap/bóklászás után.
2 GB VRAM van nálam, sok szűrő le van húzva úgy, hogy az általam elfogadhatónak érezhető folyamatosságot adja és mégis.ritkán játszom (már), ezek szerint nem elég.
mármint idővel elfogy a "riszórsz".
ez van, öregszem és a gépem is. -
Mokó
aktív tag
válasz
ALLAT001 #1483 üzenetére
Lehetséges.Sokat kerestem én is az 5 Health Bar miatt,végülis tolni kell előre a Campaign Missiont,sokáig
nem akart tovább menni nekem sem a sztori de nem izgattam magam.Aztán elmentem Yogi ("zöld Y")-hoz,
és kiderült hogy ő meg a haverja birtokolja a kecóm WTFLényeg nekik is kell küldit csinálni engem ez vitt előre,de ki tudja,ha neked megvan esetleg próbáld Longinust?<--Tipikusan visz a Himalájába az álszent papja
.Lényeg a SideQuest-ek mindenképp kellenek én úgy vettem észre.
szerk
TW jaja a % vszínűleg úgy lessz mint a GTA V.C-ben a cuccok gyűjtőgetése adja a pluszokat
-
törölt tag
válasz
ALLAT001 #1472 üzenetére
Az egy könyv amúgy. Oda én sem tudtam bemenni, az szerintem bugos, de youtube-on a videóban bement a csávó és elvileg a kapu és a szakadék fölött kéne lennie egy mászókötélnek és azon kéne leereszkedni a szakadékba, de nekem nincs ott a kötél, úgyhogy az az egy könyv maradt meg nekem is mert az ikonja az ott van a mászókötélnek de a kötél még sincs ott.
-
Locutus
veterán
válasz
ALLAT001 #1411 üzenetére
Én a vége felé szórakoztam ezzel az outpostokon. A bázisról valahogy kicsaltam őket, egy robbanással, vagy tűzzel, de úgy hogy ne lássanak meg, és mögéjük osonva beültem a saját mortarjukba. Aztán ugye hogy ott egy kupacban mind engem keresett, egy lövésből megvolt azt undetected victory
-
Habugi
addikt
válasz
ALLAT001 #1405 üzenetére
Ottvan az.., dobj neki csalit és/vagy nyomj magadnak egy Hunting cuccost.
(#1407) marilllyo:
Ha lerombolsz egy konvojt jóideig nem jön másik, azért nem is találsz közvetlen utána másikat, maximum akkor ha hagytad, hogy elteljen annyi idő hogy egyszerre több is cirkuláljon a mapon.
Egyébként kapsz értesítést amikor megjelenik az egy új konvoj.Az utolsó Fashion Week Pagan erődjében van, illetve annak elfoglalása után.
Amennyiben az még nem volt meg, emiatt nem látod. -
csaba951
veterán
-
zsoltee10
addikt
válasz
ALLAT001 #1170 üzenetére
Én meguntam, hogy minden maszkot megkeressek, minden posztert leszedjek, minden hengert megpörgessek, viszont nagyon jó, hogy random bedob elfoglalandó teherautót, vagy 3 autós ellenséges konvoj bukkan fel, meg persze a többi mellék küldetés is jó. Szerintem hosszabb, mint a 3 volt. Én 25 óránál és 44%-nál járok, a fő küldetésvonalat még nem erőltettem, a déli részből két erőd van vissza. Noore erődöt addig ne erőltessem, amíg a fő szálon nem nyírtam ki? azt magyarázza a csaj a rádióban amikor oda megyek, hogy amíg életben van, addig ezt az erődöt nagyon védik. Aztán lebombáznak és meghalok.
-
szami777
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest