- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
-
gameboyy555
csendes tag
Üdvözletem!
Segitséget szeretnék kérni.
Adott a Far Cry 4 ahol az alábbi hiba jelenséggel találkoztam:Itt a linkelt vido:
Első ránézésre artifactnak tűnik a hiba.Azonban ha az MSAAt kikapcsolom és SMAA ra teszem a hiba azonnal megszűnik.
Az adott helyen ahol a videó készült a hibát bármikor elő tudom hozni ,de kizárólag akkor ha MSAA be van kapcsolva ha kikapcsolom azonnal megszűnik.Bekapcsolt MSAA val sem állandó a hiba,de random itt ott elojon.
Van ,hogy 5 perc után aztán órákig semmi.Van,hogy 2 perc után.
SMAA-n smmi hibaSe órajel csökkentés sem driver csere nem segit kizárólag az MSAA kikapcsolása
Mit gondoltok BUG olna nálam az MSAA vagy komolyabb gond lenne.??
Más játékkal nem igazán játszom .VGA: r9 280x Vapor-x tri-x
Táp: FSP raider 650Segitséget előre is köszönöm.
-
Penge@Borisz
tag
válasz
daveoff #2190 üzenetére
Szürkén. Steamen elkérnek a szenozbérletért laza 30 eurót, ami azért cseppet sem nevezhető barátinak a 3-4 óráért és a fantáziátlan játékmenetért. (Akárhogy nézem, ez kb. 10 ezer forint, vagyis kb. 2500 forint óránként. Cseppet mintha közröhej lenne...)
laceszgamer: Tudom, hogy nem új, de meglátásom szerint egyre undorítóbb, amit művelnek ezen a téren.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Penge@Borisz #2189 üzenetére
Nem éppen új dolog ez a játékvilágban, bár mondjuk vannak pozitiv esetek is. Mondjuk az valóban jobb volt mikor teljes értékű kiegészítőket kaptak a játékok.
-
daveoff
veterán
válasz
Penge@Borisz #2189 üzenetére
1500ft-ért vettem a Season Passt, abba minden plusz tartalom benne van, ki az aki egyesével megveszi a DLC-ket.....
-
Penge@Borisz
tag
Jól nyomják, a DLC-kből kijön egy újabb teljes játék ára, és közben adnak egy 3-4 órányi dögunalmas játékmenetet. Fura, hogy ezekre akad vevőjük.
-
daveoff
veterán
-
Tibroo
aktív tag
válasz
antikomcsi #2181 üzenetére
Köszi a választ,megcsináltam amit leírtál,és működik!Még egyszer köszönöm
Egyébként eredeti a DVD-m,de más fórumokon is olvastam hasonló problémákat. -
válasz
antikomcsi #2175 üzenetére
Oksa majd lesem, de úgy emlékszek még nem létszükséges jelen pillanatban amihez kell mert így is adott a lehetőség az őrposztok totális lebombázására
Majd valami mod lenne jó összehozni a Far Cry 4 térképet a Far Cry 3 mellé egy játékban... néha átmennék a trópusokra mert itt elég hideg van
-
Nekem nem volt ilyen hibám, de rákeresve ezt találtam.
"Hey everyone, you can easily fix the map. Just rename or remove "patch.dat" and "patch.fat" from the "data_win32" directory. That's all."
Tehát a játék data_win32 mappájában található patch.dat és patch.fat file-okat nevezd át, vagy hozz létre egy backup mappát és húzd át bele őket. A lényeg, hogy az eredeti helyükön és nevükön ne szerepeljenek.
Ezután figyelj arra, hogy rendszergazdaként indítsd a FC4 exe-t.
-
Tibroo
aktív tag
válasz
Penge@Borisz #2177 üzenetére
Sajna nem ez volt a kérés,sorry!
Ha nem tudsz normális választ adni,akkor ne írjál "marhaságokat" -
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Ti biztos nagy Gammerek vagytok, az új far cry4-hez kis segítség kellene,nem tudom miért de a Maps menüben nem jelenik meg a térkép,csak feketeség!
Valakinek ötlete miért van? -
válasz
SchumiBácsi #2174 üzenetére
Elmész az alap térkép keleti részére, felállsz valaminek a tetejére biztonságba, és dobálod a csalit. Leszeded az állatokat, amik jöttek, majd megnyúzod őket, és dobálod tovább a csalit. Lesz ott minden a medvétől a farkasig, de akad majd egy két hóleopárd is.
-
válasz
vvega30 #2173 üzenetére
Már elértem arra a szintre hogy egyik állat sem akadály
"Snow Leopard" skin kellene még pár dologhoz, ami valszeg csak a térkép északi felében van. Az összes többit már külön vadászaton kell begyűjteni asszem. Na most így már amikor kincseket keresek a kijelölt körzetben jöhet bármi. Ha nagyon útban van akkor kap egy gránátesőt és nézem ahogy ballisztikus pályát ír le
A tigriseket ugyan nem, de a medvéket már szériában, néhány yak-ot meg pár rhinót is késsel szedtem szét a dupla skin miatt
-
vvega30
senior tag
válasz
SchumiBácsi #2172 üzenetére
Sassal borzal összefutottál már?
Mert ha nem, na akkor törpül el minden problémád -
Üdv all!
Elkezdtem csorgatni a kampányt de pár küldetés után terraformálásba kezdtem: összes őrposzt ide - tornyok átkapcsol - minden lehetséges cuccot kibarkácsol és még jó darabig valamennyi vagy minden sz*rt összeszedek fázis megy.A játék kezdetben igencsak csalódás volt a Far Cry 3 után, jobban örültem volna ha elsősorban az irányítás ugyanaz lett volna. Nehezen de átszoktam, az élmény most kezd egál lenni az előddel, de ezt a negatívumot muszáj említeni. Másik probléma a kimondottan nagy gépigény. Elég sok "extrát" ki kellett gyomlálni és még így se tartja a 60fps-t 1920×1200-on. Az autókban tovább csökkenő fps egyenesen tragédia, nem beszélve az agresszív HDR-ről: éjjel még csak-csak, de nappal nem ritkán kiég a terep... sztem ezt elqrták.
Ugyancsak elqrták a nap járását ismét, ami számomra felfoghatatlan hogy szinte egy játékban se tudják rendesen belőni: A Far Cry 3-ba is elb*szott volt, hiába van sztem a déli féltekén a helyszín, mert a nap észak-nyugaton kel, és délkeleten nyugszik... tökéletesen fordítottja a valóságnak. A Far Cry 4 ettől tovább megy, mert bár az irányt már valamennyire eltalálták, de a kezdőt továbbra se sikerült. Nem tudok olyan évszakról, hogy délkeleten kel a nap és északnyugaton nyugszik az északi féltekén, sőt kis túlzással délről halad északra. Az éjszaka ismét látványosan gyorsabb mint a nappal. Az is furcsa akárcsak az elődnél, hogy ha egyáltalán nem mozgunk akkor a nap/hold sem mozog.
A térkép jobb lett volna ha olyasmi sémával valósul meg, mint a 3adik részben. Túlságosan műholdas kép beütése van, az előd megoldása sokkal áttekinthetőbb volt.
Végül a Blackbars sokk: döbbenetes vagy rettenetes hogy önálló segédprogram kell ahhoz hogy a játékot csíkok nélkül 16:10 arányt kihasználva élvezhessük... szóval fejlődött azért, vizuálisan és hangok terén is csak ez a pár bosszantó apróság ne volna. Kíváncsi vagyok hogy a sztori kitesz e magáért, mert mint írtam nagyon az elején vagyok és leszek is a héten
-
Pferi
senior tag
válasz
watador600 #2169 üzenetére
Pagan hulláját ki lehet fosztani többször is, ha már ott vagy, és megölted előzőleg.
-
Pferi
senior tag
válasz
watador600 #2166 üzenetére
Vissza tudsz menni úgy hogy a települést megkerülve keletről át tudsz menni a hegyen az útra.
-
watador600
senior tag
Pegannek a palotájában maradt egy napló. Már végig vittem a játékot, oda már nem fogok tudni vissza menni? Mert egy nagy kapu állja az utamat, és zárva van természetesen..
-
jaja1981
addikt
válasz
Penge@Borisz #2164 üzenetére
Nekem mèg 4-5 sincsen. Időm nem sok, akkor is Starcraft.
Tavaly ennyi volt. Idèn akartam valami lődözőst. Aztán ez lett. Laggolás.
-
Penge@Borisz
tag
válasz
jaja1981 #2163 üzenetére
Jó, az mondjuk igaz, hogy ha nem "nagy" játékos az ember, akkor kevésbé motívált arra, hogy nonstop fejlesszen százezrekért, ezt így már megértem. Én sem vagyok az a hardcore alkat, kb. 3-4 évente szerzek be egy viszonylag friss konfigot és kalap-kabát. Azért az évi 4-5 játékért nem is nagyon érdemes máshogy csinálni.
-
jaja1981
addikt
válasz
Penge@Borisz #2162 üzenetére
Nem azon értetlenkedek, hogy nem mennek, az oké.
Hanem a laggoláson! Ha menne folyamatosan low-on azzal nem lenne bajom.
De ez a laggolás! De mint olvashatod ha nem 1920x1080 a felbontás, hanem 1600x900, akkor már médiumon játszom, nem low-ban.Így rendben van, de okét nem értem.
Meg egy Far Cry kaliberű játékért nem veszek gépet. Egy nyári játék. Starcraft-ot 99 óta tolom és azzal nem voltak soha ilyen gondok.
-
jaja1981
addikt
Na megvan a megoldás.
Levettem fullHD-ról 1600x900-ra és így közepes grafon is jól fut.
Ezt nem értem, hogy fullHD-ban meg minden low-on is laggol. Ez tuti valami szoftver bibi, mert nem olyan nagy a különbség a két felbontás között. -
-
Norbika88
senior tag
válasz
Penge@Borisz #2149 üzenetére
Teljesen jól írja a kolléga!
Egy forintot nem ér a multi, fc3 tól fényévekre van. Én pl tanultam, hogy többet nem rendelek elő semmit.
Bebuktam a CoD Ghostal, FC4 el, szerencsére az új codot már volt egy kis ütni valóm meg se rendeltem.
Vagy nagyok az elvárásaim, vagy mint "régi motorosnak" nehéz valami új szerethetőt mutatni.
Inkább félre rakom a lóvét a családraDe a Gta 5 előtte azért meglesem
-
törölt tag
válasz
hszilard666 #2151 üzenetére
Értelek, viszont én a törzsgyökeres multiplayer játékokhoz hasonlítva állítottam a mondandómat. Nézd meg pl itt a Prohardveren, hogy a PC játékok témakörben hány hozzászólás van pl a BF4-nél és a Crysis 3-nál. És azt is vedd figyelembe, hogy a BF4-nél a hozzászólások legalább 70%-a a multival kapcsolatos....
-
törölt tag
válasz
Penge@Borisz #2149 üzenetére
Egyet értek teljesen...Kb. a Crysis sorozat is ilyen csoportba sorolható, jó történet,de silány rövid életű multi. Ha lövöldözős játékról van szó akkor a COD és a BF sorozat toronymagasan vezet évek óta...
-
Penge@Borisz
tag
válasz
hszilard666 #2145 üzenetére
Ha csak a multi miatt vásárolnád meg, lebeszélnélek erről. Nem értékelhető a játék ezen része, de legalábbis nem ad hozzá olyan élményt, amit különösebben értékelni lehetne. Egyrészt nem túl sokan multiznak, én legalább premier után egy-két héttel nem igazán azt láttam, hogy tolonganának. Másrészt nem különösebben izgalmas. A térképek nem nagyok, sőt... Adott pályákon sincs tolongás és a játékmodok sem valami izgalmasak. Ez egy tipikus single-játék, amihez csak azért lett multi kreálva, hogy ne legyen balhé abból, hogy nincs. Csak ez a része ebből a szempontból egy forintot nem ér, nem ad hosszú távú, dinamikus, izgalmas játékélményt.
-
hszilard666
veterán
Köszönöm Uraim, akkor még nem veszem meg, majd ha egy picit olcsóbb lesz
-
csaba951
veterán
válasz
jaja1981 #2142 üzenetére
5850 vs 7750
Minimumnak 5850 van megadva, ami egy kétszer gyorsabb kártya mint a tiéd. CPU-d szintén nem éri el a minimális szintet (bár itt alig több mint 5% teljesítmény hiányzik).Összességében sajnos a géped nem alkalmas ennek a játéknak a futtatására! Nézz körül a 2010-2013-ban megjelent játékok között!
#2145 iszilard
Én 2 alkalommal próbáltam a coop-ot. Jó szórakozás volt! Másik kb. 12 alkalommal meg vagy nem találta a másikat vagy megszakadt a kapcsolat, kidobott a már meglévő kapcsolatból. Ez el is vette a kedvünket a további próbálkozástól! -
törölt tag
válasz
hszilard666 #2145 üzenetére
Hát szerintem ez az a játék ahol nem a multin van a hangsúly. Régóta olvasom a hozzászólásokat, már egészen a megjelenés napjától, de szinte soha nem olvastam azt, hogy valaki a multiról áradozna, hanem mindenki a kampány részéről mond sok jót. Ebben a játékban a nagyon tartalmas single mód a lényeg. Ha a multit nézzük akkor egyszerűen összehasonlíthatatlan egy Call of Duty-val vagy egy Battlefield-el. A Far Cry sorozat nem egy multiplayer központú játék, hanem a 30-40 órás kampány részével ejti rabul a játékost ami tele van számtalan tennivalóval, feladattal.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Tudna nekem mondani valaki valamit a játék multijáról? filózok hogy megvegyem e vagy sem
Köszi! -
Penge@Borisz
tag
-
válasz
jaja1981 #2142 üzenetére
Globálisan veszed le a beállításokat, vagy külön-külön a részletes beállítási lehetőségeknél?
Az 1.7-es verziónak a 14.12 meghajtóval azért már használhatónak kéne lennie. De még ehhez is szerintem kéne alá egy 2 gigás 7870 vagy 660Ti.
Esetleg próbáld meg, hogy eltávolítod a grafikus illesztőt, és újra felteszed.
Szerintem egy erősebb kártyával jobb lenne a helyzet.
-
jaja1981
addikt
válasz
antikomcsi #2141 üzenetére
Az a helyzet, hogy ha minimum és közepes beállításra rakom a játékot, ugyan az a sebesség, és ugyan az a laggolás.
Nem hiszem, hogy ez lenne a gond, ez nekem inkább megint ATI hülyeségnek tűnik.Na levettem 1280-ba. Ugyan az.
Több az FPS, de az akadások megvannak. Megy rendesen, aztán beakad és megint megy. Autóval szinte játszhatatlan. Nevetséges. -
válasz
jaja1981 #2140 üzenetére
Nekem az a tippem, hogy pedig csak a grafikai beállításokkal kéne még valamit kezdened.
Ha még a következőeket nem csináltad volna meg, akkor vedd le a felbontást akár 1280x720-ra. Mozgás elmosódást kapcsold ki. Minden szűrőt és effektet ki, vagy alapra. Az árnyékokat is vedd alapra. Ezeket szerintem hagyd is így és a maradékkal próbálkozz majd de kezdetben azokat is állítsd le.
Nekem a menüben is magas vram használatot ír ki az afterburner, úgyhogy én ezért tippelek arra, hogy az 1 Gigás 7750-ed kevés ehhez a játékhoz full hd és magasabb beállítások mellett.
-
jaja1981
addikt
Sziasztok!
Olvasom, hogy másnál is laggol a játék.
Van erre valami megoldás?
ATI 7750-em van és bármerre teszem a beállításokat, ugyan az a micro lag van, játszhatatlan a játék.
Ha játék közben bemegyek a menübe, akkor ha az egeret húzom már az is laggol.Van erre valami megoldás?
1.7 patch fent van és a legújabb Omega driver a kártyához, de semmi nem változott.
-
-
Tomdriver
őstag
válasz
antikomcsi #2130 üzenetére
Való igaz ezt elcsesztem, tényleg csak a profil van ott. FC4 most töltődik - hát kezdem előröl!
Köszi, hogy szóltál, de már későn olvastam. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #2136 üzenetére
ja, foleg, hogy en azt hiszem 70en vettem a sima kyratot
.
mondjuk a baba durva, arban meg alig volt a Far Cry 3 CE folott. mas kerdes, hogy akkora a csomag, hogy eleve el se fer a polcomon. igazabol miutan megkaptam gondolkodtam el rajta, hogy ez igy szep meg jo, de egy kicsit talan mar tulzas.
evi 1-2 jatekot veszek megjelenes napjan, teljes arhoz kepest meg a CE annyival nem szokott dragabb lenni.
-
válasz
proci985 #2135 üzenetére
Van az még most is, [link] de megmondom őszintén, hogy azért a 38-40 ezer forintot amit a 120 Euró jelent érte kissé soknak tartom.
Nagyon tetszik a játék, de azért babázni már nem babáznék utána Pagannal.
Szerk.:
Viszont, ahogy látom, jelenleg a Gold verzió a sima áráért kapható, ami még így is drágább, mint amennyiért a cdgalaxisban vettem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #2128 üzenetére
btw volt egy ultimate kyrat varians is, babaval ES season passal, viszont azt csak az ubitol lehetett rendelni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jozefgucci1 #2133 üzenetére
Igazán nincs mit
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Sirandrish #2132 üzenetére
Hú na látod lehet félreértettem a leírást és csinálj képet van ott . Hatalmas köszi
-
Sirandrish
legenda
válasz
jozefgucci1 #2131 üzenetére
Nem fényképet kell készíteni a fickóról?
Mármint miután lelőtted.
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap este belekezdtem egy küldetésbe aminek az a lényege hogy valami képet kell megszereznem egy fickótol akit csak miniuzival lehet lelőni . Meg is lett írja , hogy vegyem el a képet tőle ,de nincs nála nem aktív az E gomb . Elveszi a töltényeket és továbbra is villog rajta a jel ,de nem csinál semmit. Már háromszor újrakezdtem emiatt és ugyan az ?
-
válasz
Bandi821 #2127 üzenetére
Ha a plusz tartalom miatt vetted, akkor nem a Kyrat kellet volna Neked, hanem a Gold. Ahhoz van a season pass. Ugyan annyiba kerül csak nem kapsz Pagan babát mellé.
Mivel ezek előrendelői bónuszok, nem biztos, hogy rendesen lehet még aktiválni, főleg, hogy azóta pénzért lehet megvenni az alapjáték mellé.
A leggyorsabb még így is az lesz, ha supporton írsz egy új hibajegyet ezzel kapcsolatban. Nekem 2 nap múlva válaszoltak, hogy van valami gond, majd pár napra rá küldték a három kulcsot.
De ha tervezed a season pass megvételét, akkor ezzel nem kell foglalkoznod, mert azzal is megkapod.
Addig pedig az alap játékkal is rengeteg időt tudsz eltölteni.
-
Bandi821
tag
válasz
antikomcsi #2124 üzenetére
Szia!
Koszonom a valaszt. Kicsit azert bosszanto ez, mert pont a plusz tartalomert vettem meg ezt a kiadast, nem ajandek figuraert, ilyen-olyan poszterert, csiri-viri dobozert. Most meg van az osszes hulye kiegeszito es a plusz tartalmakat nem erem el. Egyebkent ez ugy nez ki, hogy magahoz a jatekhoz tartozik a egy lapon a sajat kodja es azon kivul van meg 4 masik lap, mindegyik egy kulon koddal. Az egyik a Hurk's Redemption, amit U-Play-en tudtam aktivalni, aztan van a Yak Farm, Blood Ruby esDriller csomag, na ezekkel nem tudok mit kezdeni. Megprobalom azt amit javasoltal, hatha azzal sikerul.
Segitsegedet koszonom.
udv.: B.
-
-
Tomdriver
őstag
Hétvégén újra rakom a wint és az lenne a kérdésem, hogy a game visszatelepítését követően kezdhetem előröl a játékot (tehát elveszik minden amit eddig elértem), vagy az uplayből letöltődik?
-
válasz
Bandi821 #2123 üzenetére
Szia!
A Kyrat kiadáshoz elvileg nem jár más, de ha kaptál mégis kis kupont pluszba, mert lehet, akkor pl a Blood Ruby-hoz itt lehet kódot kérni, és a Yak Farmhoz is valahol itt írtam be tavaly. De nem volt jó valamiért. Írj a supportnak egy levelet, írd bele az összes preorder kódot, és küldeni fognak egy e-mailt amiben benne lesznek a kulcsok. Azokkal a kulcsokkal lehet majd uplay-ben aktiválni a küldetéseket.
De ha megvan, vagy megveszed a Hurk Deluxe DLC csomagot, akkor nem kell, mert abban ez mind benne van. Ugyan ez igaz, ha a szezon bérletet kiváltod.
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. En a Kyrat editiont vasaroltam meg a jatekbol, amihez kaptam egy csomo ingyenesen letolheto extra tartalmat. Ezekbol csupan a Hurk's Redemption nevut tudtam aktivalni, mert az megy Uplay-en is, viszont a masik haromhoz el kellet latogatnom a www.farcrygame.com/preordercode nevu helyre, ahol egesz egyszeruen nem talaltam meg azt, hogy hol kene megadnom ezeket a kodokat.
Segitsegeteket elore is koszonom.
udv. B.
-
-
Zeck
aktív tag
Van ötletetek, hogy mit lehet tenni, ha nem adja be a játék a Free Willis-es küldetést és emiatt nem tudok átmenni a hídon sem? Megcsináltam az összes Act1-es küldit, de egyszerűen nem jelenik meg a térképen sem. Ha jól tudom az első Willises küldetés egy telefonhívással kezdődik, de azt sem adja be. Az összes feladatot megcsináltam már a nyugati részen (betűs feladatok, outpostok, bell towerek, shangri-la küldik stb.) de semmi.
-
már 2-szer újraraktam a gépet meg a játékot
komolyan képes voltál újrarakni ezért a Windowst? kétszer!?
én a komplett gépet kicseréltem úgy, hogy nem raktam újra, egy nyamvadt játék cloudsync-je miatt ez eszembe nem jutna... pláne, hogy tényleg kimásolod, aztán meg vissza.
jó eséllyel szökőévente egyszer kell megcsinálni -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #2112 üzenetére
azt nem vagom, viszont mas kornyezetben is hallottam mar
-
eminem
tag
Sziasztok!!! Farcry 4 nem lehetett szinkronizálni a mentéseket uplay felhőbe . már 2-szer újraraktam a gépet meg a játékot de ezt nem javítja állandóan újra kell kezdenem ha letörlöm. Valakinek van valami ötlete ? Minden más játékot lement a felhőbe Pl: The Crew. Farcry 3 Előre is köszi a segítséget.
-
Adebayor
aktív tag
hali
a zöld levélen kivül, a többivel mit lehet kezdeni? mert az oké hogy a zöld-ből automatikusan csinál győgyszert. de a többi?
-
proci985
MODERÁTOR
Na én is végigmentem rajta.
Ami tetszett: A nem megbízható narratíva ami szépen és darabokban bontakozik ki. A változatos küldetések, a designerek kitettek magukért.
Ami igazából nem feltétlenül tetszett, az kb ugyanaz a paradoxon, mint a harmadik résznél: Adott az amerikai srác, aki pillanatok alatt fokozatosság nélkül válik gyilkológéppé. A tény, hogy gyakorlatilag a golden path nem tudom hogy maradt egyáltalán fent, amikor kb a saját hátsójukat nem lennének két kézzel sem képesek megtalálni. Vagy csak ugyanolyan megbizhatatlan a narrativa, mint volt a három eseten. És erre jön a kikacsintás... szórakozni jöttél, nem igaz?
Változatosságban ez se éri el a második részt, viszont a háromhoz hasonlóan egységes. Viszont itt is picit az az érzésem, mint a három esetén, hogy hiába lehet még visszamenni a játék vége után, ott már nem konzisztens a sztori. Plusz amit a Far Cry 2 végén zseniálisan oldottak meg a sztorival (igazából három fél harcáról van szó), az itt végülis működik.
SPOILER
Najó, a vallási fanatikus sráchoz azért visszamentem, hogy ha annyira vért és tisztogatást akar, akkor kezdheti önmagával. De pl a házból nyugodtan át lehetett volna cuccolni a palotába.
/SPOILERviszont még a maradék vallási részeken kéne végigmenni, aztán szerintem kész maga a játék.
-
vége.
még Pagan erődjét el kell majd foglalni, aztán már csak a gyűjtögetés maradélveztem, legalább annyira, mint a 3-at.
abban jobban tetszett a környezet, itt viszont sokkal jobb volt asztoriPagan Min volt jobb. tetszett a motiváció, az egész mögötti háttér meg a csavar a végén / elején.jó volt
-
-
Đusty
addikt
válasz
antikomcsi #2104 üzenetére
áruljátok már el mi az a CF, CataFlam?
-
-
daveoff
veterán
válasz
antikomcsi #2102 üzenetére
A CF-et FC3 alatt sem sikerült megoldani még mindig(gondolom azzal már nem is foglalkoznak), úgyhogy valószínűleg itt sem lesz tökéletes soha.
-
-
törölt tag
Mik a tapasztalatok ezzel az új patch-el? Javult a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem adják oda a Robotaxi nevet a Teslának
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest