- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adebayor
aktív tag
hali
a zöld levélen kivül, a többivel mit lehet kezdeni? mert az oké hogy a zöld-ből automatikusan csinál győgyszert. de a többi?
-
Adebayor
aktív tag
szevasztok.
ennél a küldinél most mit ekll csinálni? másik oldalon kitörtem a jeget ugye. de nem lehet kimászni.
-
Adebayor
aktív tag
hali. hogy lehet késziteni dolgokat? valahogy nem értem ezt az új menüt. nem a buys and customize-nél kéne hogy legyen? de ott nincs crafting... vagy el kell jutni egy adott küldetésig?
-
Adebayor
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #1448 üzenetére
kösz. azt probálgattam csak felváltva. amugy meg most megnyomtam azt amit irtál. és az se ment. és kihuztam a kormányt, és sikerült. és nem is gamepadosan irja a cuccokat hanem gombokat ir... pfff.
régi kormány. tuti bezavart.... érzékeny már.. -
Adebayor
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #1446 üzenetére
azt vágom. azzal csinálok mindent. már fogom a kötelet. de valami két ismeretlent irt ki meg a jump-ot...
-
Adebayor
aktív tag
szevasztok.
hogy lehet felmászni kötéllel egy rohadt hegyen, az elején, mert a rohadék játék persze gampeados sinbólumokat ir. azt meg találjam ki hogym elyik billentyű. séztvet az ideg má.... köszi
-
Adebayor
aktív tag
hali. a minimum rendszerigény közeli, inkább alatti géppel próbálta már valaki?
amd x4 955 öm van 4 giga rammal hd 7770-val... esélyes lehet ezzel normálisan játszani? -
Adebayor
aktív tag
hali.
van akinek 4 magos procival 4 giga rammal és egy hd7770 szintü karival megy aránylag rendesen a gém?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest