-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
válasz
SchumiBácsi #2476 üzenetére
Nem szoktam meghalni, de írni kellett valamit.
Pl. ha odalépek a kupachoz és Outpost Mastert játszanék, akkor megy is a fagyás AB-rel. De köszi a tippet, RTSS-ben mit kéne állítani (alap frekivel tolom)? -
Backrau
aktív tag
válasz
SchumiBácsi #2463 üzenetére
Most jó, az egyik effektet kikapcsoltam és azóta nem lépeget ki.
-
Backrau
aktív tag
válasz
SchumiBácsi #2458 üzenetére
Természetesen, a kártya cserénél driver uninstaller-rel leszedtem a driver-t és újratettem. Nem értem mi lehet a baj. A másik kártyával nem volt ez, és csak a Far Cry 4.
-
dragonfx
veterán
válasz
SchumiBácsi #2450 üzenetére
a fog a tree és az AA nekem megöli a játékot elfogy a vga ram?
pedig a fog nagyon szép dehát.... -
dragonfx
veterán
válasz
SchumiBácsi #2406 üzenetére
Msi ab +hw info ezen a jatekon nekem nem muxik minden masikba igen.oka?mit ajanlotok helyette?pedig az bevalt volt.
Az a kerdesem meg hogy itt healt meg adrenalint hol lehet barkacsolni mint a 3asba?csak venni lehet kepesseg alapja kesobb.az elejen vagyok....es hol ad + csik eletet....
-
milan18
aktív tag
válasz
SchumiBácsi #2406 üzenetére
Én az i5 750.re gyanakszom meg egy picit a 660 ti-re hogy elfogy a 1,5giga ram rajta, mert még most sem annyira gyenge kari el kéne vigye.
-
milan18
aktív tag
válasz
SchumiBácsi #2404 üzenetére
Lowon is is szagat... élsimítás nincs bekapcsolva, nemtudom mi lehet a baj
-
Worldmaster
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #2292 üzenetére
Ajjajj. Na mindegy. Akkor majd elásom valahol.
-
válasz
SchumiBácsi #2174 üzenetére
Elmész az alap térkép keleti részére, felállsz valaminek a tetejére biztonságba, és dobálod a csalit. Leszeded az állatokat, amik jöttek, majd megnyúzod őket, és dobálod tovább a csalit. Lesz ott minden a medvétől a farkasig, de akad majd egy két hóleopárd is.
-
vvega30
senior tag
válasz
SchumiBácsi #2172 üzenetére
Sassal borzal összefutottál már?
Mert ha nem, na akkor törpül el minden problémád
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest