-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
ZavaBalazs #2399 üzenetére
Az összefoglalót megnéztem, ott nem volt, hogy a maradék 2500 hsz.-ből hogy 2-vel vagy 250-el visszább van az már csak szerencse kérdése. De láttam az infót köszi.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Láttam hogy van coop a játékban. A teljes kampány végigvihető ketten, vagy csak valami pár küldetéses külön játékmód van benne?
-
Gee_-
tag
Sziasztok. Most tervezem megvenni a játékot én és egy haverom és coopba szeretnénk kijátszani. Ez lehetséges a sima farcry4-el vagy kell külön dlc hozzá?
A másik kérdés hogy ha 2-en elkezdjük a játékot akkor végig tudjuk vinni közösen,és hogyan mentjük el a játékot hogy ne keljen elölről kezdeni mindig?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
vvega30
senior tag
válasz
tagagaba53 #2389 üzenetére
Ha jól emlékszem ez a fő küldi része ezt biztosan nem. De nem nehéz q az mi a baj vele?
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !
Küldetést, félbe lehet hagyni ?
Konkrétan : [ezt]
Nem enged másikat
Elsőre sem voltam elalélva tőle. Nagy nehezen végigvittem.
Most véletlenül kezdtem bele. -
Rossi
addikt
válasz
forras2 #2387 üzenetére
Észrevettem, hogy két türelmes fórumtárs kisegítő iskola szinten elmagyarázta neked, ami szerintem rajtad kívül mindenkinek egyértelmű volt, csak nem álltam meg hozzászólás nélkül ezt a szintű lámaságot.
Egyébként tényleg lebuktam, csak a hsz-eket vadászom...
Lassan 10 éve itt a Ph!-n ez a hobbim...
-
tagagaba53
tag
Én annó két tornyot nem tudtam "bevenni" .
Azóta se . Néha nekiállok, de sikertelen -
forras2
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Mint ahogy a korábbi részekben is, mielőtt nagyon bele merülök a küldetésekbe, kifullozom a cuccaimat, és elfoglalom az összes tornyot. Viszont most elakadtam. Kings hídon kéne átkelnem, de nem tudok, mert ha a híd közelébe megyek, 10 mp-ről vissza számol, és betölti az utolsó mentést. Miért van ez? Miért nem tudok átkelni a hídon? Próbáltam alatta, felette repülve, de mindig ugyan ez a jelenség van. -
Kasimoto
újonc
Sziasztok!
Eljutottam egy sziklához ahol a csaj ledobja a kötelet de nem tudok rajta felmászni.
Mindent kipróbáltam de nem megy.Olvastam más fórumokon,hogy mások is jártak így.
Ha valaki tudja a megoldást kérem írja meg mert már az uninstallon gondolkodom. -
csaba951
veterán
Úgy, hogy amikor nem vagy benne egy küldetésben, lehet nyomni a coop-ot. Tehát bármikor amikor freeride módban vagy. Mi (haverral) még a megjelenéskor próbáltuk, akkor kifejezetten botrányos volt ez a rész. Állandóan kidobott vagy nem lehet kapcsolódni. Amikor ment, akkor viszont roppant szórakoztató volt!
-
TIT
veterán
Sziasztok!
Gondolkodtam,hogy megveszem a coop miatt haverral de azt olvastam,hogy a küldetést nem lehet coop-ba húzni,csak pár küldi van coopra.
Mennyi úgy mégis?
Mert single-be vannak erődök ahol írják,hogy coop-ba érdemes nekiállni,de hogy ha nincs coop kampány módba? -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Win10-re váltás után nem tudok játszani a játékkal, mert újraaktiválást kér, viszont a régi kódot felhasználtként kezeli.
Mi lenne a megoldás?Esetleg van-e valakinek mentése, amit csak be kéne másoljak, ha az elveszett volna?
Már, ha létezik ilyen egyáltalán. -
vvega30
senior tag
válasz
Norbi095HUN #2369 üzenetére
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Minap megvettem a Far Cry 4-et, le is töltöttem de pórul jártam mert nem akar elindulni. Bejön a logója a játéknak aztán bejön a játék ablaka és Fekete Képernyő fogad.
Mint ahogyan azt ki is deritettem a Far Cry 3-mal ellnben ennek minimum 4 Magos Proci kell, nekem pedig 2- magos van a gépemben. Találtam a neten egy "Fix-et" 2 Magosokhoz, állitólag müködik de nem merem leszedni, mert félek hogy virusos, vagy valami. A Neve Extreme Injector 3 azthiszem. Ezzel elvileg müködésre lehet birni 2 magosokkal is.
Biztonságos lenne ez a program? És ha igen, hogyan használjam?
Köszönöm szépen a segitségeket előre is! -
MésziGab
tag
-
Syz
senior tag
Új Windowst szeretnék feltenni,ha a Win telepítés előtt elmentem a Far Cry 4 mappát egy másik partícióra és telepítés után visszamásolom ugyanoda akkor nem kell újra letölteni az Uplay-ről ugye?
-
stoon
addikt
sikerült megvenni a season pass-t 17.99 euróért ,most akciós uplay-en!
-
törölt tag
OKés uraim.
Még az a kérdésem miben kapcsolódik a 3 sztorihoz a 4 ? Jöhet spoiler is , bármiféle infó. úgyis nehezen szoktam megérteni a játékokat gyenge angolom miatt. -
Gondolom már túljutottál rajta. De közben eszembe jutott, hogy tényleg úgy van, ahogy mondod, ha meghalsz, akkor az utolsó ellenőrző pontnál kezdi, de ha kilépsz, akkor elölről. Akkor kell belefogni a játékba, amikor van elég időd arra, hogy elfoglald a safe house-t. Utána már kilépés után is onnan kezdi.
@LaciCRM: A 4 kb. olyan, mint ha a 3 lenne egy új pályával, javítva néhány dolog. Ha bejött a hármas, akkor a négyes is be fog szerintem. Nekem nem hiányzott semmi forradalmi újdonság belőle, mivel már a hármas is épp elég jó volt számomra. Igazából már évek óta nem kötött le annyira játék, mint a Far Cry 3 és Far Cry 4, valahogy nagyon eltalálták ezeket a játékokat.
-
törölt tag
Na szevasztok!
Nemrég kimaxoltam a 3-at, gondoltam beszerzem a 4.részt.
A játékban van havas rész ?
Egyéként még nagyon az elején járok. Kb ugyan az mint a 3? nagy újdonságra ne várjak ? -
Komi28
senior tag
válasz
Intelligencs #2344 üzenetére
Elérem már a lenti városba is 2x, de ott meghalva újra a városnál kezdte. Viszont kilépés után ismét a helikopternél kezdtem
-
válasz
csaba951 #2343 üzenetére
Biztos, hogy nem kell elsőre olyan sokáig eljutni!
@Komi28:Szakaszokra van osztva, ha egy bizonyos ideig elmész, akkor már onnan kezdi. Szerintem ha kinyírod az első hópárducot, a medvét, valamint abban az áldozati barlangban lekaszálod a három karaktert (hátulról elvágod a torkukat), akkor már onnan kezdi újra. A hópárducot és a medvét is egyszerű megölni, a dobókéssel le kell verni a fejük felett lévő jégcsapot, ami szépen kinyírja őket. Elsőre mondjuk nehéznek tűnt a játék, mivel semmid sincs, én is párszor újrakezdtem de aztán hamar túljutottam ezen a részen.
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Yetis küldetésnél nem lehet menteni? Automentést sem készített akár meddíg mentem, mindíg a helikoptertől kezdte ujra
Valami megoldás van? Kösz
-
piroszill
újonc
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni.Most kezdtem nem rég fc4,(35%) és a reptérrel lenne gondom.A térképen piros a környék és mondjuk úgy h 1 gps jel van,oda megyek és a nagy semmi. A másik h az észak keleti résznél a hegyeknél van 1 híd, mi mindent kell megcsinálni h átjussak? az utolsó kis mini mellék küldetésig mindent? Köszönöm a válaszokat és elnézést ha már ezekre korábban válaszoltatok.
-
Pisti_91
csendes tag
Ilyen a játék motorja. Nekem is droppol időnként ,de nem vészes ha 70-75ről leesik 65-re ultrán smaa élsimitással+hbao+. Próbáld a meg a config fájlban az átirást. Azzal megszünik az fps dropp,de az 1.10-es patch-el se droppol már. AMD drivert és a játék mentés helyét sajnos nem tudom.
-
bajzal
őstag
Sziasztok! Újra szeretném telepíteni a gépem, de előtte le akarom menteni a mentésemet. Hol találom a savegame-et?
Ja és melyik amd driver + játék patch-el nem droppol a játék? R9 270X-em van (i5, 8gb ram stb..) szóval kéne menni normálisan... High-on van, mert így van 60 fps-em kb. de sokszor droppol 20-30-ra és idegesítő. -
törölt tag
válasz
Pisti_91 #2317 üzenetére
Figyelj öcsém. Több mint fél éve megjelent a játék, ez egy tipikus single player game, tartalmas és hosszú játékidővel. Az emberek többsége pár nap alatt végigjátszotta a játékot ami nagyon jóra sikerült, de ennek a game-nek a multiplayer része teljesen jelentéktelen, és manapság egy játékról akkor beszélnek sokat ha az emberek nap mint nap játszanak az adott játék multiplayer módjával, de mivel ez hiányzik a Far Cry 4 nél ezért természetes, hogy nem beszélnek már róla az emberek. Bezzeg a Battlefield 3 és Battlefield 4 már mikor megjelent de még ma is az egyik legtöbbet kibeszélt játék a multi miatt.
-
Pisti_91
csendes tag
De kivan halva ez a topic. Már senki nem játszik vele?
-
Ver'alor
tag
Heló, nekem az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tenni, ha egyszerűen nem jön Royal Chargo? Olyan 71%-körül járok, és egyszerűen nem jönnek. Gondoltam arra is, hogy esetleg azérr, mert már megöltem Pagant, de Pagan's Wrath még szokott lenni. Azért lenne igen fontos, mert a 100%-hoz kellene még egy Warrior nevű fegyver, amihez még kettőt "el kellene foglalnom" +1 jármű maradt, amit még nem vezettem, és az a gyanúm, hogy ez az. Mellesleg a játékot Xbox 360-on játszom (nemtudom, hogy ez számít-e).
-
törölt tag
Sziasztok.
Már csak Pagan van hátra a gonoszok közül, a legutóbbi küldetés végén azt mondta Amita, hogy ha van még elintézetlen dolgom, csináljam meg.
Ez azt jelentené, hogy most jön a legutolsó küldetés? Most kell megcsinálnom a mellékküldetéseket, vagy utána is lehet ha vége a storynak?
-
stoon
addikt
válasz
Intelligencs #2305 üzenetére
köszi!
és a többit érdemes?
-
-
stoon
addikt
üdv emberek! végre hozzájutottam a fc4-hez jutányos áron, a 3 bejött a 2 szvsz sz@r volt az1 remek ,kíváncsi vagyok milyen lesz. még csak töltöm és csak alap van+ sde ha valaki egy rövid összefoglalót írna pár szóban +köszönném!4!!!négy!!4
-
Đusty
addikt
Szerintem is minden szempontból jobb lett, remélem lesz folytatás. Ma jött el az ideje az uninstallnak, átveszi a terepet a gta 5, várom a Far Cry 5-öt. Nem fog zavarni ha nem lesz sok változás csak legyen egy új terep új sztorival és karakterekkel jó hosszú játékidővel. A multi tekintetében meg tanulhatnának a rockstartól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest