Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Akkor mi van, ha vadászós küldin vagyok, de az adott területről eltűnt a vad. Belelőttem 2 nyilat, de sajna kifogytam, elmentem újratölteni, mire visszaértem sehol sincs.

Craftoltam ilyen vadászatot segítő cuccot is, de nem látok semmit se...
-
Vasinger!
nagyúr
+
Valaki nem tudja, hogy a játékban szereplő számok címét hol találom? Most itt nem az FC3 OST-re gondolok, mert abban pont nincsenek benne, ha nem azokra amik rendes együttesektől vannak.
-
Vasinger!
nagyúr
Nos én is erősítem azok táborát akik kitolták a játékot.
Nagyon tetszett ez a játék, anno az első részével játszottam, az is maradandó élmény volt, mint ez is.
Nem mondom, hogy ez volt életem eddig legjobb játéka, de közel van hozzá.
Ami nem annyira tetszett:
Sokszor túl nehéznek éreztem a játékot, elsőre nagyon lehetetlennek küldetések, annak ellenére, hogy egész jól lőttem benne és megpróbáltam okosan is gondolkodni. Néha nem találtam egyértelműnek a jelzéseket a küldetésekben sem.Ami a legjobban idegesített, azok az állatok. Nem értem miért kell több golyó bele mint egy felfegyverkezett katonába. Rengeteg mérges percet szereztek számomra. Az meg a másik ami nem jött be, hogy ennyire szét voltak szórva az állatok és ezért nehéz volt megszerezni a craftoláshoz őket.
Ezeken kívül nem volt problémám vele, a játék elejétől a végig lekötött, nem volt unalmas egyáltalán.
SPOILER:
Jónak találtam ezt a 2 alternatív befejezést is.

-
Vasinger!
nagyúr
Valaki nem tud valami orvosságot mikro lag ellen? A legújabb béta catalyst van fent, legújabb patchek, gépem az adatlapomon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest