Hirdetés
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- 3DMark 11 eredmények
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- NVIDIA® driverek topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
Venyera7
üzenetére
Nem lehet börtönbe zárni, legalábbis mod nélkül biztosan nem.
1. az emitter nem hat rá
2. ha a pacify perked meg van a karakteren szerintem akkor a városban lévő NPC-k fogják kivégezni
3. ha nincs lakos a városban szerintem akkor sem lehet kalitkába zárni, mert kijön belőle. Egyszer akartam állatkertet csinálni és az volt a baj, hogy hiába volt hermetikusan lezárva egy adott terület, ajtó nélkül a Deathclaw akkor is kijött belőle.
Ebből gondolom, hogy a raider ugyanígy kijönne bárhonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP HyperX Cloud II Core Wireless Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Kártyafüggetlen
- Eladó iPhone 14 Pro 128 GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebből gondolom, hogy a raider ugyanígy kijönne bárhonnan.