Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Feltettem most a Witcher 3-at, játszottam vele vagy 3 órát. Igen, van amiben "jobb" de így elsőre nem dobtam hanyatt magam. Átvezető animációk, párbeszédek sokkal mozisabbak, ezért történet mesélésből jobb a Witcher, kérdés mennyire lesz jó a tartalom :)
    Harcrendszer eddig nem valami nagy show: cserélgettem kardokat, próbáltam "okosan" küzdeni de kb ugyanaz volt végig a harc: pörög-forog és vagdalkozik, ehhez képest a Fallout 4 sokkal átélhetőbb.
    Rám a Fallout 4 nagyon nagy hatással volt már az elejétől fogva, a végére éreztem csak azt h ellaposodott.
    Ilyen érzésem az eredeti Fallout 2-nél nem volt, Perk rendszer sokkal titokzatosabb volt, ami rendkívül érdekessé tette a szintlépegetést. Lehetett sírokat rabolni és egyéb gazságokat csinálni, amit a játék jegyzett.
    Én végülis nem bánom, hogy a Fallout 4 az akció felé ment el, mert kellett ilyen is.
    Most így belegondolva talán 1 játékot tudnék mondani, ahol a történet, rpg elemek és az akció is tökéletes arányban volt: Diablo II.

Új hozzászólás Aktív témák